- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #2.381
Ben gördüm İnş vardır bata kaç gün varBenim gördüğümü sizde görüyor musunuz 2. Cizgi silik veee 5dk icinde cikti ama cok belirgin değil siz ne diyorsunuz?? Heyecanlandim valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben gördüm İnş vardır bata kaç gün varBenim gördüğümü sizde görüyor musunuz 2. Cizgi silik veee 5dk icinde cikti ama cok belirgin değil siz ne diyorsunuz?? Heyecanlandim valla
2 gun öncekiler tek cizgiydi hep şimdi böyle görünce inanmak istemedim ama fotoda tam çıkmıyor bu kadar gösterebildim hic hemen çıkmamıştı uyduruyor muyum acaba diye hemen size attim hayırlısı olsun yarin sabah tekrarlicam inşallahOndan silik çıkmıştır canım var gibi gözün aydın ne güzel bugün iki güzel haber aldık
Cuma gunu bat kuzum hayırlısıyla inşallah ❤Ben gördüm İnş vardır bata kaç gün var
Bana adetin 3 günü gel dediler olunca gidicemYanlışınzı var rahim filmi tammaen adetten tamizlenince çekilir. adet bitiminde sonraki 3. gün olabilir mi? Ben çektirdim çünkü adetim bitti 5. günü çektirdim. En geç 1 hafta içinde çektirmek lazım
Tutunma kanamasi olmasin regli acik kirmizi olurAğrım da hiç yok
Sen yaşadın mı canım tutunma kanaması böle olurmuki anlattığım şekilde keşke öle olsa dünyalar benim olurduTutunma kanamasi olmasin regli acik kirmizi olur
Evet yumurtlaman başlamış canım değerlendirKizlar ben ovuslasyon yapmiyorum teldeki programda yarin gozukuyor ama bugun sol tarafimda bir agri var akinti falanda var yumurtluyorum sanirim
Hadi ya bak bilmiyordum hamilelik belirtisi olduğunu hadi hayırlısı inşallah öyledir canımBu arada kuzenime sordum hamile kaldıysan olabilir öyle ben hamileyken 2-3 kere altıma işedim dedi
Hayırlı olsun canım inşallah düzenli bir şekilde artar ve keseyi görürsünKızlar testte beta hcg 45 çıktı. 2 gün sonra tekrar baktırcam artış olcak mı bakcaz, doktor çok erken bir gebelik dedi
Canım bende gördüm hayırlısıyla kanda da görürsün inşallahBenim gördüğümü sizde görüyor musunuz 2. Cizgi silik veee 5dk icinde cikti ama cok belirgin değil siz ne diyorsunuz?? Heyecanlandim valla
6 yasinda kizim var ona hamileyken yasadim ama reglim gecmisti benim cogunun erken olurmus kahve rengi ye yakin sildikce gelen reglinin ilk veya son gonlerinde ki gibi az geldi bir gun surdu benim eltim sayilir yanim yasadi 4 gun surdu onun kirmiziya yakin renkte gelmis arada ama yogunlu dedigim gibi az gunluk bir pet batmiyorSen yaşadın mı canım tutunma kanaması böle olurmuki anlattığım şekilde keşke öle olsa dünyalar benim olurdu
Hayırlısıyla inşallah kuzum fotoda gercekteki halinden silik duruyor ama insallah hepimizin gönlüne göre olur batin gecmesini bekliyorum 2 gun var daha cuma bat ben pztesi kan vereyim gelmezse dimiCanım bende gördüm hayırlısıyla kanda da görürsün inşallah
Nasip canım olursa benim için çok büyük sürpriz olur tek bildiğim çok farklı bı adet yaşıyorum bende şaşkınım6 yasinda kizim var ona hamileyken yasadim ama reglim gecmisti benim cogunun erken olurmus kahve rengi ye yakin sildikce gelen reglinin ilk veya son gonlerinde ki gibi az geldi bir gun surdu benim eltim sayilir yanim yasadi 4 gun surdu onun kirmiziya yakin renkte gelmis arada ama yogunlu dedigim gibi az gunluk bir pet batmiyor
Kac gundur ve baslayali kac ped attinNasip canım olursa benim için çok büyük sürpriz olur tek bildiğim çok farklı bı adet yaşıyorum bende şaşkınım
Canım normalde olmam gereken tarih ayın 29 uydu daha var yani dün afedersin sulu kahve şeklinde başladı sonra koyu kırmızı renge çevirdi dünden beri toplasan iki ped anca dolardı ama ben normalde yoğun kanama yaşarım çok çok az geliyor ağrı hiç yok normalde ağrı olur dün leke gelmeden önce sadece ağrım oldu bidaha olmadı diğer aylarki gibi değil yani sanki yarın hiç gelmicek gibi az ilk defa böle bişey yaşıyorumKac gundur ve baslayali kac ped attin
Ooo baya erken gelmis ama lekelenmen bitince test yap varsada cikmaz suan zaten ustune gormeye benziyor agrin yoksa narmalde regli agli olur tabi senin nasil bilemem ama yada acilde kan ver ne olur olmaz ovu testli yapiyormuydun ilk reglin nezamandi cok soru sordum amaCanım normalde olmam gereken tarih ayın 29 uydu daha var yani dün afedersin sulu kahve şeklinde başladı sonra koyu kırmızı renge çevirdi dünden beri toplasan iki ped anca dolardı ama ben normalde yoğun kanama yaşarım çok çok az geliyor ağrı hiç yok normalde ağrı olur dün leke gelmeden önce sadece ağrım oldu bidaha olmadı diğer aylarki gibi değil yani sanki yarın hiç gelmicek gibi az ilk defa böle bişey yaşıyorum
Aynen canım bencede p.tesi ver biraz daha yükselsin kandaHayırlısıyla inşallah kuzum fotoda gercekteki halinden silik duruyor ama insallah hepimizin gönlüne göre olur batin gecmesini bekliyorum 2 gun var daha cuma bat ben pztesi kan vereyim gelmezse dimi
Ne kusuru canım tşk ederim ilgilendiğin için avulasyon testi kullanmadım 1 i son âdet tarihimdi uygulama 15 i yumurtlama yi gösteriyordu biz çok düzenli ilişkm oldu bir hafta boyunca normalde adet döneminde çok ağrı yaşarım yumurtlamam yeni bitti derken pat diye lekelenme başladıOoo baya erken gelmis ama lekelenmen bitince test yap varsada cikmaz suan zaten ustune gormeye benziyor agrin yoksa narmalde regli agli olur tabi senin nasil bilemem ama yada acilde kan ver ne olur olmaz ovu testli yapiyormuydun ilk reglin nezamandi cok soru sordum ama