Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzum benim eşim de öyle dio ama ramazan da gün aşırı yaptık sonlara doğru bıraktık belkide geç yumurtladım bilmiyorum en azından yumurtladığım günleri ard arda yaparım diye alayım diye düşünüyorum. Bide biz Ramazan da malum iftar sahur arası oldu oda yumurtlama ya denk gelmedi gibime geliyo malum 1 gün de çatlıyo yumurtalık. Ayy çok zor işmiş valla çocuk yapmak tv de hemen hamile kalıyolar bide uyuzlar kandırıyolar :KK48:
Canım sen düzenli 28. Günde bir adet oluyorsan sen zaten en erken 12. Gün en geç de 16. Gün yumurtlarsin daha geç olamaz ..

tuttu derken canim hamile kalmismiydin daha evvel? bide kolaylik oluyor yazmissin ya dger gunler iliskiye gerek kalmiyo anlaminda mi dedin canim
Evet tutmuştu canım , bir düzensiz adetin varsa kolaylık oluyor Ayriyeten diğer günleri illa bebek için beraber olmak gerekmiyor ve ne vakit adet olacağını da biliyorsun ..

Bende bugün kırmızılarımı gördüm pis kırmızılar. Ağladım ağladım şimdi sakinleştim. Yeni bat 5 Ağustos. İnşallah artık olur çünkü benim dayanacak gücüm kalmadı hakikaten sıkıldım :kızgın:
Canım benim ya üzülme bende çok ağladım dün test negatif çıkınca 4 ağustos benimde inşallah bu sefer yüzümüz güler sabretmekten dua etmekten başka care yok rabbim doğru zamanı biliyo

Mesaj eksik çıktı az önce. Ara ara adet öncesi civanperçemi ve testere dişli aslanpençesi çayı kullanırdım bende. Biraz rahatlatiyor ama benim felaket ağrıdığı için dayanamadığım yerde buscopan içmek zorunda kalıyordum. Rahatlatan bir başka şeyde sıcak su torbası

Mesaj eksik çıktı az önce. Ara ara adet öncesi civanperçemi ve testere dişli aslanpençesi çayı kullanırdım bende. Biraz rahatlatiyor ama benim felaket ağrıdığı için dayanamadığım yerde buscopan içmek zorunda kalıyordum. Rahatlatan bir başka şeyde sıcak su torbası
Evet bende ilaç almadan asla duramıyorum çok şiddetli geçiyor .. Beni rahatsız eden su adet olmadan bir hafta boyunca ağrı sızı hissetmemdi inşallah bunları kullanarak geçer .. Psikolojik olarak da yoruyor ..

Öylemi diyosun tatlım ahh keşke ama kendimi kandırmak istemiyorum biçok kişinin 3 günde silikleşiyomuş.bide ilişkinin üzerinden 12 hün geçmişti yani tahmini yumurtlamanın
Hayır sen onlara bakma senin o kullandığın standart gebelik testlerinde yumurtlama artı 15. Gün diyorlar normalde

Hayır sen onlara bakma senin o kullandığın standart gebelik testlerinde yumurtlama artı 15. Gün diyorlar normalde
Gerçektenmii aslında erken gebelik testi degildi dediğin gibi standartlarda durum öyleyse ihtinal varmı.sinirimden üzüntümden folik asidide atmadım akşam nasılsa yok diye.

T tuba-kumsal
Bak tablodan takip edebilirsin yumurtlama artı 15. Gün o normal gebelik testleri göstermek zorunda en geç yumurtlama artı 16. Gün

Eklentiler

• 5972878.jpg
    5972878.jpg
    87,3 KB · Görüntüleme: 44
CherryBlossom90 CherryBlossom90 canım benim evet yarındı. Allah büyük canım ne kadar hüsrana uğrasam da sonunda yine ona sığınıyorum bakalım bu ayda deneyeceğim olmadı ben tüp bebeğe yöneleceğim çünkü ben birde çok ciddi bir şey yokken laparoskopi oldum. Zaten beklemek istemiyorum ben 1 sene bekledim daha ne bekleyeyim doktorların bu lafına ayar oluyorum. Ben istiyorum karar vermişim ki deniyorum sürekli bekleyin bekleyin deneyin bir şey yok diyorlar. Uzun lafın kısası bu ay olmazsa ben tüp bebeğe yolculuğa uzanıyorum

CherryBlossom90 CherryBlossom90 canım benim evet yarındı. Allah büyük canım ne kadar hüsrana uğrasam da sonunda yine ona sığınıyorum bakalım bu ayda deneyeceğim olmadı ben tüp bebeğe yöneleceğim çünkü ben birde çok ciddi bir şey yokken laparoskopi oldum. Zaten beklemek istemiyorum ben 1 sene bekledim daha ne bekleyeyim doktorların bu lafına ayar oluyorum. Ben istiyorum karar vermişim ki deniyorum sürekli bekleyin bekleyin deneyin bir şey yok diyorlar. Uzun lafın kısası bu ay olmazsa ben tüp bebeğe yolculuğa uzanıyorum
Bütçe işini halletseydim çoktan yonelmistim bende .. Ama devlet sartlarini yerine getirmek için bir yıl daha beklemem lazım ..

X