- 14 Mayıs 2022
- 493
- 204
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa hayır hiç öyle şeyler düşünme sakın bebiş o bebişİnsallah kuzum yaa.. Ama sanmiyorum belkide enfeksiyon geciriyorum
Canım ovulasyon testime yorum yapar mısınYaa hayır hiç öyle şeyler düşünme sakın bebiş o bebiş
Arkadaşlar bu pozitif mi ? Yumurtlama zamanı mı
Eki Görüntüle 3088136
Kesınlkkle sureklı test yapanlara cok kızıyorumAyyy inşallah ya düzenli ilişki olduktan sonra test hem geriyor boş yere
Bende ona bakıyordum canım bugün de olabilir yarın da sanki bir tık daha koyulaşması gerekir gibiArkadaşlar bu pozitif mi ? Yumurtlama zamanı mı
Eki Görüntüle 3088136
Canım henüz olmamış ama devam et yumurtlama yakınArkadaşlar bu pozitif mi ? Yumurtlama zamanı mı
Eki Görüntüle 3088136
Ya geç yumurtlama olacak yada 10. Günden önce yumurtlama gördünEki Görüntüle 3088115 kızlar merhaba ovulasyon testlerim bu şekilde 10.günden itibaren yapmaya başladım bugün adetimin 18. Günü tam ikiside aynı koyulukta olmuyor sanki
evet olabilir bu testlere göre yumurtlama olmamış gibi görünüyor demi kızlarYa geç yumurtlama olacak yada 10. Günden önce yumurtlama gördün
Niyet- hastaneye gidip beta ve amh degerine baktirmak Bahane- Eşim seni kontrole götüreyim sizce ben bugun erken gebelik testi yapmismiyimdir yumurtlama 7. Gün S sultansultan90 Veziir bitliKedi ve diger yol arkadaslarimSizce ben eşimi kontrole götürüyorum diye hazır hastaneye kadar gitmişken yumurtlamanın 4. Günü olmasına rağmen kendimde amh ve beta tahlili vermiş miyimdir. M Mavimiresl S sultansultan90 Veziir
Arkadaşlar bu pozitif mi ? Yumurtlama zamanı mı
Eki Görüntüle 3088136
Güzel anne adayları, bu gezdiğimiz son topik olsun. Temmuz ayı bize mucizemizi versin, liste ile dolsun Umutlarımızı, heyecanlarımızı, mutluluğumuzu paylaştığımız, bol pozitifli bir topik olsun..
Topiğe katılmak isteyen arkadaşlarım beni etiketleyip BAT tarihini yazarsanız, görüp listeye eklemem daha kolay olur
�
�
�
�
Kuzum lh da cok dalgalanmalar var sivi alimina dikkat ettinmi? Bide bunlari yaptiktan 15 dkka sonra resimle tarih yazip daha net gormemizi saglar toplu sekilde degilde, çünkü idrar bozuyor testi net anlasilmiyor. Sen erken yumurtlama görmüş olabilirsin döngü günün kac gunEki Görüntüle 3088115 kızlar merhaba ovulasyon testlerim bu şekilde 10.günden itibaren yapmaya başladım bugün adetimin 18. Günü tam ikiside aynı koyulukta olmuyor sanki
Pik cok yakin kuzum onumuzdeki gunleri degerlendir hatta bugunude aksama sabaha pik olurArkadaşlar bu pozitif mi ? Yumurtlama zamanı mı
Eki Görüntüle 3088136
İnsallah öyledir bitmeyen kasik agrisi 1 gün cok şiddetli. Hafif akintiYaa hayır hiç öyle şeyler düşünme sakın bebiş o bebiş
Tabi ki yapmışsındır sen kimin arkadaşısın ne çıktı pekiNiyet- hastaneye gidip beta ve amh degerine baktirmak Bahane- Eşim seni kontrole götüreyim sizce ben bugun erken gebelik testi yapmismiyimdir yumurtlama 7. Gün S sultansultan90 Veziir bitliKedi ve diger yol arkadaslarim
Ne çıkar sence cif lenmis gibi masallah bembeyazTabi ki yapmışsınız sen kimin arkadaşısın ne çıktı peki