Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş buldum cnm Çok teşekkür ederim allah yardımcımız olsun inşallah hepimizinHosgeldın canım.hayırlı ugurlu olsun inşallah.degerınde guzel cıkmıs.hersey cok cok guzel olur inşallah.aramıza hosgeldın
Beni anlatmışsın herşeyden tiksindim resmen ne yesem ne içsem kusuyorum oda yetmezmiş gibi gece uyku arası uyanıp kusuyorum sabah gözümü açar açmaz kendimi banyoda kusarken buluyorum..zencefilli şeker,zencefil çayı limon denemediğim şey kalmadıGunaydin kizlar. Yeni katilan hamislerimizi tebrik ediyorum, sag salim kucaginiza alirsiniz insallah benislerinizi. Diger hamisler sizler nasilsiniz, nasil gidiyor, bulantilarla nasil bas ediyorsunuz, benim cok bulantim oldu 2 gun once cok kustum, simdi ilac iciyorum biraz iyi geliyor, ama yataktan kalkmiyorum hep uzaniyorum.
Canim reneza ilac iciyorum cok iyi geldi kusmam durdu. Hic ziyani yok bebise, aksine vitamin.Beni anlatmışsın herşeyden tiksindim resmen ne yesem ne içsem kusuyorum oda yetmezmiş gibi gece uyku arası uyanıp kusuyorum sabah gözümü açar açmaz kendimi banyoda kusarken buluyorum..zencefilli şeker,zencefil çayı limon denemediğim şey kalmadı
Rezene bitki çayı mı oluyorCanim reneza ilac iciyorum cok iyi geldi kusmam durdu. Hic ziyani yok bebise, aksine vitamin.
Rezene degil canim, reneza, ilacin adi, toz halinde oluyor 1 bardak suya koyup iyice karistiroyorsun, gun icinde 2-3 yudum aliyorsun her miden bulandiginda.Rezene bitki çayı mı oluyor
Bebeğe zararı olmaz eminsin dimi canımRezene degil canim, reneza, ilacin adi, toz halinde oluyor 1 bardak suya koyup iyice karistiroyorsun, gun icinde 2-3 yudum aliyorsun her miden bulandiginda.
Canim icindekileri oku bak, azerice yazilmis ama turkcesi de ayni bence. Zararli hic bi sey yok. Google da da baka bilirsin.Bebeğe zararı olmaz eminsin dimi canım
Gecmiş olsun canım.Bu sefer saglıkla kucagına alırsın inşallah.3 ay önce bir düşüğüm var
Aynı şeyi ben de yaşadım ilk gebeliğimde herhangi bi mide problemi yaşamadım 7. haftada kalbi durdu aylar sonra gebe kaldım ve yine hiç mide problemim yok şimdi sizin yazdıklarınızdan sonra ne düşünmeliyim? Benim topikte yazılanları okumamam için akıl vereceğinize siz cümlelerinizi seçerek kurun lütfen.Ben yasadım ilk gebelıg
Yazdıklarımdan rahatsız olup sallıyorlar bıde emınmıs gıbı yazıyorsanız.bu topıngı takıp etmessınız olur bıter.benımde basımdan gectı.8 haftalık kalbı durdu.ve bıde bulantım yemeklerden tıksınmem cok azdı.herseyı yıyordum.ustelık kılomalmıstım.saglıksız gebelık oldugu ıcın hafıf gecırdıgımı soylemıstı doktorum.kendımden ornek vererek yazdım. yazıları daha dıkkatlı okuyun lutfen.
Ben sızınle burda daha fazla munakasa ya gırmeyecegım.tedırgınsınız.inşallah saglıklı bır sekılde bebegınıze kavusursunuz.Aynı şeyi ben de yaşadım ilk gebeliğimde herhangi bi mide problemi yaşamadım 7. haftada kalbi durdu aylar sonra gebe kaldım ve yine hiç mide problemim yok şimdi sizin yazdıklarınızdan sonra ne düşünmeliyim? Benim topikte yazılanları okumamam için akıl vereceğinize siz cümlelerinizi seçerek kurun lütfen.
Yesil olmadi canim, koyu sari oluyor bende, yesil de ilk defa duydum, doktoruna danis canim.Günaydın kızlar sizde de yeşil akıntı oluyor mu
Bende ara ara oluyordu da bu sabah epey yoğun oldu
Yeşil akıntı enfeksiyon belirtisiGünaydın kızlar sizde de yeşil akıntı oluyor mu
Bende ara ara oluyordu da bu sabah epey yoğun oldu
Aminnn... İnşallahGecmiş olsun canım.Bu sefer saglıkla kucagına alırsın inşallah.
Bende de cikti kan pihtalasmasi, ilac iciyorum((Aminnn... İnşallah
kan pıhtılaşması çıktı. Bu kez iğne kullanıyorum bakalım.