- 7 Ağustos 2017
- 817
- 723
- 23
- 37
Canım var benim rahim ağzı yetmrzliği var bendeCanım rıskın neydı.duzrldımı.benımde suan gebelıgım rısklı kanama alanı var malesef.kesenın yanında
Bilmiyorum ki ovulasyon testi kullanmadım degerin kaçtı peki göründüğündeYumurtan ne zaman catladi biliyormusun? Benim ayin 6 si catladi, adetden 4 gun sonra ultrasonda gorundu 4 haftalikmis. Senin gec dollenmenola bilir kuzum
26 sinda kan vermistim 2795 ti, ultrasona 30 u gittim.Bilmiyorum ki ovulasyon testi kullanmadım degerin kaçtı peki göründüğünde
Hosgeldın canım.hayırlı olsun.baya baya hamılesın.ultrasyonda gorunmex en az 5000 oldugunda karından gorunuyor.1500 lu degerlerde anca vajınadsn gorunuyor.bsta benıde gorunmeyınce baya sınırnetmiştı doktorum dış gebelık dıye bende 10 gun gıtmeme kararı almıstım.10 gun sonra sında hem bebegı hem kesegı hemde kalp atıslarını duyduk.egerkı gorunmuyorsa daha cok kucuktur.bekle bıraz derım.Merhaba kızlar sanırım bende hamileyim kan verdim henuz çıkmadı sonuçlar
Ay canım benımkıde 3 bucuk aylık olana kadar devam edıyor.tam 4 oldumu sukur dıyorum.ama yukselerek devam etmıyor.3 ten sonra.suan 8 haftalıga dogru ılerlıyorum.1 2 hafta daha zorlarsa tahmınım 3 e dogru hafıfler gıbı ama tabı bılemıyorumda inşallah hafıfler.1-2 haftaya gecse ben de dayanirdim ama benim 4 ayina kadar oluyor ve her gun daha kotu(((
Benim de ogle 3 bucuk aya kadar devam ediyor, simdi ara sira iyi oluyorum sonra yine tutuyor cunki daha erken bi kc gun sonra guclenicek ondan korkuyorum, 2 cocugum var 2 gundur annem gelip yardim ediyor yemek veriyor, hic bi sey yapamiyorum. Allah yardimcimiz olsun, sag salim olsun da bebisler.Ay canım benımkıde 3 bucuk aylık olana kadar devam edıyor.tam 4 oldumu sukur dıyorum.ama yukselerek devam etmıyor.3 ten sonra.suan 8 haftalıga dogru ılerlıyorum.1 2 hafta daha zorlarsa tahmınım 3 e dogru hafıfler gıbı ama tabı bılemıyorumda inşallah hafıfler.
Ay canım benım yakınımda ne annem var ne kayınvaldem bende mecburen kendım yapıyorum yemeklerımı evımıde esimle beraber hafta sonu yapıyoruz.Benim de ogle 3 bucuk aya kadar devam ediyor, simdi ara sira iyi oluyorum sonra yine tutuyor cunki daha erken bi kc gun sonra guclenicek ondan korkuyorum, 2 cocugum var 2 gundur annem gelip yardim ediyor yemek veriyor, hic bi sey yapamiyorum. Allah yardimcimiz olsun, sag salim olsun da bebisler.
Canım sen ne yapıyorsun.hcglerde artıs devam edıyormu.agzımda yara cıkmıs demiştın nasıl gectımı .malaesef suan bendede 3 tane yara var ne yapsam gecer acaba.Gittim canım hcg yüksekmişti,alttan muayene etti kese 14mm olmuş bebek görünmüyor haftasına göre geride dedi kanaman var mı dedi yok dedim biraz moralsiz konuştu bekleyelim haftaya tekrar gel dedi ama gitmeyecem canım yıprandım epey
Ben şuna hiç bişey yapmıyorum doktora da bir süre gitmiycem canım haftaya cuma falan gitmeyi düşünüyorum inşallah o zaman kalp atışını duyarım.Canım sen ne yapıyorsun.hcglerde artıs devam edıyormu.agzımda yara cıkmıs demiştın nasıl gectımı .malaesef suan bendede 3 tane yara var ne yapsam gecer acaba.
