Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı ilk hamişleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bekle bakalım bır.ne olacak.baktın 1 hafta gunun gectı hala adet olmadın o zamn yıne tekrarla hcg yı.Allah tan umıt kesılmez.Herseyın en dogrusunu Allah bılır.Gec dollenme yasayıptacok daha sonra kanda cıkan bır cok arkadasın yazılarını okumustum.neden olmasın

yarın da olmzsam idrar testi yapıcam sonuca göre haftaiçi randevu alır doktora giderim lütfen dua edin bana ve benim gibilere acile gitmek istemiyorum hem eşim hem ben her ay günüm gelmeden kan testi yaptırdıgım için heyecandan sonuçta negatif olunca kötü oluyordu. bu defa bekleme taraftarıyımönümüzde ki hafta içne kadar bakalım ne olacak burdan kesin haber edicem :)

bende onlardan okuyup umut ediyorum zaten önceden negatifi görünce hemen adet olurdum olamıyorum ama allahım inş ya ezanlar ın yüzü suyu hürmetine saglıkla nasip etsin

Amin ya inşallah ben yine çok Ümit bağlamıyım. Geç döllenme nasıl oluyo

Amin ya inşallah ben yine çok Ümit bağlamıyım. Geç döllenme nasıl oluyo
Canım sana tavsıyem herseyı sıl kafandan.herseyı oluruna bırak.hıc bırseyı dusunup kafa yorma.emınım varsa zaten zamanı geldımı ogrenırsın.kafandan cıkarmadıgın surece hamılelık yoksa adette olamazsın.

Canım guzel haberlerle donersın ınsallah.bu ay olmassa bıle dıger ay aramıza katılırsınız.rabbım saglıklı hamılelıkler nasıp etsın herkeze

Canım guzel haberlerle donersın ınsallah.bu ay olmassa bıle dıger ay aramıza katılırsınız.rabbım saglıklı hamılelıkler nasıp etsın herkeze
inşallah canım inşallah allah nasip ederse her şekilde olur ben inanıyorum umudum var adette olursam isyan etmem allah büyük saglık olsun da rabbim dilerse olur ama inş bende buraya yazarım sevinçle inşallahhhhhhhhhhh

Kızlar doktordan geldim şimdi canım çok sıkkın
Kese çok küçük dedi doktor hcg ye göre uyumsuzmuş pek olumlu konuşmadı yarın yine gel kan ver dedi

Kızlar doktordan geldim şimdi canım çok sıkkın
Kese çok küçük dedi doktor hcg ye göre uyumsuzmuş pek olumlu konuşmadı yarın yine gel kan ver dedi
Canım kac haftalık gorunuyorda.kese hcg gayet guzel pekı artısı soyledınmı o konuda ne dedı.

Canım kac haftalık gorunuyorda.kese hcg gayet guzel pekı artısı soyledınmı o konuda ne dedı.
Kaç haftalık olduğunu da söyleyemedi
Artışı söyledim ona bişey demedi
Ama hcg ye göre kese var ama bebek oluşmamış
Yarın tekrar gel dedi çok kötüyüm şuna

Kaç haftalık olduğunu da söyleyemedi
Artışı söyledim ona bişey demedi
Ama hcg ye göre kese var ama bebek oluşmamış
Yarın tekrar gel dedi çok kötüyüm şuna
Canım banada buyuk ıhtımal dıs gebelık demiştı.ama oyle olmadı.sen içini.ferah tut.malesef korkutmayı cok sevıyorlar.

Canım banada buyuk ıhtımal dıs gebelık demiştı.ama oyle olmadı.sen içini.ferah tut.malesef korkutmayı cok sevıyorlar.
Allah’a emanetiz canım diyecek söz bulamıyorum inşallah Rabbim ne nasip ederse o yani
Üzüldüm evet ama güçlüyüm çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…