- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 32
Banada öyle geldi kuzum ama bilemedim flaş la çektim diyedir belki öbür türlü çok karanlık cıkıyo çünkü ☹Sanki t2 bin altında bisey var gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Banada öyle geldi kuzum ama bilemedim flaş la çektim diyedir belki öbür türlü çok karanlık cıkıyo çünkü ☹Sanki t2 bin altında bisey var gibi
İnşallah kuzumÜzülme tatlim sen,ben ve @miresl Ağustos ayında tutdurucazzzz inşaallah çok ama çok inaniyorummm
yaa yerim değerini yaaa olsun canım çok yenisin daha 13 gün olmadımı yumurtlayalı bak gör hayırlısıyla yükselecekVerdim canım 16,93 biraz düşük geldi bana ama
Yok canım 1. Yumurtlamadan 12 gün geçti 2. Yumurtlamadan 10 gün geçti hangisi tuttu bilmiyorum tabi inşallah güzel güzel artar üzmez beni :)yaa yerim değerini yaaa olsun canım çok yenisin daha 13 gün olmadımı yumurtlayalı bak gör hayırlısıyla yükselecek
Aaa evet ama bence ikinci yumurtlamadan tuttu o lekelerde yerleşmeydi Ya çok yeni canısı yükselecek inanıyorumYok canım 1. Yumurtlamadan 12 gün geçti 2. Yumurtlamadan 10 gün geçti hangisi tuttu bilmiyorum tabi inşallah güzel güzel artar üzmez beni :)
İki gün sonra tekrar kan veririmAaa evet ama bence ikinci yumurtlamadan tuttu o lekelerde yerleşmeydi Ya çok yeni canısı yükselecek inanıyorum
Benim 7 gün gecikmedeki değerim 180di bence seninki şu an için çok iyi İnşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişineVerdim canım 16,93 biraz düşük geldi bana ama
Kimyasal falan olmasından korktum amin canım inşallahBenim 7 gün gecikmedeki değerim 180di bence seninki şu an için çok iyi İnşallah hayırlısıyla kavuşursun bebişine
İyi düşün iyi olur inşallahKimyasal falan olmasından korktum amin canım inşallah
Sağlıkla ilerlesin inşallahVerdim canım 16,93 biraz düşük geldi bana ama
Aminn canımSağlıkla ilerlesin inşallah
Sanki var mı bende mi öyle görüyorum ❤bende mi paranoyak oldum yoksaEki Görüntüle 3107022
Bende yaptım ama emin olamadım var mı yok mu ben mi görüyorum paranoyak oldum daha yeni yaptım
Sanki t2 bin altında
Biz birbirmizi hep silik görüyoruz objektif degiliz baska arkadaslar yorumlasinBanada öyle geldi kuzum ama bilemedim flaş la çektim diyedir belki öbür türlü çok karanlık cıkıyo çünkü ☹
Kıyamıyoruz birbirimize benceSanki t2 bin altında
Biz birbirmizi hep silik görüyoruz objektif degiliz baska arkadaslar yorumlasin
Kız var sankiSanki var mı bende mi öyle görüyorum ❤bende mi paranoyak oldum yoksa
Kuzum yaa inşallah bende var gibi görüyorum ama telefonlar malum gözler kadar iyi görmüyo sen daha net görürsünKız var sanki
Evet pembemsi var sanki durdukça belirginlesiyor ama daha yumurtlamadan kaç gün oldu bilmiyorumKuzum yaa inşallah bende var gibi görüyorum ama telefonlar malum gözler kadar iyi görmüyo sen daha net görürsün
Kız ne demek bilmiyorum aşko naptın cabuk hatırla sayEvet pembemsi var sanki durdukça belirginlesiyor ama daha yumurtlamadan kaç gün oldu bilmiyorum