Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı ilk hamişleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Haklısın gerçekten çok var mide bulantısı kusma yaşamayan. Ama insanlar sürekli bişeyler sallıyor ve diğerlerini hiç düşünmeden fikir atıyorlar ortaya üstelik çok eminmiş gibi.
Bazen ola bilir demek istemisdir arkadas, ben gecen ay da hamileydim ve bulantilarim vardi yine, 2 ayinda kanama oldu dr um bulantin var mi soruyordu hep, varsa bebek iyidir demek ki diyordu, ama maalesef kalbi durdu kurtaj oldum ama kac gun yine devam etmisti bulantilarim. Kanda hcg tam sifirlanana kadar.

Bazen ola bilir demek istemisdir arkadas, ben gecen ay da hamileydim ve bulantilarim vardi yine, 2 ayinda kanama oldu dr um bulantin var mi soruyordu hep, varsa bebek iyidir demek ki diyordu, ama maalesef kalbi durdu kurtaj oldum ama kac gun yine devam etmisti bulantilarim. Kanda hcg tam sifirlanana kadar.
Benim ikinci gebeliğim ilkinde de midemde sorun yoktu topikte sürekli bu cümleleri okudum ‘’midesi bulanmayanın gebeliği sağlıklı değildir’’ nitekim 8. haftada kalbi durdu. Yine aynı şeyleri okuyorum allah yardımcımız olsun canım

Midesi bulanmayan gebelere ne güzel bi mesaj olmuş bu yazdığınız tebrikler. Şimdi hepimiz panik !
Dıger yazdıgım yazdıda mıde bulantısı olmadanda saglıklı gebelık yasayan lar var dıye yazdım.zaten.dıkkatlı okuduysanız gormussunuzdur.ustelık ihtımaller uzerınden konustum.doktor degılım.

Gelecek hafta gitmeyi düşünüyorum inşallah kalp atışını duyabilirim canım
Rahat olmaya çalışıyorum kafamdan abuk sabuk şeyleri attım,toparlanmaya çalışıyorum zaten tüm günü hastalıklı gibi geçiriyorum bu akşam misafirlerim var sabah uyandığımdan beri koşturup durdum bu saate kadar ayakta duracak Halim yok bacak ağrısı zaten yaşıyordum bugün daha kötü oldum.
Şunu anladım biz misafir almamalıyız
Aynen canım ilk donemlerde almamalıyız.helekı yemeklı cok zor olur.tabı dusuk rıskı yoksa olabılır ama rısklı gebelıklerde cok tehlıkelı.

Panik yapmaya gerek yok bence benim hamileliğimde mide bulantım olmadı önceki halimden hiç farkım yoktu görümcem bile Karnın çıkmamış olsa hamile değilsin derdim diyordu hep ve sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi çok şükür oğlum

Haklısın gerçekten çok var mide bulantısı kusma yaşamayan. Ama insanlar sürekli bişeyler sallıyor ve diğerlerini hiç düşünmeden fikir atıyorlar ortaya üstelik çok eminmiş gibi.
Ben yasadım ilk gebelıg
Yazdıklarımdan rahatsız olup sallıyorlar bıde emınmıs gıbı yazıyorsanız.bu topıngı takıp etmessınız olur bıter.benımde basımdan gectı.8 haftalık kalbı durdu.ve bıde bulantım yemeklerden tıksınmem cok azdı.herseyı yıyordum.ustelık kılomalmıstım.saglıksız gebelık oldugu ıcın hafıf gecırdıgımı soylemıstı doktorum.kendımden ornek vererek yazdım. yazıları daha dıkkatlı okuyun lutfen.

Panik yapmaya gerek yok bence benim hamileliğimde mide bulantım olmadı önceki halimden hiç farkım yoktu görümcem bile Karnın çıkmamış olsa hamile değilsin derdim diyordu hep ve sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi çok şükür oğlum
Evet canım ıhtımal uzerıne konustum ve bır cok arkadasında mıde bulantısı yasamadan saglıklı bır gebelık yasadıgını soyledım.bunu anca kendınin hıssedebılecegınıde yazmıstım.

