Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı ilk hamişleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar sanırım bende hamileyim kan verdim henuz çıkmadı sonuçlar
Hosgeldın canım.hayırlı olsun.baya baya hamılesın.ultrasyonda gorunmex en az 5000 oldugunda karından gorunuyor.1500 lu degerlerde anca vajınadsn gorunuyor.bsta benıde gorunmeyınce baya sınırnetmiştı doktorum dış gebelık dıye bende 10 gun gıtmeme kararı almıstım.10 gun sonra sında hem bebegı hem kesegı hemde kalp atıslarını duyduk.egerkı gorunmuyorsa daha cok kucuktur.bekle bıraz derım.

1-2 haftaya gecse ben de dayanirdim ama benim 4 ayina kadar oluyor ve her gun daha kotu(((
Ay canım benımkıde 3 bucuk aylık olana kadar devam edıyor.tam 4 oldumu sukur dıyorum.ama yukselerek devam etmıyor.3 ten sonra.suan 8 haftalıga dogru ılerlıyorum.1 2 hafta daha zorlarsa tahmınım 3 e dogru hafıfler gıbı ama tabı bılemıyorumda inşallah hafıfler.

Benim de ogle 3 bucuk aya kadar devam ediyor, simdi ara sira iyi oluyorum sonra yine tutuyor cunki daha erken bi kc gun sonra guclenicek ondan korkuyorum, 2 cocugum var 2 gundur annem gelip yardim ediyor yemek veriyor, hic bi sey yapamiyorum. Allah yardimcimiz olsun, sag salim olsun da bebisler.

Ay canım benım yakınımda ne annem var ne kayınvaldem bende mecburen kendım yapıyorum yemeklerımı evımıde esimle beraber hafta sonu yapıyoruz.

Canım sen ne yapıyorsun.hcglerde artıs devam edıyormu.agzımda yara cıkmıs demiştın nasıl gectımı .malaesef suan bendede 3 tane yara var ne yapsam gecer acaba.

Canım sen ne yapıyorsun.hcglerde artıs devam edıyormu.agzımda yara cıkmıs demiştın nasıl gectımı .malaesef suan bendede 3 tane yara var ne yapsam gecer acaba.
Ben şuna hiç bişey yapmıyorum doktora da bir süre gitmiycem canım haftaya cuma falan gitmeyi düşünüyorum inşallah o zaman kalp atışını duyarım.
Yara için evde gargara vardı bir kez onu yaptım çok faydası olmadı sonra görümcem tuzlu suyla gargara yap hemen geçer dedi 1 bardak suya bolca tuz koyup gargara yaptım inan hemen iyileşti onu yapabilirsin

Ay canım benım yakınımda ne annem var ne kayınvaldem bende mecburen kendım yapıyorum yemeklerımı evımıde esimle beraber hafta sonu yapıyoruz.
Esinin yardimci olmasi ne guzel, benimki de cok yardim ediyor, yemekleri annem yapiyor 2 gundur, esim elini hic bi seye surme diyor sen yat dinlen diyor. Sagolsunlar Vallah, yoksa cok zor olurdu. Cocuklar da buyuk kendileri yemeklerini yiyorlar cok yardim ediyorlar bana, Elhamdulillah. Annem kizilcik aldi bulantim olunca 2-3 tane yiyorum iyi oluyorum, sen de ye canim))

Nerden alabılırım kızılcıgı.dısarı cıkmıyorum evdeyım sureklı.esıme soylemem gerek.

Canım bende denedım bakalım bıraz rahatlatıyor gercekten.inşallah yarına kadar baya duzeltır.inan konusamıyorum bıle.cokta acıyor.

Ne ilacı acaba benim de çok bulantım var
Reneza ilacin adi canim ama yardim etmedi, sabahtan kusuyorum, vominore cok iyi ilac onceki hamileliyimde iciyordum kusmami kesmiti amma artik ondan yok bizde (Baku) belki sizde olur sor eczanelere.

Reneza ilacin adi canim ama yardim etmedi, sabahtan kusuyorum, vominore cok iyi ilac onceki hamileliyimde iciyordum kusmami kesmiti amma artik ondan yok bizde (Baku) belki sizde olur sor eczanelere.
Bana da onzyd verdi doktor içtim ama faydasını bende görmedim. Hala bulantım var yarın doktora gideceğim sorarım tekrardan. Sen kaçıncı haftadasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…