- 5 Temmuz 2014
- 1.629
- 1.985
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #2.101
Ay hadi inşallah güzel haberler alalımKızlar ben bugün silik bir çizgi gördüm gibi oldu fotoğrafta görünmüyor. o yüzden atamadım ama kan verdim bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi inşallah güzel haberler alalımKızlar ben bugün silik bir çizgi gördüm gibi oldu fotoğrafta görünmüyor. o yüzden atamadım ama kan verdim bakalım
Bende dolgunluk falan yok sadece sert dokunursam uç kısmına sızlıyor bir süre valla bende anlamadım bata 2 gün var yarın kan vereyim diyorumBenim bir de gögüslerimde dolgunluk var ama sıfır acı normalde sütyeni çikarirken bile acırdi bu dolgunlukta ama hiç acımıyor gögüs ucu acıyordu bir kaç gün önce o da geçti anlamadım valla
Amin inş hayırlı güzel haberler alırsın canım ,bizde bekliyoruz sonucunu haberdar et biziMeraktan ve temkinli olmak için gidip kan verdim az önce. Dayanamadim yine. Dualarinizi eksik etmeyin Allah herkesin gönlüne göre versin.
İnşallah hayırlı sonuçlarla gel kuzum ne zaman verdinKızlar ben bugün silik bir çizgi gördüm gibi oldu fotoğrafta görünmüyor. o yüzden atamadım ama kan verdim bakalım
1 saat 5 dakika varAy hadi inşallah güzel haberler alalım
Kan için bence acele etme canım batın geçmesini bekleBende dolgunluk falan yok sadece sert dokunursam uç kısmına sızlıyor bir süre valla bende anlamadım bata 2 gün var yarın kan vereyim diyorum
1 saat 5 dakika var canımİnşallah hayırlı sonuçlarla gel kuzum ne zaman verdin
Testlerde bazen silik bazen negatif aldim kesinlesmeyince insan sınır oluyorKan için bence acele etme canım batın geçmesini bekle
Az kalmış hadi bekliyoruz hayırlı haberleri1 saat 5 dakika var canım
Bi problem olmaz bence sadece idrar yollarını üşütmemeye dikkat et ıslak bikiniyle oturmak iyi değil diye biliyorum ben ama canımKızlar şu an bebek deniyoruz ya sizce denize girmem ve sonrasında ıslak kalmam problem mi
Ben de sizdenimBende dolgunluk falan yok sadece sert dokunursam uç kısmına sızlıyor bir süre valla bende anlamadım bata 2 gün var yarın kan vereyim diyorum
Valla bende de var ondan canım regle son 2 bakalımEvet kuzum
Aynı kuzum batlarimiz ayy gelmesin kırmızılar istemiyorumValla bende de var ondan canım regle son 2 bakalım
Canım günüm 1 hafta geçti de sağlık ocağı test yapar bence öğren bi an önce ona göre tedbirini alırsınİki gün önce bat günümdü olmadım dün sabah test yaptım kocaman bir negatif çıktı ama hala adet olmadım ben kızlaar ManyakPrenses @Caglunal nasıl hissetcem bilemiyorum daha önce de böyle gelmeyip sonradan geldi hayal kırıklığına uğradım ,halbuki dün gece karnıma bir sürü sıcak su tuttum adet olacaksa da gelsin diye sonra havalar çok sıcak gelmesi lazım ama hala gelen giden yok ümit ve ümitsizlik arasındayım 33. Gün bitiyor sağlık ocağı içinde erken henüz, eğer halen gelmezse yarın sabah bir test daha yapacağım
Canım kendimi o kadar şartlandırdım ki gelmemesine hamile değilsem bile düşünce gücümle gelmez hiç test yaptın mı 3 gündür tutuyom kendimiAynı kuzum batlarimiz ayy gelmesin kırmızılar istemiyorum
Canımm hadi inşallah yaKızlar ben bugün silik bir çizgi gördüm gibi oldu fotoğrafta görünmüyor. o yüzden atamadım ama kan verdim bakalım
Ohoooo kaç tane yaptım papatyam ama kimisi sonradan silik kimisi pat negatif çözemedim ama umut varCanım kendimi o kadar şartlandırdım ki gelmemesine hamile değilsem bile düşünce gücümle gelmez hiç test yaptın mı 3 gündür tutuyom kendimi
İnşallah canım. İşte bi saat falan varCanımm hadi inşallah ya❤