Şimdi dökül bakalim belirtilerin ne
Çizgiye bak sen neden kayb oluyorsun illaki açtiracak kendinibence var gibi , inşaallah bi tane daha yap net olsun
Sagol askım 15 aydır uğraşıyorduk sebebsiz infertilite dediler 3 çatlatma iğnesi başarısız eylülde aşılmaya geçiçektim mkfnın 3. Ay bitişinde oldu çok şükür rabbim hepinize nasip etsinAllahim çok şükür yaaa tebrik ederim çok ama çok sevindimsana olacak demiştimm bizim bir mesel vardir Atalar 3den demiş,3cüde tutdurdun hay maşaallah
Fortune dimi kuzum testin markası ben bundan daha önce 3 tane yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı neresini açarsam açayımmiresl G Gzmyts53 G Gzmyts53 G Gzmyts53 G Gzmyts53 [IMG alt="Cgh"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1071/1071509.jpg?1659010941[/IMG] Cgh [IMG alt="Cgh"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1071/1071509.jpg?1659010941[/IMG] Cgh [IMG alt="Veziir"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1035/1035378.jpg?1619516086[/IMG] Veziir [IMG alt="venevv"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1077/1077537.jpg?1655899197[/IMG] venevv R Random3 R Random3Lale95 Lale95 [IMG alt="Safiye19"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/826/826996.jpg?1648025414[/IMG] Safiye19
ve etiketleyemediğim can kızlar günaydınlar ben az önce test yaptım ilk üç dakikada t çizgisinde bi hayalet çizgi oluştu sonra kayboldu bende hırslandım kasasını açtım altta ikinci resimdeki gibi hayaletten belirgin çizgi var kuruma çizgisimi bilemedim testi yapalı beş dakikayı geçmemişti ama kaset kasası kapalıyken kaybolan açınca böyle iki şekilde atıyorum sabah sabah yine kafa karışıklığı yine belirsizlik yumurtlamadan sonra bu gün 13. Gün
Ya evet aynı şey aklıma geldi benim de ama söyleyip beklenti içine sokmak istemedim. Acaba ikiz mi geliyorEvet çift çizgiyi görünce gittim hemen 749,8 çıktıcinsiyetten çok tek mi çift mi merakı sardı beni değeri yüksek görünce tedavi görüyor muydun doğal yolla mı oldu senin ? Ve ikimiz için de kız hissettim bi an
Adet agrılarım en basta çantamda pedle geziyordum sürekli regl vurup gidiyodu sonra 5 gündğr mide ekşimesi yemeklerden sonra asit cıkıyodu yanmayla ama onu saymıyodum midem benim hep sorunluydu diyodum dokunuyor heralde bide iki gündğr pıt pıt sağlı sollu kasıklarım attı ufak sancılar saplanıp gidiyodu son olarak uyku işten gelip koltukta sızıyodum eşim zor kaldırıyoduŞimdi dökül bakalim belirtilerin neilişki günlerini nasıl yaptin?3+2+3+2 ? İlave hangi ilaçları kullandin?
Kaçırmışım sanırımmm hamile misiniz????Sagol askım 15 aydır uğraşıyorduk sebebsiz infertilite dediler 3 çatlatma iğnesi başarısız eylülde aşılmaya geçiçektim mkfnın 3. Ay bitişinde oldu çok şükür rabbim hepinize nasip etsin
Regl bitti 3-2-3-2 ye uydum 1. Ay eş paketi 2. Ay eş paketi ve advictor ekledim 3. Ay eş paketi ve advictor athena ekledimŞimdi dökül bakalim belirtilerin neilişki günlerini nasıl yaptin?3+2+3+2 ? İlave hangi ilaçları kullandin?
SanırımmKaçırmışım sanırımmm hamile misiniz????
Çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın inşalllahAdet agrılarım en basta çantamda pedle geziyordum sürekli regl vurup gidiyodu sonra 5 gündğr mide ekşimesi yemeklerden sonra asit cıkıyodu yanmayla ama onu saymıyodum midem benim hep sorunluydu diyodum dokunuyor heralde bide iki gündğr pıt pıt sağlı sollu kasıklarım attı ufak sancılar saplanıp gidiyodu son olarak uyku işten gelip koltukta sızıyodum eşim zor kaldırıyodu
Sagol canım insallah rabbim hepinize nasp etsinÇok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın inşalllah
Aşko ne demek nau nauAy çok haklısın ben inanıyorum kayınvalideme hep baktırırım ananem de bakar. Dualarla kaldırıyorlar. Mesajını dün gördüm ama çok işim vardı yazamadım akşam kayınvalideme söyledim baktı. Biraz daha iyi oldum
Rahim ağzında naboti kistleri çıktı canım rahim ağzını bauağı daraltmışlar. Doktor tüp bebeğe geç dedi
Muayne için gidecektim canım bu naboti kistlerini falan sorum ikinci bir görüş almak istiyordum amaa gidemedim
Hadi inşallah şifa olsun
Gidemedim aşko ya eşimin uzman arkadaşı evine davet etti bizi bi kahve içer kalkarız diyorduk ama dediğimiz gibi olmadı çok insan canlısıydı teyze eşimde arkadaşı ile sohbete dalınca randevu saati geçti
Bir ara ayarlacam ben o işi
Gidemediğim
Aşko belki korona dan dolayı da regl düzeninde değişiklikler yaşıyor olabilir misin? İnşallah bebişim habercisidir bu sessizlik
Maşallah sorun olmamasına sevindim canım inşallah hemencecik pozitif görürürsün
Olmadım canım ya ama kahverengi lekelenme devam ediyor ama çok çok az
Nau nauu
Gözünüz aydin canim çok sevindim gerçekten,umudum daha da artdi,bende iki gündür kullanmaya başladım ilaçları bana sebebsiz infertilite dediler tam 6 yıldır inşaallah ay sonu bende sevinirimSagol askım 15 aydır uğraşıyorduk sebebsiz infertilite dediler 3 çatlatma iğnesi başarısız eylülde aşılmaya geçiçektim mkfnın 3. Ay bitişinde oldu çok şükür rabbim hepinize nasip etsin
İnşaallah sevinirsin tatlim iyi haberlerini bekliyoruzvalla ya bu testlerde kafa buluyor bizimle pazartesiye kadar olmazsam yapcam test tekrar canım
Aha çok güzelAdet agrılarım en basta çantamda pedle geziyordum sürekli regl vurup gidiyodu sonra 5 gündğr mide ekşimesi yemeklerden sonra asit cıkıyodu yanmayla ama onu saymıyodum midem benim hep sorunluydu diyodum dokunuyor heralde bide iki gündğr pıt pıt sağlı sollu kasıklarım attı ufak sancılar saplanıp gidiyodu son olarak uyku işten gelip koltukta sızıyodum eşim zor kaldırıyodu
Yaa kuzum çok sevindim
AaalaaRegl bitti 3-2-3-2 ye uydum 1. Ay eş paketi 2. Ay eş paketi ve advictor ekledim 3. Ay eş paketi ve advictor athena ekledim
Evet canım fortune sağol kuzum umutlanmakta istemiyorum ama ah inşallah kocaman aminFortune dimi kuzum testin markası ben bundan daha önce 3 tane yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı neresini açarsam açayıminşallah testin çizgi yeri kaymıştır da doğrudur kuzum inşallah bebeğin seninledir ❤❤❤
Amin kuzum aminEvet canım fortune sağol kuzum umutlanmakta istemiyorum ama ah inşallah kocaman amin
İnşallah canım teşekkür ederimİnşaallah sevinirsin tatlim iyi haberlerini bekliyoruz