- 22 Haziran 2020
- 920
- 748
- 34
- Konu Sahibi ManyakPrenses
Bencede canm 5 dklık bisee yapp gitsin bosversenee yaaa teyteyysüpersin fıstık yapalım o zaman =)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede canm 5 dklık bisee yapp gitsin bosversenee yaaa teyteyysüpersin fıstık yapalım o zaman =)
Bence de canım . Sonucta kaliteli spermcikler yerini bulur . Bende öyle biliyorum çatlamadan öncesi çok mühimmiş . En azından bu hafta Her aksam yaparsınız . Hahahah 5 dakikalıkBencede canm 5 dklık bisee yapp gitsin bosversenee yaaa teyteyy
hahahah aynen bencedeee hic yapmamaktan iyidir kaçırmayalm
Bence de canım . Sonucta kaliteli spermcikler yerini bulur . Bende öyle biliyorum çatlamadan öncesi çok mühimmiş . En azından bu hafta Her aksam yaparsınız . Hahahah 5 dakikalık
Merhaba canm 3 kutu niye verdi onu anlamadm ne ilacı o. Yumurtlama günlerinizi takip ediyomusunz o zaman bilirsnz ne zaman regl olacagınızı aslındaArkadaşlar merhaba,
Ben 1,5 senedir evliyim 6 aydır bebek düşünüyoruz. son 4 aya kadar hayatım boyunca hiç regl gecikmesi yaşamamıştım. ama 3 ay önce 1 ay regl olmadım. doktor duhaston verdi. 3 kutu kullanmamı önerdi. bu ay üçüncü kutu bitti. geçen ay 10 haziranda regl olmuştum. bu ay ilaç 7 temmuzda bitti. doktor ilaç bittikten 1 hafta içinde regl yada gebelik testi demişti. adet döngüm normalde 30-32 gün. henüz regl olmadım. dün erken gebelik testi yaptım. sonuç negatifti. burayı çok uzun zamandır takip ediyorum. sizlerle paylaşmak istedim. içim sıkılıyor. regl öncesi sıkıntısı mıdır yoksa bu süreç mi skıyo canımı bilmiyorum sizce testi tekrarlasam mı yada kan testi mi yaptırsam yada biraz daha mı sabretsem :)
Ama bayaa gecikmis senin.. bende gecen ay 10 haziranda regl olmustm ama onun üzerine temmuzun 2 sinde gene oldm suan yumurtlama günümdeyim adetime 2 hafta var meselaArkadaşlar merhaba,
Ben 1,5 senedir evliyim 6 aydır bebek düşünüyoruz. son 4 aya kadar hayatım boyunca hiç regl gecikmesi yaşamamıştım. ama 3 ay önce 1 ay regl olmadım. doktor duhaston verdi. 3 kutu kullanmamı önerdi. bu ay üçüncü kutu bitti. geçen ay 10 haziranda regl olmuştum. bu ay ilaç 7 temmuzda bitti. doktor ilaç bittikten 1 hafta içinde regl yada gebelik testi demişti. adet döngüm normalde 30-32 gün. henüz regl olmadım. dün erken gebelik testi yaptım. sonuç negatifti. burayı çok uzun zamandır takip ediyorum. sizlerle paylaşmak istedim. içim sıkılıyor. regl öncesi sıkıntısı mıdır yoksa bu süreç mi skıyo canımı bilmiyorum sizce testi tekrarlasam mı yada kan testi mi yaptırsam yada biraz daha mı sabretsem :)
yumurta gelişimi ve regl düzenlemek için verdi Duphaston'u , geçtiğimiz 2 ay düzenli oldum ilaç sayesinde. yumurtlamam 28 Haziran'daydı. İdrar testini erken mi yaptım sizce?Merhaba canm 3 kutu niye verdi onu anlamadm ne ilacı o. Yumurtlama günlerinizi takip ediyomusunz o zaman bilirsnz ne zaman regl olacagınızı aslında
vallahi anlamadım gitti 33 yaşındayım, son 4 aya kadar ne gecikme olurdu ne atlama. beynim bana oyun oynuyor... :)Ama bayaa gecikmis senin.. bende gecen ay 10 haziranda regl olmustm ama onun üzerine temmuzun 2 sinde gene oldm suan yumurtlama günümdeyim adetime 2 hafta var mesela
Yok 14 gün gecmis üzerinden. Bence belli olurdu gibi gelyo ama gec döllenmede olabilir mi. Tekrarla istersenyumurta gelişimi ve regl düzenlemek için verdi Duphaston'u , geçtiğimiz 2 ay düzenli oldum ilaç sayesinde. yumurtlamam 28 Haziran'daydı. İdrar testini erken mi yaptım sizce?
Ohh erkencisin ne güzel ben henüz evde degilm değerlendiremedmKızlar bugünü de değerlendirdim. Hakkımda hayırlısı
Biz coronadan dolayı hep evdeyizOhh erkencisin ne güzel ben henüz evde degilm değerlendiremedm
Bir iki gün daha bekleyelim bakalım.. ama sanırım bir sonraki aya kaldı hayallerYok 14 gün gecmis üzerinden. Bence belli olurdu gibi gelyo ama gec döllenmede olabilir mi. Tekrarla istersen
Bizde evdeyizdeee kaynvalidemdeyz gecicez eve birazdan test yaptm azönce hala pik ama cok sağ kasık ağrım var böyle doluluk ve batma hissiBiz coronadan dolayı hep evdeyiz
Bugünü de değerlendir o zaman pikse kuzu. Eve geçince =)Bizde evdeyizdeee kaynvalidemdeyz gecicez eve birazdan test yaptm azönce hala pik ama cok sağ kasık ağrım var böyle doluluk ve batma hissi
Yüksek ihtimal canım :) o zaman sağına doğru yat ilişkiden sonraKızlar yumurtlama günümdeyim 2 gündür. Sağ kasıgım cok agrıyo batıyo vuruyo gidiyo resmen bacagıma kasıgıma acaba sagdan mı yımurtluyorum
Abovvv öyle yapaymm dün gece iliski sırasında yastk vardı altında sonra yastıgı aldı esim dedim onu al zaten gerek yok ben yüzüstü yatıp bacagımı kendime cekicem hahaahah bakıyo suratıma tövbestafurullah diyeYüksek ihtimal canım :) o zaman sağına doğru yat ilişkiden sonra