Evet canım ıhtımal uzerıne konustum ve bır cok arkadasında mıde bulantısı yasamadan saglıklı bır gebelık yasadıgını soyledım.bunu anca kendınin hıssedebılecegınıde yazmıstım.
Herkes aynı belirtiyi yaşamıyor üstelik aynı kadın her gebeliğinde farklı belirtiler yaşayabiliyor cnm yani her gebelik bile bir olmuyor bunları fazla takmamak lazım bugünleri kendinize zehir etmeyin kızlar :halay:

Herkes aynı belirtiyi yaşamıyor üstelik aynı kadın her gebeliğinde farklı belirtiler yaşayabiliyor cnm yani her gebelik bile bir olmuyor bunları fazla takmamak lazım bugünleri kendinize zehir etmeyin kızlar :halay:
Evet burda bırbırımıze destek oluyoruz.herkez ın basından bu tarz saglıksız gebelıkler gecebılıyor.bendede hala tedırgınlık var.ama yapabılecegım hıc bırsey yok.Allah omur verdıyse zaten dogacaktır.boll bol ıstıraat ve dınlenmeden baska elımden bırsey gelmıyor.ustelık rahım ıcerısınde benımde kanamam var rısklı bır gebelık yaş ıyorum.doktorum kalbının durabılecegını soyledı.ama bende doktora sallıyorsunuz emınmısınız demedım.cunkı doktorda ıhtımaller uzerınden konusuyor.yapabılecek bırsey.yok.bekleyıp gorecegım artık.

Evet burda bırbırımıze destek oluyoruz.herkez ın basından bu tarz saglıksız gebelıkler gecebılıyor.bendede hala tedırgınlık var.ama yapabılecegım hıc bırsey yok.Allah omur verdıyse zaten dogacaktır.boll bol ıstıraat ve dınlenmeden baska elımden bırsey gelmıyor.ustelık rahım ıcerısınde benımde kanamam var rısklı bır gebelık yaş ıyorum.doktorum kalbının durabılecegını soyledı.ama bende doktora sallıyorsunuz emınmısınız demedım.cunkı doktorda ıhtımaller uzerınden konusuyor.yapabılecek bırsey.yok.bekleyıp gorecegım artık.
Sağlıkla doğar inş bebişin cnm pozitif ol bende bu ay kimyasal yaşadım maalesef ama hayırlısı buymuş ne diyelim

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE PKOLUYUM 2 SENEDİR UĞRAŞIYORUZ İLK TÜP BEBEK DENEMEMİZDE ÇOK ŞÜKÜR HAMİLE KALDIM 12. GÜN KAN DEĞERİM 874,66 ÇIKTI DOKTORUM ÇOK GÜZEL DEDİ C.TESİ KESE İÇİN KONTROLE GİDECEĞİM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR:anneadayı::nazar::KK200:

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE PKOLUYUM 2 SENEDİR UĞRAŞIYORUZ İLK TÜP BEBEK DENEMEMİZDE ÇOK ŞÜKÜR HAMİLE KALDIM 12. GÜN KAN DEĞERİM 874,66 ÇIKTI DOKTORUM ÇOK GÜZEL DEDİ C.TESİ KESE İÇİN KONTROLE GİDECEĞİM İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR:anneadayı::nazar::KK200:
İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın

Hosgeldın canım.hayırlı ugurlu olsun inşallah.degerınde guzel cıkmıs.hersey cok cok guzel olur inşallah.aramıza hosgeldın

merhaba progestanı vajinadan kullanan var mı?
Bana biraz tuhaf geldi dr öyle dedi
Ben kullanıyorum canım şuan 2.kutudayım.gunde 3 ögün kullanıyorum.vajınadan yan etkısı daha az oluyormus.ve daha etkılı oluyormus.gercekten denedım.agızdan kusma ve mıgde bulantısı bende cok yaptı.bas donmesıde cabası.vajınadan koyunca yan etkılerı olmadı.tabı bazı arkadaslara ıcse bıle yan etkı yapmayabılıyormus.benı cok kotu yaptı.

Back