- 19 Ekim 2020
- 1.375
- 886
- 28
İnşallah olmazsın canım yaaBenim de 4-5 gundur beyaz akintim ve asiri bir gaz afedersiniz bagirsak hareketliligi var asiri da bel agrisi ama bat gunum bugun gelen giden yok olurum yakinda ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah olmazsın canım yaaBenim de 4-5 gundur beyaz akintim ve asiri bir gaz afedersiniz bagirsak hareketliligi var asiri da bel agrisi ama bat gunum bugun gelen giden yok olurum yakinda ama
Valla kuzum bel agrimi yatagin rahatsizligina bagliyorum. 2gun once test yaptim negatif. Olsa cikardi gibi geliyor gerci bu ay yumurtlama belirtisi de hissetmedim hic. Bakalim neler olucakİnşallah olmazsın canım yaa
Canım bu pik değil kiKizlar gunaydin ovulasyon pazartesiden beri pik sekilde gebelik yaptim negatif.cikmisti dun sabah birdaha tekrarlamadim boyle birseyle karsilasan var mi ?
Erken gebelik testi mi yaptın pekiValla kuzum bel agrimi yatagin rahatsizligina bagliyorum. 2gun once test yaptim negatif. Olsa cikardi gibi geliyor gerci bu ay yumurtlama belirtisi de hissetmedim hic. Bakalim neler olucak
Bende cok umutlaniyorum her ay insanlara gebe olabilirm gebe olabilirim diyordum rezil olduğumla kaldimAmin kuzum sağol. Öyle deme kuzum zamanı vardır olmuyosa sadece zorlamayı bırakmamız gerek onu başarabilirsek inşallah Valla ben ümidi kestim tamamen bu şekilde çok falan olmaz zaten elimden bişeyde gelmiyo her ay başka bir sıkıntı stres
Aynen canım dün de başka bir uzmanın yazısını okudum hemen düşünebilecegini yazmıştı.Bence de beklemene gerek yok kimyasal da kese falan oluşmuş olmuyor diye biliyorum
Hep bir bekleyiş zaten ömür, neyse inşallah Rabbım hepimize yeniden nasıp etsin. Her uzman farklı konuşuyor dün de başka uzmandan devam edebilir gebelik için çalışmalara süre okumuştumBence de beklemene gerek yok kimyasal da kese falan oluşmuş olmuyor diye biliyorum
Bat günüme 9 gün kaldı yazmissin 9 gün geçti yazmamissin ki. 12-14 gun sonra adet olunur. Senin 3-5 gün geçmiş yumurtlamadan. Dediğin gibi 9 gün kaldiysa. Anlama problemim yok ne yazdığını bilmiyorsun daha birde açıklamışsin önce ne yazdığını oku...Canm yumurtlamanin üstünden 9 gün geçti akıntım 3 gündür olmaya başladı gazim da dün akşamdan yeni demek istediğim şu ki hemen değil 9 gün den sonra anlaya bildin mi
Stres mahvediyor benimde gecmeyen bas agrim galiba strestenDudaklarım hep uçuk oldu en son düğün nişan stresinde böyle olmuştu. Dünkü korku strese iyi dayandım bence
Benimde öyle ailemden uzaktayim yakınımda kv var ama gidip gelmem çok eşim cok nöbet tutuyor gece gündüz yalnızımAy bi ben salamadım ya bıraksam herşeyi akışına hamile kalcam gibi hissediyorum ama evde bütün gün yalnızım ne görümcem var ne arkadaşlarım ne eltim ne kayınvalidem tekim annemlerde köyde arabayla yarım saat mesafede bütün gün gebelik düşünüyorum yapcak bişeyim yok
Hem erken hem kaset test yaptim canimErken gebelik testi mi yaptın peki
Bunda hafif cizgi gibi cikti biraz umutlandim ertesi gun de yaptim ama cikmadiHem erken hem kaset test yaptim canim
Sabah yaptığım test silik çıktı. Yavaş yavaş değer artıyor galiba. Çizgi bu sefer doğru yerde.Sonuç ne oldu inşallah bebiş vardır
Aşko onu bende çok yaptım kardeşim bile takmıyo artık beni umursamıyo vallaBende cok umutlaniyorum her ay insanlara gebe olabilirm gebe olabilirim diyordum rezil olduğumla kaldim
Beni erken yumurtlama görüyorum canım senden dalga geçer gibi yorum yapmaBat günüme 9 gün kaldı yazmissin 9 gün geçti yazmamissin ki. 12-14 gun sonra adet olunur. Senin 3-5 gün geçmiş yumurtlamadan. Dediğin gibi 9 gün kaldiysa. Anlama problemim yok ne yazdığını bilmiyorsun daha birde açıklamışsin önce ne yazdığını oku...
Ben çok hafif bir çizgi görüyorum ama bilemedim canım hakkında hayırlısı olsun inşallah kırmızılar gelmezHem erken hem kaset test yaptim canim
Yumurtlamanın üstünden 9 gün geçti bat tarihim de 9 gün var canım..Bat günüme 9 gün kaldı yazmissin 9 gün geçti yazmamissin ki. 12-14 gun sonra adet olunur. Senin 3-5 gün geçmiş yumurtlamadan. Dediğin gibi 9 gün kaldiysa. Anlama problemim yok ne yazdığını bilmiyorsun daha birde açıklamışsin önce ne yazdığını oku...
İnşallah gebelik belirtisidir oyleyse yumurtlamadan 12 gün sonra falan silikde olsa cikiyor geneldeYumurtlamanın üstünden 9 gün geçti bat tarihim de 9 gün var canım..
Artik bana kimse sormuyorAşko onu bende çok yaptım kardeşim bile takmıyo artık beni umursamıyo valla