Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beni de heveslendirdin kiz)) sabah erkenden kan vermeye gidiyorumAynen kızlar hcg ler 2 kat arttıgı surece sorun yok demektır.hcgler yukselınce dogru doktoraaabırbırımıze destek ola ola bu zorlu aylatın ustesınden gelecez inşallah.
Insallah kuzum, Allahim sana da nasip eder sag salim hayirli evlat, dualarimdasinKızlar dua edin ağustosta da ben hamiş haberleri alaym sizin duanız kabul olur Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin Allahım hiçbir zaman hiçbir evladın acısını göstermesin ailesine
Ayy canım cok hoşsunnn.haydı kızlar hcggg yeeBeni de heveslendirdin kiz)) sabah erkenden kan vermeye gidiyorum![]()
Allah en kısa zamanda o bekledıgın müjdelı haberle senı sevındırsın inşallah canımm.Kızlar dua edin ağustosta da ben hamiş haberleri alaym sizin duanız kabul olur Rabbim sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin Allahım hiçbir zaman hiçbir evladın acısını göstermesin ailesine
Amin canım Allah razı olsun tüm bekleyenlere nasip etsin inşallahAllah en kısa zamanda o bekledıgın müjdelı haberle senı sevındırsın inşallah canımm.
Allah razı olsun canım benim çok saol Rabbim gönlünü görsün sizin gibi dostlar varken insan yakınlarından pek bişey ummuyor şuracıkta kimse kimseyi tanımadan dua ediyo ama yakın çevremiz sadece boş konuşmalar ne diyelim Rabbime emant hepsiInsallah kuzum, Allahim sana da nasip eder sag salim hayirli evlat, dualarimdasin![]()
Nasıl yani onunla mı hamişsin kuzum senBende varımmmmm.
Yokkkk konu için yazdım. Senin sorunlA ilgili bilgim yok canım. Sorunun neydi?Nasıl yani onunla mı hamişsin kuzum sen
Fatma ana eli otunu kullanıp hamile kalan var mı demiştimYokkkk konu için yazdım. Senin sorunlA ilgili bilgim yok canım. Sorunun neydi?
Hosgeldın canım aramıza .kac haftalık hamilesın.Bende varımmmmm.
Guzel canım sonucun.benımde verdıgım 2.hcg de 2830 cıkmıstı.pazartesıye kadar cok rahatlıkla bebek ve kese gorulur.Kizlar kan verdim, 2795 cikti, dr a pazartesi gidicem. Sonucla ilgili bi bilginiz var mi?