Temmuz ayı için balayı tercih ve önerileriniz???

hande8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2013
162
0
66
İstanbul
Arkadaşlar kısmetse temmuzun ilk haftası balayı için otel bakıyoruz özellikle bodrum düşünüyoruz daha önce balayını bodrumda geçiren yada geçirecek arkadaşların önerilerini bekliyorum yada daha güzel seçenekleriniz varsa paylaşabilirsiniz...ve balayı paketleri hakkında detaylı fikirlerini:)

ben gitmedim ama bir arkadaşım balayı için 2 yıl önce temmuz ayında bodrumda club blue dream e gitmişti ve çok memnun kalmıştı

ben gitmedim ama bir arkadaşım balayı için 2 yıl önce temmuz ayında bodrumda club blue dream e gitmişti ve çok memnun kalmıştı

tatlım teşekkürler fiyatlarına baktım şimdi ama biraz pahalı geldi biz 1.500 en fazla 1,700 civarı bişey bakıyoruz uygun bulabilirsek tabi..

mrb canım bodrum bence çok klişe ayrıca balayı için çok kalabalık bi seçim tavsiyem marmaris tarafına gitmen olur. ben ets turdan erken rezervasyon yaptırdım çok uyguna geldi. bi sitelerine göz at derim.

Marmaris Otelleri | Etstur

tatlım teşekkürler tercihimizi antalya belek tarafından kullandk..marmarise kuzenim evlenio onlar gidicek bizde farklı yer seçtik:)

tatlım teşekkürler tercihimizi antalya belek tarafından kullandk..marmarise kuzenim evlenio onlar gidicek bizde farklı yer seçtik:)

Merhaba bizde temmuzun ilk haftası gideceğiz siz nereyi sectiniz ve fyatı nasıl bilgi verebilirmisiin

ıc hotel s canım bir arkadaş gitmişti balayına memnun kalmış onlarda fiyatıda 1.700 küsürdü umarım bizde memnun kalırız:) siz nereyi tercih ettiniz?

İnsallah istedigin gibi gecer canım biz daha bir yer secemedik sanırım bi yere gidemicez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…