- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.310
- 31
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #2.361
Hay ben kendi kafamaaa.... bebek deniyorum durduğum yerde dursam ya. Ama duramadım her zamanki gibiAynen canım hemen bi dr git baksın bakalım büyük ihtimalle üşüttün sen denizde..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hay ben kendi kafamaaa.... bebek deniyorum durduğum yerde dursam ya. Ama duramadım her zamanki gibiAynen canım hemen bi dr git baksın bakalım büyük ihtimalle üşüttün sen denizde..
Aynen canım bende öyle nasip..Bende çok umutlanmıyorum ama çin takvimine baktım eğer hamileysem kız olabilir diyoİnşallahh ama çok da ümitlenmiyorum kısmet artık bakalım
Tmm canim SağolasınCanım soğan kürünü iyi araştır yaparken ne zaman bırakman gerektiğini falan iyi öğren
Canım ama nerden biliceksin bebek yapıyorsun diye gezmeyecek misin olsun boşver tedavisi olan bir şey sonuçta olursa her türlü bebiş olur üzülme kendini suçlamaHay ben kendi kafamaaa.... bebek deniyorum durduğum yerde dursam ya. Ama duramadım her zamanki gibi
Olurmu öle şey canım hastalık bu ayıbı olmaz bunun boşver takılma annene sen benim annemde öle olur olmadık şeylere azarlar beni biz hala onların minik kizlariyiz öle düşün usutmussun sen canım ihmal etmeYa işte geçen demiştim ya kuzum yaş mayo ile oturdum diye acısı çıktı herhalde. Annem var ya bana bir bağırdı. Şok oldu kadıncağız. Ben de bir utandım. 27 yaşında kadın altına mı işer ya
Bu arada kuzenime sordum hamile kaldıysan olabilir öyle ben hamileyken 2-3 kere altıma işedim dediOlurmu öle şey canım hastalık bu ayıbı olmaz bunun boşver takılma annene sen benim annemde öle olur olmadık şeylere azarlar beni biz hala onların minik kizlariyiz öle düşün usutmussun sen canım ihmal etme
Ciddenmi bende yeni duydum belki belirtindir o zamanBu arada kuzenime sordum hamile kaldıysan olabilir öyle ben hamileyken 2-3 kere altıma işedim dedi
Gözün aydın canım tbrk ediyorum evet küçük daha annesi maşallah size darısı bizlerin başınaKızlar testte beta hcg 45 çıktı. 2 gün sonra tekrar baktırcam artış olcak mı bakcaz, doktor çok erken bir gebelik dedi
Gözün aydın canım tbrk ediyorum evet küçük daha annesi maşallah size darısı bizlerin başına
Gözün aydın canım sağlıkla kucağina alırsın inşallahKızlar testte beta hcg 45 çıktı. 2 gün sonra tekrar baktırcam artış olcak mı bakcaz, doktor çok erken bir gebelik dedi
Aynen katılıorum adeti düzene sokuo cok faydalı herşeye. Kızlar kesin deneyin bu karışımıKürün Faydaları; Adet döngüsünü ve yumurtlamayı düzene sokuyor, yumurtanın olgunlaşmasını sağlıyor ve erkek için de sperm kalitesini ve hareketliliğini arttırıyor. Benim bildiklerim böyle
Aynen kuzum kuzenim öyle dedi.Ciddenmi bende yeni duydum belki belirtindir o zaman
Var bence kuzumBenim gördüğümü sizde görüyor musunuz 2. Cizgi silik veee 5dk icinde cikti ama cok belirgin değil siz ne diyorsunuz?? Heyecanlandim valla
Adet tarihin ne zaman di canım sanki var gibi çok silikBenim gördüğümü sizde görüyor musunuz 2. Cizgi silik veee 5dk icinde cikti ama cok belirgin değil siz ne diyorsunuz?? Heyecanlandim valla
Insallah kuzum 5 gibi yaptim aksamustu yarin tekrar yapcamm Allah hepimize nasip etsin inşallahVar bence kuzum
Cuma gunu adet tarihim canim 24 temmuzAdet tarihin ne zaman di canım sanki var gibi çok silik
Ondan silik çıkmıştır canım var gibi gözün aydın ne güzel bugün iki güzel haber aldıkCuma gunu adet tarihim canim 24 temmuz