- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #2.121
Sabah test yapıcam çıkmaz belki ama umutlandım ya şimdi heveslendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
test yapsana kuzumKızlaar bir sürü mesaj ver hepsini okudumm. Misafirlerim vardı yeni gittiler wc gittim afedersiniz sapsarı bi akıntım olmuş gebelik belirtisi olduğunu biliyorumm sonra peçeteye sildim bi baktım tırnağımın ucu kadar pembe bi leke ya umutlandım sizce belirti olabilir mi bunlar
Bence umut var canım geçen aylarda o kadar yaptım bu ay bata 6 gün kala yaptım hep bembeyaz bi şeyler var ki senin silik çıkmış kuzummmOhoooo kaç tane yaptım papatyam ama kimisi sonradan silik kimisi pat negatif çözemedim ama umut var
şimdi yapsana kuzum neden sabahı bekliyorsunSabah test yapıcam çıkmaz belki ama umutlandım ya şimdi heveslendim
son 2 tane kaldı 30 haziranda başladımInşallah canım
Ne kadar süredir kullanıyorsun hapı
20 gündür kulanıyorum son bitane deminden bitanesini daha yutum bitiyoInşallah canım
Ne kadar süredir kullanıyorsun hapı
Kuzum çok yedim içtim en sonda wc gittim yok ki tuvaletim hem çok erken belki sabah çıkar ama sanmıyorum ya daha çok var bat aşimdi yapsana kuzum neden sabahı bekliyorsun
Tabiki hoş geldin aramızaa canımBenide araniza alirmisiniz ☺ bat 3 agustos
Hosbuldum insaAllah bu ay herkes umdugunu hayirlisiyla bulurTabiki hoş geldin aramızaa canım
Valla hiç anlamıyorum afedersiniz bugün sabah testi yaparken idrar numunesine baktım idrarim o kadar sarı ve tortulu ki bildiğin içinde kuş tüyü gibi bir tortu gördüm anlamadım ben bu işiBence umut var canım geçen aylarda o kadar yaptım bu ay bata 6 gün kala yaptım hep bembeyaz bi şeyler var ki senin silik çıkmış kuzummm
Kuzum senin bat gecmismiydiabi yine sonuç negatif ben artık bu ay için çok umutsuzum yaaa olmucak o kadar da denedik bu ay
Ayyy hadi inşallah çok heyecanlandımKızlaar bir sürü mesaj ver hepsini okudumm. Misafirlerim vardı yeni gittiler wc gittim afedersiniz sapsarı bi akıntım olmuş gebelik belirtisi olduğunu biliyorumm sonra peçeteye sildim bi baktım tırnağımın ucu kadar pembe bi leke ya umutlandım sizce belirti olabilir mi bunlar
benim bat belirsiz kuzumKuzum senin bat gecmismiydi
Sen anlatirken ben bile heycanladim insaAllah mutlu haberini alirisnKızlaar bir sürü mesaj ver hepsini okudumm. Misafirlerim vardı yeni gittiler wc gittim afedersiniz sapsarı bi akıntım olmuş gebelik belirtisi olduğunu biliyorumm sonra peçeteye sildim bi baktım tırnağımın ucu kadar pembe bi leke ya umutlandım sizce belirti olabilir mi bunlar
Canım yeni yerleştiyse hemen idrarda çıkmayabilir negatif görürsen üzülme sakın ama insallah pozitif çıkar batlarımız aynı merakla bekliyorum sonucunuSabah test yapıcam çıkmaz belki ama umutlandım ya şimdi heveslendim
Güzel haberleri alırız inş kuzum benim idrar pek gebeliği göstermez de enfeksiyon falan olmasınValla hiç anlamıyorum afedersiniz bugün sabah testi yaparken idrar numunesine baktım idrarim o kadar sarı ve tortulu ki bildiğin içinde kuş tüyü gibi bir tortu gördüm anlamadım ben bu işi