- 31 Temmuz 2018
- 438
- 695
- 103
- 34
Coraspin mi kullanıyorsun canım. Kaç haftalık oldu gebeliğinBende de cikti kan pihtalasmasi, ilac iciyorum((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Coraspin mi kullanıyorsun canım. Kaç haftalık oldu gebeliğinBende de cikti kan pihtalasmasi, ilac iciyorum((
Trombo as kullaniyorum canim, 5 haftalik oldu. Senin ne kadar?Coraspin mi kullanıyorsun canım. Kaç haftalık oldu gebeliğin
Gecen yaz benim de 2 aylikken kalbi durdu bebegin, o yuzden bu defa olmamasi icin doktorum tedavi yazdi, trombo as- aspirin zaten, her gun iciyorum canim. Allah yardimcin olsun.Kızlar bendede bır kalbı duran gebelıgım oldugu için dıger 2 gebelıvımdede aspırın içtım bebe aspırındıydı.şuan bundada ıcıyorum.kanama alanıda var.doktorun bırı bırak dedı bırı kanama dısarda olmadıgı için bırakmana gerek yok bende 2 gunde 1 ıcıyorum artık.ne yapacagımı sastım.
Benim 4 haftalık hamile kalana kadar coraspin kullandım. Öğrendiğim andan itibaren iğneye başladık.Trombo as kullaniyorum canim, 5 haftalik oldu. Senin ne kadar?
Canım. Ne yaptın.doktora gıttınmı.durumun nasıl.Günaydın kızlar sizde de yeşil akıntı oluyor mu
Bende ara ara oluyordu da bu sabah epey yoğun oldu
Evet gittim canım çok şükür kalp atışını duydukCanım. Ne yaptın.doktora gıttınmı.durumun nasıl.
Ayyy canım cok sevındımm.gözün aydın.sonunda kendını gostermiş melegin.Evet gittim canım çok şükür kalp atışını duyduk
6+3 haftalık hamileymişim
Evet herkes nerde kızlarNerelerdesınız kızlarinşallah hamılelıgınız saglıklı bır sekılde devam edıyordur.
Sen nasılsın canım.bu ay durumlar nasıl.Evet herkes nerde kızlar
daha çok erken değilmi cnmEvet kızlar bebişlerin cınsıyetı bellı olan varmı.?
Canım ben suan 13 haftayı gectım.ama doktora 3 hafta once gıtmiştım.belkı sımdı gıtsem tahmın edebılır.benımle hamılelıgı yakın olan arkadaslar ogrendımı dıye merak ettım.daha çok erken değilmi cnm
En son 10 hafta 3 gunluktu gıttıgımde kuculmeye baslamıs dedı sukur.kırmızı forunen kan rengıde artık kahveye donusmus dedı.rahım emmeye baslamıs.demiştı.bırdahada gıtmedım.memleket dısındayım.fırsatım olmadı malesef.
Sen ne durumdaasın.kac haftalık olduEn son 10 hafta 3 gunluktu gıttıgımde kuculmeye baslamıs dedı sukur.kırmızı forunen kan rengıde artık kahveye donusmus dedı.rahım emmeye baslamıs.demiştı.bırdahada gıtmedım.memleket dısındayım.fırsatım olmadı malesef.
Canım bu arada sen nasılsın hamılelıgın nasıl gıdıyor.kac haftalık oldu bebişindaha çok erken değilmi cnm
Benim de kanama alanım vardı ilaç kullanıyorum hala geçmesini bekliyorumEn son 10 hafta 3 gunluktu gıttıgımde kuculmeye baslamıs dedı sukur.kırmızı forunen kan rengıde artık kahveye donusmus dedı.rahım emmeye baslamıs.demiştı.bırdahada gıtmedım.memleket dısındayım.fırsatım olmadı malesef.