- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #2.141
Canım erken yaptırdın gibi geldi bana testi 2. Yumurtlamandan sonra erken yaniabi yine sonuç negatif ben artık bu ay için çok umutsuzum yaaa olmucak o kadar da denedik bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım erken yaptırdın gibi geldi bana testi 2. Yumurtlamandan sonra erken yaniabi yine sonuç negatif ben artık bu ay için çok umutsuzum yaaa olmucak o kadar da denedik bu ay
Canım çok teşekkürler inşallah vardır bakalımSen anlatirken ben bile heycanladim insaAllah mutlu haberini alirisn
Evet banada öyle geldi sanki yeni yerleşmiş gibi ay bilmiyorum inşallah öyledir ama ben yinede yapayım test sabah inşallah sende vardır yaCanım yeni yerleştiyse hemen idrarda çıkmayabilir negatif görürsen üzülme sakın ama insallah pozitif çıkar batlarımız aynı merakla bekliyorum sonucunu
Ne kadar geçmesi gerekiyor ki? Bence olmayacakCanım erken yaptırdın gibi geldi bana testi 2. Yumurtlamandan sonra erken yani
Bu da bir hamilelik belirtisi hadi inşallah canımValla hiç anlamıyorum afedersiniz bugün sabah testi yaparken idrar numunesine baktım idrarim o kadar sarı ve tortulu ki bildiğin içinde kuş tüyü gibi bir tortu gördüm anlamadım ben bu işi
Yerleşmesi zaten 6-10 gün diyor ve yerleştikten sonra kanda beta hormonu salgılanmaya başlıyor sen hesap et bakalım daha erken yani yerleşemedi belki daha bebişinNe kadar geçmesi gerekiyor ki? Bence olmayacak
Keşke bekleyince de gerçek olsaSabah yapıp aksam eve geldiğinde gördüğün şu kuruma cizgisindeki cizgi cok gıcık edici gercektenyaaa
İnşallah papatyam Bekliyorum dört gözleBu da bir hamilelik belirtisi hadi inşallah canım
Ama hiç yanma yok kuzum enfeksiyon olsa yanma olmaz miGüzel haberleri alırız inş kuzum benim idrar pek gebeliği göstermez de enfeksiyon falan olmasın
İnşalllah canım yaaEvet banada öyle geldi sanki yeni yerleşmiş gibi ay bilmiyorum inşallah öyledir ama ben yinede yapayım test sabah inşallah sende vardır ya❤
Aynen ama kandırmacalar işte maalesef kuzumKeşke bekleyince de gerçek olsa
Evet canım aynen inş bebişlerimiz geliyordur o zamanAma hiç yanma yok kuzum enfeksiyon olsa yanma olmaz mi
Canım benim lütfen üzülme bu ayda değilse diğer ay ağlamada kıyamam Birbirimizi en iyi biz anlıyoruz biliyorsun. Umut her zaman var. Rabbim.kimseye aratmasınBenim kan testi sonucum negatif maalesef. Okadar agladimki anlatamam. Artik umudum kalmadi. Bütün belirtiler vardi bu ay. Resmen kendimi kandırmışım. Sanirim bu da benim sınavım. Cok üzgünüm ama rabbime şükür ediyorum asla isyan etmiyorum. Sizlerden gelen tecrube ve onerilerinizi
ayrica güzel haberlerinizi takip edecegim
Yüreğinden öperim papatyamEvet canım aynen inş bebişlerimiz geliyordur o zaman
Kız benimde öylee oluyo aradaa. Geçen aylardada olmustu. Bence gebelikle alakası yokValla hiç anlamıyorum afedersiniz bugün sabah testi yaparken idrar numunesine baktım idrarim o kadar sarı ve tortulu ki bildiğin içinde kuş tüyü gibi bir tortu gördüm anlamadım ben bu işi
Baktırmak lazım ay herşeyi ona yoruyorumKız benimde öylee oluyo aradaa. Geçen aylardada olmustu. Bence gebelikle alakası yok
Üzülme demekki daha günü gelmemis ve Rabbim hayirli zamanda hayirli evlatlar nasib eylesinBenim kan testi sonucum negatif maalesef. Okadar agladimki anlatamam. Artik umudum kalmadi. Bütün belirtiler vardi bu ay. Resmen kendimi kandırmışım. Sanirim bu da benim sınavım. Cok üzgünüm ama rabbime şükür ediyorum asla isyan etmiyorum. Sizlerden gelen tecrube ve onerilerinizi
Hiç üzme kendini canım bir sonraki ay insallah senin güzel haberleriniz alırızBenim kan testi sonucum negatif maalesef. Okadar agladimki anlatamam. Artik umudum kalmadi. Bütün belirtiler vardi bu ay. Resmen kendimi kandırmışım. Sanirim bu da benim sınavım. Cok üzgünüm ama rabbime şükür ediyorum asla isyan etmiyorum. Sizlerden gelen tecrube ve onerilerinizi