Esinin yardimci olmasi ne guzel, benimki de cok yardim ediyor, yemekleri annem yapiyor 2 gundur, esim elini hic bi seye surme diyor sen yat dinlen diyor. Sagolsunlar Vallah, yoksa cok zor olurdu. Cocuklar da buyuk kendileri yemeklerini yiyorlar cok yardim ediyorlar bana, Elhamdulillah. Annem kizilcik aldi bulantim olunca 2-3 tane yiyorum iyi oluyorum, sen de ye canim))Ay canım benım yakınımda ne annem var ne kayınvaldem bende mecburen kendım yapıyorum yemeklerımı evımıde esimle beraber hafta sonu yapıyoruz.
Nerden alabılırım kızılcıgı.dısarı cıkmıyorum evdeyım sureklı.esıme soylemem gerek.Esinin yardimci olmasi ne guzel, benimki de cok yardim ediyor, yemekleri annem yapiyor 2 gundur, esim elini hic bi seye surme diyor sen yat dinlen diyor. Sagolsunlar Vallah, yoksa cok zor olurdu. Cocuklar da buyuk kendileri yemeklerini yiyorlar cok yardim ediyorlar bana, Elhamdulillah. Annem kizilcik aldi bulantim olunca 2-3 tane yiyorum iyi oluyorum, sen de ye canim))
Canım bende denedım bakalım bıraz rahatlatıyor gercekten.inşallah yarına kadar baya duzeltır.inan konusamıyorum bıle.cokta acıyor.Ben şuna hiç bişey yapmıyorum doktora da bir süre gitmiycem canım haftaya cuma falan gitmeyi düşünüyorum inşallah o zaman kalp atışını duyarım.
Yara için evde gargara vardı bir kez onu yaptım çok faydası olmadı sonra görümcem tuzlu suyla gargara yap hemen geçer dedi 1 bardak suya bolca tuz koyup gargara yaptım inan hemen iyileşti onu yapabilirsin
Esine soyle alsin kuzum, cok iyi geliyor.Nerden alabılırım kızılcıgı.dısarı cıkmıyorum evdeyım sureklı.esıme soylemem gerek.
Ne ilacı acaba benim de çok bulantım varAynen benim de yaniyorum, icerden sanki yaniyorum, sık sık soğuk su suruyorum elime yüzüme. Dr ma soyledim bi ilac dedi onu ic bulantin gecicek, esime soyledim alip gelsin.
Reneza ilacin adi canim ama yardim etmedi, sabahtan kusuyorum, vominore cok iyi ilac onceki hamileliyimde iciyordum kusmami kesmiti amma artik ondan yok bizde (Baku) belki sizde olur sor eczanelere.Ne ilacı acaba benim de çok bulantım var
Bana da onzyd verdi doktor içtim ama faydasını bende görmedim. Hala bulantım var yarın doktora gideceğim sorarım tekrardan. Sen kaçıncı haftadasınReneza ilacin adi canim ama yardim etmedi, sabahtan kusuyorum, vominore cok iyi ilac onceki hamileliyimde iciyordum kusmami kesmiti amma artik ondan yok bizde (Baku) belki sizde olur sor eczanelere.
5ci haftaya gectim, cok kotuyum yataktan kalkamiyorum((Bana da onzyd verdi doktor içtim ama faydasını bende görmedim. Hala bulantım var yarın doktora gideceğim sorarım tekrardan. Sen kaçıncı haftadasın
Bende aynen. Yatıyorum tüm gün ve hiç geçmeyecek gibi geliyor5ci haftaya gectim, cok kotuyum yataktan kalkamiyorum((
Benim dune kadar sadece bulantiydi geceden kusmaya basladim az once de kustum, kusmayi da beceremiyorum cok zorlaniyorumBende aynen. Yatıyorum tüm gün ve hiç geçmeyecek gibi geliyor
Bende öyleyim. En son ne zaman kustuğumu hatırlamıyorum bile o yüzden çok zorlanıyorum. En kısa sürede geçer inşallahBenim dune kadar sadece bulantiydi geceden kusmaya basladim az once de kustum, kusmayi da beceremiyorum cok zorlaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?