Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı ilk hamişleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bendede bır kalbı duran gebelıgım oldugu için dıger 2 gebelıvımdede aspırın içtım bebe aspırındıydı.şuan bundada ıcıyorum.kanama alanıda var.doktorun bırı bırak dedı bırı kanama dısarda olmadıgı için bırakmana gerek yok bende 2 gunde 1 ıcıyorum artık.ne yapacagımı sastım.

Kızlar bendede bır kalbı duran gebelıgım oldugu için dıger 2 gebelıvımdede aspırın içtım bebe aspırındıydı.şuan bundada ıcıyorum.kanama alanıda var.doktorun bırı bırak dedı bırı kanama dısarda olmadıgı için bırakmana gerek yok bende 2 gunde 1 ıcıyorum artık.ne yapacagımı sastım.
Gecen yaz benim de 2 aylikken kalbi durdu bebegin, o yuzden bu defa olmamasi icin doktorum tedavi yazdi, trombo as- aspirin zaten, her gun iciyorum canim. Allah yardimcin olsun.

Kızlar bugun bende gıttım doktora 8 hafta 4 gunluk olmusuz ama kanama alanı bı turlu duzelmıyor cok canım sıkılıyor.4 cm olmus
Malesef.

Nerelerdesınız kızlar :KK71:inşallah hamılelıgınız saglıklı bır sekılde devam edıyordur.

En son 10 hafta 3 gunluktu gıttıgımde kuculmeye baslamıs dedı sukur.kırmızı forunen kan rengıde artık kahveye donusmus dedı.rahım emmeye baslamıs.demiştı.bırdahada gıtmedım.memleket dısındayım.fırsatım olmadı malesef.
Sen ne durumdaasın.kac haftalık oldu

En son 10 hafta 3 gunluktu gıttıgımde kuculmeye baslamıs dedı sukur.kırmızı forunen kan rengıde artık kahveye donusmus dedı.rahım emmeye baslamıs.demiştı.bırdahada gıtmedım.memleket dısındayım.fırsatım olmadı malesef.
Benim de kanama alanım vardı ilaç kullanıyorum hala geçmesini bekliyorum
11+4 oldum bugün

Back