- 19 Ekim 2020
- 1.375
- 886
- 28
Adetime 7 gün var Test yapsam çıkar mı yumurtlamanın üzerine bugün 11.günü belirti olarak da yumurtlama dan 3 gün sonra kasık ağrım oldu şuan da gazim çok oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetime 7 gün var Test yapsam çıkar mı yumurtlamanın üzerine bugün 11.günü belirti olarak da yumurtlama dan 3 gün sonra kasık ağrım oldu şuan da gazim çok oluyor
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım benim şu mübarek günün yüzü gözü hürmetine dualarımızı kabul etsin inşallahben yaptım çıkmadı inşallah senin çıkar kuzum
Yaa kızlar benim de bat günüm yarın ama dünden beri kasıklarımda acayip batma hissi ve regl sancısı var.Test yapmaya cesaret edemiyorum. Gece de rüyamda regl oluyordum iyice umudumu kaybettim. Kafayı yiyorum galibaa
Senin bata daha 100 yil var ne diye yaptinDayanamadim son testimi az önce yaptim negatif sabah idrari ile yapayim dedim. Simdi bat bekliycm olmazsam alir yaparim test
Adetime 7 gün var Test yapsam çıkar mı yumurtlamanın üzerine bugün 11.gün
Evet belirtilerin aynı olması çok kafa karıştırıcı.Dün regl sancım başlayınca iyice umudumu kaybettim bu ay için.Bende test var ama negatif görmek istemediğim için yapmıyorum. Yarında gelmezse eğer cesaret edebilirsem yaparımhamilelik belirtileri ile regl belirtileri zaten neredeyse birebir. ben de hicbir belirti yok. ne agri, ne sanci, ne adet baslangicinda bir akinti. bu daha garip bir durum.
usenmesem cikip test alacagim ama hava cok sicak.
hadi insallah.Evet belirtilerin aynı olması çok kafa karıştırıcı.Dün regl sancım başlayınca iyice umudumu kaybettim bu ay için.Bende test var ama negatif görmek istemediğim için yapmıyorum. Yarında gelmezse eğer cesaret edebilirsem yaparım
Benimde dün cok agrim vardı sağ tarafta özellikle yenidne yumurtladim desem akinti hic yok. Ama bugün geçmiş ağrı yok10 gündür geçmeyen kasık ağrım var adet olcakmışım gibi alt bölgemde hissediyorum yumurtlamadan beri böyle . Buna umut bağlasam mı
Bizim bat günümüz aynı sanırım. Yarın güzel haberi verelim birbirimize inşallahhadi insallah canım
Evet canim nisan ayında ovitrelle denedim olmadi,3yil önce hsg çekilmişdi şimdi yeniden muayene olmak istiyorum, eğer temiz çıkarsa eş paketi sipariş edicem , dün baktim eş paketinde değişiklik olmuş eski halinde satiliyor minera,flora falan çıkartılmişKuzum daha önce denediysen daha fazla hormon yükleme ben 3 kere kullandım ovitrella 3üde başarısız oldu aşılama ddiler ara verdim cok hormon yüklenmesinden mfk da eş paketinde de 3. Ayım ilk aydan kalan var 2. Aydan kalan var 3. Doldurup 4 de de kalanlar var beklemedeyiz suanlık
İlk dakikalarda çıktiysa evet gebelik ola bilirSelam kızlar benim bat 26 Temmuz. Bugün erken gebelik testi yaptım. Sizce hamilelik var mı?
Allahim yarabbim bi gidip geldim neler olmuş nelerKizlar yaa resmen başıma gelmeyen kalmadi migren atağı geçirdim ilaç aldim kedi cizmaladi kuduz aşısı tetanoz aşısı oldum gebeysem bu evrede zarari dokunur mu acaba
Evet başımıza ne gelirse gelsin acaba gebe miyim sorgusu değişmiyor bisey kaybetmedin merak etmeAllahim yarabbim bi gidip geldim neler olmuş neler
Eee o bizim olmazsa olmazimizdeminden beri sayfalari okuyorum belirtileri, yarın bat günüm,test yapip yapmamak konusunda tereddüt içindeyim alt karın kısmında ağrım var,vajinal kuruluk da var vucut ısım da yüksek çıktı bu sabah ne edeceyimi şaşırdimEvet başımıza ne gelirse gelsin acaba gebe miyim sorgusu değişmiyor bisey kaybetmedin merak etme
1 günün kaldiysa test yap çıkar bence. Ben 10. Gün yapacağım bu ay ya çıkan çıkıyorEee o bizim olmazsa olmazimizdeminden beri sayfalari okuyorum belirtileri, yarın bat günüm,test yapip yapmamak konusunda tereddüt içindeyim alt karın kısmında ağrım var,vajinal kuruluk da var vucut ısım da yüksek çıktı bu sabah ne edeceyimi şaşırdim
Aşko iğne yapmış soğuk algınlığı için ilaç birde reflüsü için hap vermiş göndermiş. Allahtan geldiğinde biraz daha iyiydi.Çok geçmiş olsun kuzum durumlar nasıl ne demiş doktor? Kuzum sen kendini koru dikkat et bulaşmasın.
Yanlış yazmışım.Kuzum hangi ayin 17 si 18 i 27-28 demek istedin sanirim
Saat 2den sıvı alımı dayandirdim tuvalete gitmedim))5gibi çıkar alırım testi yaparim1 günün kaldiysa test yap çıkar bence. Ben 10. Gün yapacağım bu ay ya çıkan çıkıyor
Ben iki kez yaptırdım benim aşılama sırasında baya rahim ağzı zorlandığından ilk aşılamada 2 gün canım hafif acımıştı ama gaz sancısı gibi değildi. İkinci aşılamada da olmadı hiç ağrı sızı. 9. Günden sonra kasık sancısı falan başlamıştı.Aranızda aşılama yaptıranınız var mı? Benim 15 temmuzda yapıldı ve o tarihten beri doğru düzgün canım acımadan hareket edemedim. Ayakta zor duruyorum kasık batmasından. İki gün önce doktoru aradığımda gaz sancısıdır endişelenecek bişey yok dedi ama gidip muayene olmalı mıyım beklemeli miyim karar veremiyorum.
Ben o konuda bişey diyemiyorum ya kafam karışıyor ama çoğu zaman önceki güne yazıyorum o ilişkiyiYarın tam pik olur herhalde ya dimi kızlar? Bide gece 12den sonra degerlendirsem cumartesiyi yani yarını değerlendirmiş saymam gerekiyor dimi bilgisi olannn??