- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bir iki gündür yokluyordu zaten bugun iyice düşürdü beni sagolasinAllah şifalar versin hangi arada oldun yahuhiziniza yetişemiyorum)))
Yumurtlamadan kaç gün geçti?Kizlarr erken gebelik testi yedi gün kala çıkar mi. Belirti yaşıyorm yani suan
Acil şifalar dilerim, eşim ya ben öyle oldukta karbonat,tuz ve ılık su kariştirip gargara yapiyoruz iyleşdiriyorKuzum bir iki gündür yokluyordu zaten bugun iyice düşürdü beni sagolasin
Sabırlı olun belki geç döllenme olmuş ilaç falan kullanmayin ,belirti falan varmi?Kizlaaar hala adet olmadim 3gun gecti testler de negatif olsam da onume baksam artik diyorum cok sikildim bu belirsizlikten. Daha onceki hamileligimde adet 15gun gecikince anca cikmisti kaset testte. Gec mi yumurtluyorum diyorum acaba
Yani yumurtlamami bilmiyorm ama indirdiğim programa göre bu gün 11.gunYumurtlamadan kaç gün geçti?
Gaz ve siskinlik bir de bel agrisi var oyle belirti denemez yani beklemekten baska care yok suanSabırlı olun belki geç döllenme olmuş ilaç falan kullanmayin ,belirti falan varmi?
Anladim canim,adet döngünüz nasıl?Yani yumurtlamami bilmiyorm ama indirdiğim programa göre bu gün 11.gun
Vucut isınizı ölçtünüzmü hiç?Gaz ve siskinlik bir de bel agrisi var oyle belirti denemez yani beklemekten baska care yok suan
İnşaallah bekleyip iyi haberler alırsınızGaz ve siskinlik bir de bel agrisi var oyle belirti denemez yani beklemekten baska care yok suan
36.5 cikiyor.Vucut isınizı ölçtünüzmü hiç?
DüzenlidirAnladim canim,adet döngünüz nasıl?
Valla hemen deniyeyim hic halimde yokAcil şifalar dilerim, eşim ya ben öyle oldukta karbonat,tuz ve ılık su kariştirip gargara yapiyoruz iyleşdiriyor
Ayın 10 unda yumurtlamam oldu. Bata 4 gün var. Lekelenmem dün başladı. Bugün de devam ediyor ama ara ara geliyor.Yumurtlamanın 12.günü olfuysa erken gebelikde çıkar.
Lekelenme bata kaç gün varken oldu? Bir kez mi oldu bir kaç gün mü oldu?
Ne belirtin var canimKizlarr erken gebelik testi yedi gün kala çıkar mi. Belirti yaşıyorm yani suan
Çok geçmiş olsun canim yaaa düzenli al ilaclarinjTonsilit olmusum bademciklerim iltihap yapmis
Bu evre cok kafa karıştırici canim ya bende tomografi ye girmedim bu yüzdenMerhabalar ben 2 aydir gebelik planliyorum gecen ay olmadi, bu ay da 14 15inde yumurtlama, 16sinda catlama gordum ovulasyonda, sadece o gunleri degerlendirdim. Olma ihtimali dusuk mu 3 gun drgerlendirdigim icin? En erken ne zaman belli olur erken gebelik testinde 4 gun sonra diş randevum var eger rontgen isterse hic riske girmeyim