- 29 Mart 2022
- 6.035
- 5.665
- 35
Hayirlisi olsun kuzum yeterki güzel haberler ver bizeKızçeler ben yine aşılamaya başladım @ad000 @Random3 @venevv @sultansultan90 M MiuLego Ve diğer kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun kuzum yeterki güzel haberler ver bizeKızçeler ben yine aşılamaya başladım @ad000 @Random3 @venevv @sultansultan90 M MiuLego Ve diğer kızlar
hadi hayırlı olsun, bu kez pozitif olsunKızçeler ben yine aşılamaya başladım @ad000 @Random3 @venevv @sultansultan90 M MiuLego Ve diğer kızlar
benim de silik 2 güne yumurtlama olması lazım. Ama dün benim de önceki güne göre silikti. Her gün aynı saatte yapıyor musun? Dalgalanmayı ben norml buluyorum yya. Pik olur 1-2 güne bizimSagol kuzum daha iyiyim bugun kizariklik gecmedide sancisi azaldi en azindan.. sen napiyosun ovulasyonlarim silik cikiyo benim hala Hatta dün daha koyuydu acaba yaptigim markaylami alakali pyro clinice ovulasyon yaptigim bide 2 kutu aldim yani 10 tane
Bekliyoruz iste kuzum aliskin degilim ben silik çizgilere biliyosunhadi hayırlı olsun, bu kez pozitif olsun
benim de silik 2 güne yumurtlama olması lazım. Ama dün benim de önceki güne göre silikti. Her gün aynı saatte yapıyor musun? Dalgalanmayı ben norml buluyorum yya. Pik olur 1-2 güne bizim
Hayirlisi olsun kuzum yeterki güzel haberler ver bize
Teşekkür ederim canımlar inşallah güzel sonuçları bu sefer almak nasip olur hepimize ❤hadi hayırlı olsun, bu kez pozitif olsun
benim de silik 2 güne yumurtlama olması lazım. Ama dün benim de önceki güne göre silikti. Her gün aynı saatte yapıyor musun? Dalgalanmayı ben norml buluyorum yya. Pik olur 1-2 güne bizim
3 tane değerlendir mutlaka kuzumGüzel haberler var yumurtalar çok güzel büyümüş 3tane cuma tekrar kontrol var
teşekkür ederim canım şimdi sıra hsg çektirmekte diğer doktor bana dedi hiç yok yumurtaların kalanları kurtarmamız lazım ahh ahh insanları nasıl boyle uzebiliyorlar anlamıyorum doktorsun sen yaYaşasın güzel haberler kuzum gözün aydın
Senin adına çok sevindim canım maalesef bazı doktorlar garip bende bu ay 2 farklı doktora gittim biri dedi temiz rahmin film çekelim. Diğeride birsuru şey saydı emin olmadan kararsız kararsız konuştu yolladı çok sinir bozucu.teşekkür ederim canım şimdi sıra hsg çektirmekte diğer doktor bana dedi hiç yok yumurtaların kalanları kurtarmamız lazım ahh ahh insanları nasıl boyle uzebiliyorlar anlamıyorum doktorsun sen ya
çok teşekkür ederim canım evet resmen hayallerimizle oynuyorlar neyse o yanı. beni direk ameliyat ve tüp bebeğe yönlendirdiler. bakmadı bile tüplerim açık mı yada amh değerlerime 1 ay vaktin var kalan yumurtaların toplanması lazım dedi günlerdir moral bozukluğu yaşıyorum bunların yüzünden doktor çok önemliSenin adına çok sevindim canım maalesef bazı doktorlar garip bende bu ay 2 farklı doktora gittim biri dedi temiz rahmin film çekelim. Diğeride birsuru şey saydı emin olmadan kararsız kararsız konuştu yolladı çok sinir bozucu.
Öyle kuzum bazen insanın yüreğine indiriyorlar hsg de temiz çıktı mıı rahatça devam edersinteşekkür ederim canım şimdi sıra hsg çektirmekte diğer doktor bana dedi hiç yok yumurtaların kalanları kurtarmamız lazım ahh ahh insanları nasıl boyle uzebiliyorlar anlamıyorum doktorsun sen ya
Evet doktor önemli tabiki en azından sorun yok çalışmalara devamçok teşekkür ederim canım evet resmen hayallerimizle oynuyorlar neyse o yanı. beni direk ameliyat ve tüp bebeğe yönlendirdiler. bakmadı bile tüplerim açık mı yada amh değerlerime 1 ay vaktin var kalan yumurtaların toplanması lazım dedi günlerdir moral bozukluğu yaşıyorum bunların yüzünden doktor çok önemli
inşallah oda istediğimiz gibi çıkar çok sevindim kistlerin zarar vermemesineÖyle kuzum bazen insanın yüreğine indiriyorlar hsg de temiz çıktı mıı rahatça devam edersin
kıstlerın zarar vermediğini öğrenmek beni motive etti inşallah hersey düzelir destekleriniz için çok teşekkür ederimEvet doktor önemli tabiki en azından sorun yok çalışmalara devam
Kuzum sen bu süreçte korunmuyorsun değil miinşallah oda istediğimiz gibi çıkar çok sevindim kistlerin zarar vermemesine
ahahahaha doğru sen hep koyuların kadınısınBekliyoruz iste kuzum aliskin degilim ben silik çizgilere biliyosun
kız bu neeeeee maşallah uçmuş senin amh değeri
erken daha canım dur bakalım çıkabilir hala pozitifMerhaba hanımlar, miyom ameliyatı oldum 6 ay önce. 2 aydır çocuk düşünüyoruz geçen ay nasip olmadi bata 5 gün kala 19 haziran bat. Sabah idrar testi yaptim negatif. Bugün de adet olacakmisim gibi birşey var. Rabbim isteyen kimseyi aratmasin
Inşallah merak ediyor insan ☺ahahahaha doğru sen hep koyuların kadınısın
kız bu neeeeee maşallah uçmuş senin amh değeri
erken daha canım dur bakalım çıkabilir hala pozitif