Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı ilk hamişleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar 2.hcg 1,736 iken kese görünmemişti
2 gün arayla yaptırıyorum
Bugün 3.hcg de değer 6,760 çıktı
Ama 2 hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum kesin olsun diye ne dersiniz

Merhaba kızlar 2.hcg 1,736 iken kese görünmemişti
2 gün arayla yaptırıyorum
Bugün 3.hcg de değer 6,760 çıktı
Ama 2 hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum kesin olsun diye ne dersiniz
Canım 2 gunde fazla artıs oluyor.acaba ıkız olabılırmı.tedavıyle klomen fılan ıcmısmıydın.yada akrabalarda fılan ıkız varmı.bana artıslar fazla gıbı geldı.

Kendımden ornek vereyım ilk hcg 1123 cıkmıstı 3 gun sonra 2830 dıger 3 gun sonra 6000 dı.senin 3 bınlerde bı deger cıkması gerekırken.6 bını geckın bır deger cıkıyor.ılk yaptırdıgın hcg de 2 katından fazla artmıstı.tabı ıkızde olmayabilir bazen yuksek hcg olup olmayanlarda varda.bır doktoruna sor ıstersen.

Kendımden ornek vereyım ilk hcg 1123 cıkmıstı 3 gun sonra 2830 dıger 3 gun sonra 6000 dı.senin 3 bınlerde bı deger cıkması gerekırken.6 bını geckın bır deger cıkıyor.ılk yaptırdıgın hcg de 2 katından fazla artmıstı.tabı ıkızde olmayabilir bazen yuksek hcg olup olmayanlarda varda.bır doktoruna sor ıstersen.
Valla yüksek olduğunu bende farkettim klomen kullandım son adetimde ondan olabilir mi acaba
Eşimin ve benim ailemizde ikiz yok
Bazen fazla yükselmesi de kötü birşey olabilir mi acaba

Canım klomen kullanmıs ısen ikiz olma ıhtımalı var.doktor kontrolundemı kullanmıstın.
Evet doktor vermişti canım
İkiz olduğunu hiç sanmıyorum mol gebelik diye bişey okudum nette hcg nin fazla artmasıymış belirtisi çok korkuyorum inşallah öyle bişey yoktur
Zaten çok zor hamile kalanlardanım:KK42::KK42:

Canım korma sen mol gebelık oldugunu hıc sanmıyorum.mol gebelık 1 den fazla 4 5 twne uzum salkımı gıbı keseler oldugunu okumustum.sende 1 keseyı bıle gorememiş doktor.sen doktorunla bır gorus canım.bakalım 2 gun sonra hcg ne kadar cıkacak.sankı ıkız gıbı geldı bana.tabı tekte olabılır.yeterkı saglıklı olsun.

Canım korma sen mol gebelık oldugunu hıc sanmıyorum.mol gebelık 1 den fazla 4 5 twne uzum salkımı gıbı keseler oldugunu okumustum.sende 1 keseyı bıle gorememiş doktor.sen doktorunla bır gorus canım.bakalım 2 gun sonra hcg ne kadar cıkacak.sankı ıkız gıbı geldı bana.tabı tekte olabılır.yeterkı saglıklı olsun.
Sağlıklı olsun ikiz,kız,erkek hiç farketmez valla
Doktora 10 gün sonra gitmeyi düşünüyordum ama şimdi böyle olunca kafam karıştı sence beklesem mi biraz daha Y Yasmize

Merhaba arkadaslar.cok heycanlıyım.yenı test yaptım ve hamıle oldugumu ogrendım.çok saskınım.gecen ay esıme varıkosel tanısı konmustu.onunla korunmayı bırakmıstım.ve suan 3.cocuguma hamıle oldugumu ogrendım cok şaşkınım .Benım gıbı test yapmıs yada yapacak arkadaslar heycanımıza bırlıkte ortak olalım.
Sabah test yapıcam inşallah pozitif çıkar dua edin lütfen

Sağlıklı olsun ikiz,kız,erkek hiç farketmez valla
Doktora 10 gün sonra gitmeyi düşünüyordum ama şimdi böyle olunca kafam karıştı sence beklesem mi biraz daha Y Yasmize
Ayy canım bılemedımkı.klomen kullanmasan pek umut vermeyecektım ama klomende kullanınca benımde aklım ıyıce karıstı.bır doktorunla gorus.o ne dıyecek bakalım. Gel bır bakalım derse gıt canım.ama senın o doktor bana bıraz ılgısız gıbı geldı.fazla yorma kendını folıkasıtını kullan.ama bence 2 haftada bekleme ıkız ıse progestan a fılan baslata bılır.2 gun sonra hcgnı tekrarla bakalım artıs nasıl olacak.olmadı pazartesı gıdersın.doktora.

Haydı canım inşallah.sabah guzel haberlerınızı beklıyoruz o zaman.inşallah vardırda sızde aramıza katılırsınız
İnşallah bende katılırım buraya. aslında ben pazartesi kan testi yaptırmıştım gebelik yok demişti adetin geçikince gel demişti. Ama duramıyorum sabah test yapıcam negatif çıkarsa tekrar gidicem doktora çıkar mı gebelik sence

İnşallah bende katılırım buraya. aslında ben pazartesi kan testi yaptırmıştım gebelik yok demişti adetin geçikince gel demişti. Ama duramıyorum sabah test yapıcam negatif çıkarsa tekrar gidicem doktora çıkar mı gebelik sence
Canım hıc bılmıyorumkı ama Allah tan umut kesılmez.adetın kac gun gecti bu arada.

Canım hıc bılmıyorumkı ama Allah tan umut kesılmez.adetın kac gun gecti bu arada.
Değişiyor gecen ay 27 sinde oldum ondan önceki ay 30 unda oldum bu ay da bugün yarın olurum herhalde 26sıyla 30u arasından oluyorum galiba hatta 26yla 29u arası. Acaba beni mi erken gittim henüz çıkmamış olabilir mi kanda

Ayy canım bılemedımkı.klomen kullanmasan pek umut vermeyecektım ama klomende kullanınca benımde aklım ıyıce karıstı.bır doktorunla gorus.o ne dıyecek bakalım. Gel bır bakalım derse gıt canım.ama senın o doktor bana bıraz ılgısız gıbı geldı.fazla yorma kendını folıkasıtını kullan.ama bence 2 haftada bekleme ıkız ıse progestan a fılan baslata bılır.2 gun sonra hcgnı tekrarla bakalım artıs nasıl olacak.olmadı pazartesı gıdersın.doktora.
O doktordan hiç memnun kalmadım zaten şimdi başka doktor bakıyoruz
Eşimi arayacağım birazdan başka doktora randevu alsın
Canım bide bu sabah uyandım ki üst dudağım dolgu yapılmış gibi şişmiş
Geçen ramazanda da böyle olmuştu sonra ağız içi yarası falan olmuştu krem ve Gargara ile geçmişti neden oluyor ki bu şimdi sabah gargara kullandım bende inşallah bi zararı yoktur

Back