Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı ilk hamişleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gunaydin kizlar. Yeni katilan hamislerimizi tebrik ediyorum, sag salim kucaginiza alirsiniz insallah benislerinizi. Diger hamisler sizler nasilsiniz, nasil gidiyor, bulantilarla nasil bas ediyorsunuz, benim cok bulantim oldu 2 gun once cok kustum, simdi ilac iciyorum biraz iyi geliyor, ama yataktan kalkmiyorum hep uzaniyorum.

Beni anlatmışsın herşeyden tiksindim resmen ne yesem ne içsem kusuyorum oda yetmezmiş gibi gece uyku arası uyanıp kusuyorum sabah gözümü açar açmaz kendimi banyoda kusarken buluyorum..zencefilli şeker,zencefil çayı limon denemediğim şey kalmadı

Canim reneza ilac iciyorum cok iyi geldi kusmam durdu. Hic ziyani yok bebise, aksine vitamin.

Bebeğe zararı olmaz eminsin dimi canım
Canim icindekileri oku bak, azerice yazilmis ama turkcesi de ayni bence. Zararli hic bi sey yok. Google da da baka bilirsin.

Eklentiler

• B1DE3560-44BB-4E9C-B80E-6F18EADB2689.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 23
Aynı şeyi ben de yaşadım ilk gebeliğimde herhangi bi mide problemi yaşamadım 7. haftada kalbi durdu aylar sonra gebe kaldım ve yine hiç mide problemim yok şimdi sizin yazdıklarınızdan sonra ne düşünmeliyim? Benim topikte yazılanları okumamam için akıl vereceğinize siz cümlelerinizi seçerek kurun lütfen.

Ben sızınle burda daha fazla munakasa ya gırmeyecegım.tedırgınsınız.inşallah saglıklı bır sekılde bebegınıze kavusursunuz.

Günaydın kızlar sizde de yeşil akıntı oluyor mu
Bende ara ara oluyordu da bu sabah epey yoğun oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…