Gebeliğe Hazırlık Temmuz ayı ilk hamişleri

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba bayanlar öncelikle allah hepinize saglıklı gebelik dönemi nasip etsin lütfen bana da yardımcı olun durumum şöyle temmuzun 19 unda adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım pozitif çıktı adet olmayınca iki gün sonra tekrar test yaptım negatif çıktı gecikmenin 4. günü kan testi yaptım 0.100 negatif bugün 9. günüm hala adet olmadım 10 gündür sag kasık agrım var gögüslerim şiş çiçeklenmiş adet olacak gibi sancılar oluyor tamam oldum diyorum bakıyorum sadece akıntı var ne yapmam gerek hamile miyim acaba geç döllenme mi buna benzer başına gelen var mı allah rızası için yardım edin fikir verin :( hamile olmayı çok istiyorum

O doktordan hiç memnun kalmadım zaten şimdi başka doktor bakıyoruz
Eşimi arayacağım birazdan başka doktora randevu alsın
Canım bide bu sabah uyandım ki üst dudağım dolgu yapılmış gibi şişmiş
Geçen ramazanda da böyle olmuştu sonra ağız içi yarası falan olmuştu krem ve Gargara ile geçmişti neden oluyor ki bu şimdi sabah gargara kullandım bende inşallah bi zararı yoktur
Evet canım banada doktorun 2 hafta sonra gel demesı çok saçma gelmişti.baska bır doktora gıtmen daha ıyı olur.gar garanın zararı olacagını sanmıyorum.agız yaraları bendede cok cıkıyordu malesef bende kullanmıstım

merhaba bayanlar öncelikle allah hepinize saglıklı gebelik dönemi nasip etsin lütfen bana da yardımcı olun durumum şöyle temmuzun 19 unda adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım pozitif çıktı adet olmayınca iki gün sonra tekrar test yaptım negatif çıktı gecikmenin 4. günü kan testi yaptım 0.100 negatif bugün 9. günüm hala adet olmadım 10 gündür sag kasık agrım var gögüslerim şiş çiçeklenmiş adet olacak gibi sancılar oluyor tamam oldum diyorum bakıyorum sadece akıntı var ne yapmam gerek hamile miyim acaba geç döllenme mi buna benzer başına gelen var mı allah rızası için yardım edin fikir verin :KK43: hamile olmayı çok istiyorum
Ay canım testte baya baya pozıtıfmı cıkmıstı.pozıtıf cıkıp daha sonra nasıl negatıf oluyorkı.

Canım benım ılk belırtım gogus agrısı olmustu 10.gun kadar suren bır agrıydı suan halada devam edıyor

Sende hıc gogus agrısı olurmuydu adet olacagkn zaman.belkı adet olacaksındır.

Evet canım banada doktorun 2 hafta sonra gel demesı çok saçma gelmişti.baska bır doktora gıtmen daha ıyı olur.gar garanın zararı olacagını sanmıyorum.agız yaraları bendede cok cıkıyordu malesef bende kullanmıstım
Sence ne zaman gitmeliyim canım gidersem artık kese görünür dimi

Gorunur canım.cunku 5000 degerde karından gorünüyormus.senınkı baya yuksek.ıstersen bugun bır gıt.yada pazartesi.bı keseyı gor için rahat etsın.
Eşime söyleyeyim pazartesine randevu alsın
Sana çok teşekkür ederim çok güzel şeyler söyleyip beni rahatlattın hep Allah razı olsun
Bebeklerimizi bize bağışlasın..
Sen nasılsın canım

Canım benım ılk belırtım gogus agrısı olmustu 10.gun kadar suren bır agrıydı suan halada devam edıyor
normalde gögüs hassasiyeti olurdu adetten önce ve sancı gelince adet olurdum ama bu defa sızım sızım sızlıyor içinden bişey çekiliyor gibi 2 ay önce kimyasal gebeik geçirdim onda da aynı bu belirtiler vardı napıcam ben ya :(

evet pozitifti bende şaşırdım test mi bozuktu acaba yada geç döllenme mi oldu düşünmekten kendimi alamıyorum bu ay çok dua ettim inanarak içten tesbihler çekip namazlar kıldım hergün aç karnına bir adet kuru incir yedim günleri iyi degerlendirdik ayıp olmasıun ama duşu bile sabah işe giderken aldım dışına akar falan diye :(

Eşime söyleyeyim pazartesine randevu alsın
Sana çok teşekkür ederim çok güzel şeyler söyleyip beni rahatlattın hep Allah razı olsun
Bebeklerimizi bize bağışlasın..
Sen nasılsın canım
Amin canım inşallah.bende iyiyim.bugun aslında randevum var ama bende korkuyorum gıtmeye cesaretım gelmiyor.6 hafta 4 gunluk olduk bugun.inşallah saglıkla buyuyordur içimde

evet pozitifti bende şaşırdım test mi bozuktu acaba yada geç döllenme mi oldu düşünmekten kendimi alamıyorum bu ay çok dua ettim inanarak içten tesbihler çekip namazlar kıldım hergün aç karnına bir adet kuru incir yedim günleri iyi degerlendirdik ayıp olmasıun ama duşu bile sabah işe giderken aldım dışına akar falan diye :KK43:
Canım inşallah hamılelıktır ve gec dollenme olmustur.bence gıt kan tahlılı yaptır devlette hemen acılde yapıp 1 saat sonra sonuclarını verıyorlar.çünkü bu belırsızlık cok kotu.kendinide dusune dusune strese sokuyorsun.

Canımm hıc uzulme rabbım senın için en guzel vaktı ve zamanı ayarlamıstır.içini.ferah tut.
İnşallah canım plan yapmıcam gün aşırı ilişki olur adet geçmeden test falan da yapmıcam öbür türlü stres oluyo insan inşallah Allah nasip ederse öbür ay yazarım. Ama bişey sorcam ya hala adet olmazsam 3 4 içinde ne olur olcak sence

İnşallah canım plan yapmıcam gün aşırı ilişki olur adet geçmeden test falan da yapmıcam öbür türlü stres oluyo insan inşallah Allah nasip ederse öbür ay yazarım. Ama bişey sorcam ya hala adet olmazsam 3 4 içinde ne olur olcak sence
Günüm daha çok geçmedi yani 25-29 arası adet oluyorum ama bu saatten sonra çıkar mı ki gebelik hiç sanmıyorum gerçi ama Allah bilir

Back