Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim, 2-3 gun sonra test yapmaya basla sen, benim 9 gun kala gostermistiİnşallah bigün bende hamileyim diye yazarım burayaRabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin bata son 12
![]()
Öyle yapınca çok stres oluyom kuzum hatta bu defa hiç evde yapmıycam direk kan vericem dualarında beni unutma kuzum nolursunInsallah canim, 2-3 gun sonra test yapmaya basla sen, benim 9 gun kala gostermisti
Bide kuzum bugün karnımın alt kısmına birden bi agrı saplandı mesela uzanıncada sağ kasığım çok ağrıyor yada ben mi belirti arıyom ama karnımın altına ağrı girdiğinde öyle normal ayaktaydım yaniInsallah canim, 2-3 gun sonra test yapmaya basla sen, benim 9 gun kala gostermisti
Aslinda bu agrilarimiz hep oluyor, yumurta buyudugunde catladiginda regl oncesi vs ama farketmiyoruz, hamilelik beklerken her weye dikat ediyoruz))) yani demem o ki kuzum ogle agrilar normal , hamilelik de ola bilir, ki insallah ogledir.Bide kuzum bugün karnımın alt kısmına birden bi agrı saplandı mesela uzanıncada sağ kasığım çok ağrıyor yada ben mi belirti arıyom ama karnımın altına ağrı girdiğinde öyle normal ayaktaydım yani
Hımm anladım kuzum inşallah öyle olsun bu defa :))Aslinda bu agrilarimiz hep oluyor, yumurta buyudugunde catladiginda regl oncesi vs ama farketmiyoruz, hamilelik beklerken her weye dikat ediyoruz))) yani demem o ki kuzum ogle agrilar normal , hamilelik de ola bilir, ki insallah ogledir.
Ben dayanamiyordum, her ay olumsuz cikinca bile yine de adete 10 gune kala yapmaya basliyordum. Bence sen de ogle yap, o kdar zaman bekle, kanin cevabini bekle o daha zor yaÖyle yapınca çok stres oluyom kuzum hatta bu defa hiç evde yapmıycam direk kan vericem dualarında beni unutma kuzum nolursun
Erken gebelik testi mi alayım kuzum yoksa normal mi alırsam bu defa çok kesin bi şekilde kanı beklıycem geç olsun ama var olsun hayırlısıyla inşallahBen dayanamiyordum, her ay olumsuz cikinca bile yine de adete 10 gune kala yapmaya basliyordum. Bence sen de ogle yap, o kdar zaman bekle, kanin cevabini bekle o daha zor yadua ediyorum kuzum, insallah kisa zamanda katilirsin aramiza sen de.
Ben normal test yapiyordum, hadi hayirlisi insallah kuzum.Erken gebelik testi mi alayım kuzum yoksa normal mi alırsam bu defa çok kesin bi şekilde kanı beklıycem geç olsun ama var olsun hayırlısıyla inşallah![]()
Gittim 2 kere canım. Çünkü tatile çıkıcaktım birde benim riskli gebeliğim ondan haftaya bir daha gidcem inşBenımkıde 6 hafta 4 gunluk.beraber hamılelıgımız demekkı.hıc doktora gttınmı
Aynen kızlar yumurta takibi ovulasyon testi falan varmış onlar ne işe yarıyor nasıl bişeygünaydın bayanlar ben gece malesef üzülerek söylüorum regl oldumdemek ki zamanı degilmiş umudum gelecek aylara kaldı. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman. internetten yumurtlama takip testleri almak istiyorum kullanan varsa yazabilir mi tecrübesizim hangi marka hangi site iyi nasıl kullanılır bilmiyorum
![]()
canım ben az önce sipariş ettim adetim düzensiz oldugu için yakalayamadım belki de yumurtlama günlerini bildigim kadarıyla bu testler adetin bittikten sonra yapıyorsun çizgi koyu oldugunda yumurtladıgın anlamına geliyomuş o gün ve sınrası 3 gün üst üste ilişkiye girmek gerekmiş ben gelince deniyecem inş işe yararAynen kızlar yumurta takibi ovulasyon testi falan varmış onlar ne işe yarıyor nasıl bişey
Kesin doğru sonuç veriyor mu kızlarcanım ben az önce sipariş ettim adetim düzensiz oldugu için yakalayamadım belki de yumurtlama günlerini bildigim kadarıyla bu testler adetin bittikten sonra yapıyorsun çizgi koyu oldugunda yumurtladıgın anlamına geliyomuş o gün ve sınrası 3 gün üst üste ilişkiye girmek gerekmiş ben gelince deniyecem inş işe yarar
Canım ne yaptın gıttınmı doktoraKaç haftalık olduğunu da söyleyemedi
Artışı söyledim ona bişey demedi
Ama hcg ye göre kese var ama bebek oluşmamış
Yarın tekrar gel dedi çok kötüyüm şuna![]()
Gittim canım hcg yüksekmişti,alttan muayene etti kese 14mm olmuş bebek görünmüyor haftasına göre geride dedi kanaman var mı dedi yok dedim biraz moralsiz konuştu bekleyelim haftaya tekrar gel dedi ama gitmeyecem canım yıprandım epeyCanım ne yaptın gıttınmı doktora
Hiç kaçırma canım kesinlikle al şiddetle tavsiye ediyorum 2 yilim boşuna geçmiş üzülüyorum ben gitti gidiyordan aldim 2ci ayında çok şükür tuttugünaydın bayanlar ben gece malesef üzülerek söylüorum regl oldumdemek ki zamanı degilmiş umudum gelecek aylara kaldı. Rabbim ne zaman nasip ederse o zaman. internetten yumurtlama takip testleri almak istiyorum kullanan varsa yazabilir mi tecrübesizim hangi marka hangi site iyi nasıl kullanılır bilmiyorum
![]()