yarın da olmzsam idrar testi yapıcam sonuca göre haftaiçi randevu alır doktora giderim lütfen dua edin bana ve benim gibilere acile gitmek istemiyorum hem eşim hem ben her ay günüm gelmeden kan testi yaptırdıgım için heyecandan sonuçta negatif olunca kötü oluyordu. bu defa bekleme taraftarıyımönümüzde ki hafta içne kadar bakalım ne olacak burdan kesin haber edicem :)Canım inşallah hamılelıktır ve gec dollenme olmustur.bence gıt kan tahlılı yaptır devlette hemen acılde yapıp 1 saat sonra sonuclarını verıyorlar.çünkü bu belırsızlık cok kotu.kendinide dusune dusune strese sokuyorsun.
bende onlardan okuyup umut ediyorum zaten önceden negatifi görünce hemen adet olurdum olamıyorum ama allahım inş ya ezanlar ın yüzü suyu hürmetine saglıkla nasip etsinCanım bekle bakalım bır.ne olacak.baktın 1 hafta gunun gectı hala adet olmadın o zamn yıne tekrarla hcg yı.Allah tan umıt kesılmez.Herseyın en dogrusunu Allah bılır.Gec dollenme yasayıptacok daha sonra kanda cıkan bır cok arkadasın yazılarını okumustum.neden olmasın
Amin ya inşallah ben yine çok Ümit bağlamıyım. Geç döllenme nasıl oluyoCanım bekle bakalım bır.ne olacak.baktın 1 hafta gunun gectı hala adet olmadın o zamn yıne tekrarla hcg yı.Allah tan umıt kesılmez.Herseyın en dogrusunu Allah bılır.Gec dollenme yasayıptacok daha sonra kanda cıkan bır cok arkadasın yazılarını okumustum.neden olmasın
Canım sana tavsıyem herseyı sıl kafandan.herseyı oluruna bırak.hıc bırseyı dusunup kafa yorma.emınım varsa zaten zamanı geldımı ogrenırsın.kafandan cıkarmadıgın surece hamılelık yoksa adette olamazsın.Amin ya inşallah ben yine çok Ümit bağlamıyım. Geç döllenme nasıl oluyo
Canım guzel haberlerle donersın ınsallah.bu ay olmassa bıle dıger ay aramıza katılırsınız.rabbım saglıklı hamılelıkler nasıp etsın herkezeyarın da olmzsam idrar testi yapıcam sonuca göre haftaiçi randevu alır doktora giderim lütfen dua edin bana ve benim gibilere acile gitmek istemiyorum hem eşim hem ben her ay günüm gelmeden kan testi yaptırdıgım için heyecandan sonuçta negatif olunca kötü oluyordu. bu defa bekleme taraftarıyımönümüzde ki hafta içne kadar bakalım ne olacak burdan kesin haber edicem :)
Canım sana tavsıyem herseyı sıl kafandan.herseyı oluruna bırak.hıc bırseyı dusunup kafa yorma.emınım varsa zaten zamanı geldımı ogrenırsın. inşallah yine burayı takip etmeye devam edicem diğer ay bende katılırım inşallah
Aramiza hos geldin canim, sag salim kucagina alirsin insallahMerhaba bende 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
inşallah canım inşallah allah nasip ederse her şekilde olur ben inanıyorum umudum var adette olursam isyan etmem allah büyük saglık olsun da rabbim dilerse olur ama inş bende buraya yazarım sevinçle inşallahhhhhhhhhhhCanım guzel haberlerle donersın ınsallah.bu ay olmassa bıle dıger ay aramıza katılırsınız.rabbım saglıklı hamılelıkler nasıp etsın herkeze
Hosgeldın canım hamışlerımız cogalıyor.masallahMerhaba bende 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Canım kac haftalık gorunuyorda.kese hcg gayet guzel pekı artısı soyledınmı o konuda ne dedı.Kızlar doktordan geldim şimdi canım çok sıkkın
Kese çok küçük dedi doktor hcg ye göre uyumsuzmuş pek olumlu konuşmadı yarın yine gel kan ver dedi
Kaç haftalık olduğunu da söyleyemediCanım kac haftalık gorunuyorda.kese hcg gayet guzel pekı artısı soyledınmı o konuda ne dedı.
Canım banada buyuk ıhtımal dıs gebelık demiştı.ama oyle olmadı.sen içini.ferah tut.malesef korkutmayı cok sevıyorlar.Kaç haftalık olduğunu da söyleyemedi
Artışı söyledim ona bişey demedi
Ama hcg ye göre kese var ama bebek oluşmamış
Yarın tekrar gel dedi çok kötüyüm şuna
Allah’a emanetiz canım diyecek söz bulamıyorum inşallah Rabbim ne nasip ederse o yaniCanım banada buyuk ıhtımal dıs gebelık demiştı.ama oyle olmadı.sen içini.ferah tut.malesef korkutmayı cok sevıyorlar.
İnşallah çok teşekkür ederimAramiza hos geldin canim, sag salim kucagina alirsin insallah
Aynen canım Rabbıme emanet.yarın da gıt bakalım ne olacak.Allah’a emanetiz canım diyecek söz bulamıyorum inşallah Rabbim ne nasip ederse o yani
Üzüldüm evet ama güçlüyüm çok şükür
Hayırlı olsunMerhaba bende 1 hafta önce hamile olduğumu öğrendim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
İnşallah canımAynen canım Rabbıme emanet.yarın da gıt bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?