Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı ilk hamişleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gittim canım hcg yüksekmişti,alttan muayene etti kese 14mm olmuş bebek görünmüyor haftasına göre geride dedi kanaman var mı dedi yok dedim biraz moralsiz konuştu bekleyelim haftaya tekrar gel dedi ama gitmeyecem canım yıprandım epey
Gıtme canım benıde 2 gunde 1 cagırmıstı gıtmedım 10 gun.bıraz bekle.haftaya gıt.o zaman kesın gorunur.

Hiç kaçırma canım kesinlikle al şiddetle tavsiye ediyorum 2 yilim boşuna geçmiş üzülüyorum ben gitti gidiyordan aldim 2ci ayında çok şükür tuttu
öyle mi çok sevindim inş işe yarar bende tabi bunlar bi vesile çabalıyoruz inş allahım nasip eder tez vakitte inş olumlu sonuçlar alırım

Doktora gittim kizlar, ultrason son yapti, 4 haftalikmis bebisim, 10 gun sonra gel kalp atisina bakalim dedi.

Kuzum cok halsizim, bulantim var cok, hep yatiyorum. Sen nasilsin?
Bende oyleyım canım.mıde bulantılarım fazla.uyku ılk hafta cok daha etkılıydi ama suan normale dondu. Kusma olmadı daha.şükür.cok terlıyorum.sıcaktan etkılenen bırı degıldım ama cok yanıyor tenım.

Bende oyleyım canım.mıde bulantılarım fazla.uyku ılk hafta cok daha etkılıydi ama suan normale dondu. Kusma olmadı daha.şükür.cok terlıyorum.sıcaktan etkılenen bırı degıldım ama cok yanıyor tenım.
Aynen benim de yaniyorum, icerden sanki yaniyorum, sık sık soğuk su suruyorum elime yüzüme. Dr ma soyledim bi ilac dedi onu ic bulantin gecicek, esime soyledim alip gelsin.

Aynen benim de yaniyorum, icerden sanki yaniyorum, sık sık soğuk su suruyorum elime yüzüme. Dr ma soyledim bi ilac dedi onu ic bulantin gecicek, esime soyledim alip gelsin.
Banada bır ıkı arkadas bır ılacı tavsıye ettı qma ben pek kullanma taraftarı degılım.1 2 hafta daha dısımı sıkıyım dıyorum.dayanabıldıgım yere kadar.artık

Merhaba kızlar sanırım bende hamileyim kan verdim henuz çıkmadı sonuçlar

Eklentiler

• IMG-20180731-WA0003.jpeg
    IMG-20180731-WA0003.jpeg
    18,7 KB · Görüntüleme: 34
Banada bır ıkı arkadas bır ılacı tavsıye ettı qma ben pek kullanma taraftarı degılım.1 2 hafta daha dısımı sıkıyım dıyorum.dayanabıldıgım yere kadar.artık
1-2 haftaya gecse ben de dayanirdim ama benim 4 ayina kadar oluyor ve her gun daha kotu(((

İnsallah ya doktr ultradonla baktı görünmüyor dedi ama reglim 5 yada 3 gün gecikti.ne zaman görünür ki
Yumurtan ne zaman catladi biliyormusun? Benim ayin 6 si catladi, adetden 4 gun sonra ultrasonda gorundu 4 haftalikmis. Senin gec dollenmenola bilir kuzum

Back