Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Allahim çok şükür yaaa tebrik ederim çok ama çok sevindimsana olacak demiştimm bizim bir mesel vardir Atalar 3den demiş,3cüde tutdurdun hay maşaallah
Sagol askım 15 aydır uğraşıyorduk sebebsiz infertilite dediler 3 çatlatma iğnesi başarısız eylülde aşılmaya geçiçektim mkfnın 3. Ay bitişinde oldu çok şükür rabbim hepinize nasip etsin

Fortune dimi kuzum testin markası ben bundan daha önce 3 tane yapmıştım hiç bişey çıkmamıştı neresini açarsam açayım inşallah testin çizgi yeri kaymıştır da doğrudur kuzum inşallah bebeğin seninledir ❤❤❤

Ya evet aynı şey aklıma geldi benim de ama söyleyip beklenti içine sokmak istemedim. Acaba ikiz mi geliyor

Şimdi dökül bakalim belirtilerin ne ilişki günlerini nasıl yaptin?3+2+3+2 ? İlave hangi ilaçları kullandin?
Adet agrılarım en basta çantamda pedle geziyordum sürekli regl vurup gidiyodu sonra 5 gündğr mide ekşimesi yemeklerden sonra asit cıkıyodu yanmayla ama onu saymıyodum midem benim hep sorunluydu diyodum dokunuyor heralde bide iki gündğr pıt pıt sağlı sollu kasıklarım attı ufak sancılar saplanıp gidiyodu son olarak uyku işten gelip koltukta sızıyodum eşim zor kaldırıyodu

Çok sevindim sağlıcakla kucağınıza alın inşalllah

Aşko ne demek nau nau ahh teyze yaktı bizi yaa kuzum randevunu al yeniden git ihmal etme

Sagol askım 15 aydır uğraşıyorduk sebebsiz infertilite dediler 3 çatlatma iğnesi başarısız eylülde aşılmaya geçiçektim mkfnın 3. Ay bitişinde oldu çok şükür rabbim hepinize nasip etsin
Gözünüz aydin canim çok sevindim gerçekten,umudum daha da artdi,bende iki gündür kullanmaya başladım ilaçları bana sebebsiz infertilite dediler tam 6 yıldır inşaallah ay sonu bende sevinirim

Aha çok güzel göğüslerde şişkinlik hassasiyet? akintimi yoksa kuruluk mu?

Evet canım fortune sağol kuzum umutlanmakta istemiyorum ama ah inşallah kocaman amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…