Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI İTİBARİYLE HAMİLE KALMAYI PLANLAYANLAR BURAYA

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim ben geçen ay 8 gün erken oldum ilk kez böyle bisey basima geldi adet bitimi doktora gittim ve kist olduğunu öğrendim sende ihmal etme bence bi dok Canım geçen ay tıpkı senin gibi başladı 8 gün erken oldum daha önce hiç şaşmazdı günüm regl bitisi doktora gittim kistim olduğunu öğrendim sende ihmal etme bence bi doktora git

Yaa aynı zamanlarda yaşıyoruz benim daha az tabii senin anlattığın gibi gelmedi sadece peçeteye silince geldi 2 kere pembe akıntı inşallah yerleşmedir

Olabilir canım inşallah kist yoktur bikac gün daha bekleyip gidicem

Yaa aynı zamanlarda yaşıyoruz benim daha az tabii senin anlattığın gibi gelmedi sadece peçeteye silince geldi 2 kere pembe akıntı inşallah yerleşmedir
Prensesim pembe akıntım olsa kesin yerleşme derdim çünkü normali böle oluyor yerleşmenin zaten benimki adet desen değil yerleşme desen oda değil oynatmaya az kaldı canım inşallah seninki yerleşme dir

Ozaman sen yerlesme yasiyorsun canim ates olcer varmi bi olc sene normal dereceni biliyormusun bilmiyorum ama merak ettim bu kadar erken regli gelmez diye dusunuyorum yoksa bazi insanlar erken gec olur o yuzden

Seni etkilemis gibi olacagim ama bence sen kan ver lekelenmen bitince yerlesme yasiyor olman yuksek dollenme erken olmustur ates yuksek cikmis
İnşallah canım o kadar sevinirdimki anlatamam çok araştırdım bugün yerleşme kanaması nasıl diye çoğu insan leke şeklinde olmuş benim koyu kırmızı olduğu için umud baglamadm aslında yinede Allahtan umid kesilmez üstüne ezan geldi İnşallah bebeğim gelmiştir benimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…