- 31 Ağustos 2012
- 21.753
- 35.063
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu sefer son olsunHarika tam zamanı
Adet bittikten 2 gün sonra başlıyorum. Adetin 10. Gününe felan denk geliyorKızlar bugün adetin 4. Günü siz kaçıncı günden itibaren ovülasyon testlerini takip etmeye başlıyorsunuz?
Teşekkür ederim canım benimki lekelenmeyle birlikte 7 gün falan sürüyor sen o kadar bekliyor musunBittiği gün başlıyorum ben çünkü o gün bile yumurtlama olabilir
Benimki lekelenerek bittiği için baya zaman harcıyor 7 gün falan kaçırırsam diye korkuyotumAdet bittikten 2 gün sonra başlıyorum. Adetin 10. Gününe felan denk geliyor
Ayy harika çok sevindim her şey yolunda gittiğine göre gelsin bizim minnoşKızlar şimdi geldim eve 19.5 18.5 ve 17 mm 3 tane güzel yumurta var akşam 22.30 da çatlatma iğnemi vurucam cuma sabahı da aşılama olacak Allahın izniyle Çok mutlu oldum ya ilk aşılamada böyle büyümemişti 900 ml gonalf ile zor büyümüştü
Bu ay bu topicte güzel haberler duyacağız inanıyorum sağlıkla gel minik!Kızlar şimdi geldim eve 19.5 18.5 ve 17 mm 3 tane güzel yumurta var akşam 22.30 da çatlatma iğnemi vurucam cuma sabahı da aşılama olacak Allahın izniyle Çok mutlu oldum ya ilk aşılamada böyle büyümemişti 900 ml gonalf ile zor büyümüştü
Düzenli içemiyorum 1 aydır farklı farklı saatlerde oluyor ama sabah içeceğim kahvaltıdan sonra artık 8.30 gibiKızlar folik asiti ne zaman iciyorsunuz. ?
Benim de adet 10 gün sürüyor.Benimki lekelenerek bittiği için baya zaman harcıyor 7 gün falan kaçırırsam diye korkuyotum
Siz folik asitten farklı olarak takviye alıyor musunuz?Benim de adet 10 gün sürüyor.
Başlayın o zaman sizde, riske atmayin
Evet ben vitamin de kullanıyorum ama hamilelik için değil de bu sıralar bağışıklığın düşük olduğu için.Siz folik asitten farklı olarak takviye alıyor musunuz?
Anladım teşekkürlerEvet ben vitamin de kullanıyorum ama hamilelik için değil de bu sıralar bağışıklığın düşük olduğu için.
Pharmaton kullaniyorum
Canım benim 5 gün sürüyor. 5. Gün son damlaları geliyor artık bir kaç damla belki. 6. Gün başlıyorum. Ben olsam lekelenme tamamen bittiğinde başlardım senin için 8. Gün yaniTeşekkür ederim canım benimki lekelenmeyle birlikte 7 gün falan sürüyor sen o kadar bekliyor musun
Tamamdır canım çok sağol ilk kez yumurtlama zamanı kollayacağım biraz stresliyimCanım benim 5 gün sürüyor. 5. Gün son damlaları geliyor artık bir kaç damla belki. 6. Gün başlıyorum. Ben olsam lekelenme tamamen bittiğinde başlardım senin için 8. Gün yani
Canım ben folik ve d vitamini alıyorum. Kan değerimde eskiden düşüktü çünkü d vitamini. Şimdi referans aralığına geldi ama düzenli içtiğim için.Siz folik asitten farklı olarak takviye alıyor musunuz?
Hiç stres yapma ya bence çok zevkli. En azından her testte çift çizgi çıkıyor çok hoşuma gidiyorTamamdır canım çok sağol ilk kez yumurtlama zamanı kollayacağım biraz stresliyim
Hadi maşallah devamını mutlulukla yaşamak nasip olsun canımKızlar şimdi geldim eve 19.5 18.5 ve 17 mm 3 tane güzel yumurta var akşam 22.30 da çatlatma iğnemi vurucam cuma sabahı da aşılama olacak Allahın izniyle Çok mutlu oldum ya ilk aşılamada böyle büyümemişti 900 ml gonalf ile zor büyümüştü
Kesinlikle takviye almak çok önemliCanım ben folik ve d vitamini alıyorum. Kan değerimde eskiden düşüktü çünkü d vitamini. Şimdi referans aralığına geldi ama düzenli içtiğim için.
Çok pahalı olması hergün multivitamin de içerdim açıkçası. Hamilelik için de değil rutin yaşam ve sağlık için
hcg testlerimize de nasip olsun sağlıkla aminnnnHiç stres yapma ya bence çok zevkli. En azından her testte çift çizgi çıkıyor çok hoşuma gidiyor
Evet duydum ama bana biraz saçma geliyor açıkçasıKızlar göbek düşmesini biliyor musunuz oda gebeliğe engelmiş