Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gıtme canım benıde 2 gunde 1 cagırmıstı gıtmedım 10 gun.bıraz bekle.haftaya gıt.o zaman kesın gorunur.Gittim canım hcg yüksekmişti,alttan muayene etti kese 14mm olmuş bebek görünmüyor haftasına göre geride dedi kanaman var mı dedi yok dedim biraz moralsiz konuştu bekleyelim haftaya tekrar gel dedi ama gitmeyecem canım yıprandım epey
Yürümesini bekliyorum 11 aylik oldu bu günTesekkurler canım.ınsallah en kısa zamanda sende aramıza katılırsın.sende yapacaksın.
Insallah canım sendr saglıcakla hamıle kalırsın.ne zamn olursan o zamn katılırsın aramızaYürümesini bekliyorum 11 aylik oldu bu gün
Ağustos 29da 1 yaş
Ama söyle iyice bi yrusunde öyle![]()
InsaALLAH canimm Allah razi olsun ❤Insallah canım sendr saglıcakla hamıle kalırsın.ne zamn olursan o zamn katılırsın aramıza
öyle mi çok sevindim inş işe yarar bende tabi bunlar bi vesile çabalıyoruz inş allahım nasip eder tez vakitte inş olumlu sonuçlar alırımHiç kaçırma canım kesinlikle al şiddetle tavsiye ediyorum 2 yilim boşuna geçmiş üzülüyorum ben gitti gidiyordan aldim 2ci ayında çok şükür tuttu
gözün aydın canım :) darısı bizlerin başınaDoktora gittim kizlar, ultrason son yapti, 4 haftalikmis bebisim, 10 gun sonra gel kalp atisina bakalim dedi.
Gozun aydın canım.kalp atıslarınıda dinlersın 10 gun sonra inşallah.cok sevındım.Doktora gittim kizlar, ultrason son yapti, 4 haftalikmis bebisim, 10 gun sonra gel kalp atisina bakalim dedi.
Kuzum cok halsizim, bulantim var cok, hep yatiyorum. Sen nasilsin?Kızlar aslarınız basladımı nasıl gıdıyor.
Bende oyleyım canım.mıde bulantılarım fazla.uyku ılk hafta cok daha etkılıydi ama suan normale dondu. Kusma olmadı daha.şükür.cok terlıyorum.sıcaktan etkılenen bırı degıldım ama cok yanıyor tenım.Kuzum cok halsizim, bulantim var cok, hep yatiyorum. Sen nasilsin?
Canım rıskın neydı.duzrldımı.benımde suan gebelıgım rısklı kanama alanı var malesef.kesenın yanındaGittim 2 kere canım. Çünkü tatile çıkıcaktım birde benim riskli gebeliğim ondan haftaya bir daha gidcem inş
Aynen benim de yaniyorum, icerden sanki yaniyorum, sık sık soğuk su suruyorum elime yüzüme. Dr ma soyledim bi ilac dedi onu ic bulantin gecicek, esime soyledim alip gelsin.Bende oyleyım canım.mıde bulantılarım fazla.uyku ılk hafta cok daha etkılıydi ama suan normale dondu. Kusma olmadı daha.şükür.cok terlıyorum.sıcaktan etkılenen bırı degıldım ama cok yanıyor tenım.
Banada bır ıkı arkadas bır ılacı tavsıye ettı qma ben pek kullanma taraftarı degılım.1 2 hafta daha dısımı sıkıyım dıyorum.dayanabıldıgım yere kadar.artıkAynen benim de yaniyorum, icerden sanki yaniyorum, sık sık soğuk su suruyorum elime yüzüme. Dr ma soyledim bi ilac dedi onu ic bulantin gecicek, esime soyledim alip gelsin.
1-2 haftaya gecse ben de dayanirdim ama benim 4 ayina kadar oluyor ve her gun daha kotu(((Banada bır ıkı arkadas bır ılacı tavsıye ettı qma ben pek kullanma taraftarı degılım.1 2 hafta daha dısımı sıkıyım dıyorum.dayanabıldıgım yere kadar.artık
Ay evet canim hamilesin, haber et cikinca. Hayirlisi insallahMerhaba kızlar sanırım bende hamileyim kan verdim henuz çıkmadı sonuçlar
İnsallah ya doktr ultradonla baktı görünmüyor dedi ama reglim 5 yada 3 gün gecikti.ne zaman görünür kiAy evet canim hamilesin, haber et cikinca. Hayirlisi insallah
Yumurtan ne zaman catladi biliyormusun? Benim ayin 6 si catladi, adetden 4 gun sonra ultrasonda gorundu 4 haftalikmis. Senin gec dollenmenola bilir kuzumİnsallah ya doktr ultradonla baktı görünmüyor dedi ama reglim 5 yada 3 gün gecikti.ne zaman görünür ki