Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kistler var canim ona istinaden yazdim. Sende kontrol icin gidebilirsin bir kadın doğum doktoruna eger agrilarin var iseBenim adetlerim ağrılı geciyo ilişkide de bazı pozisyonlarda agrım oluyo karın bölgemde. Bende yapışıklık mı var yani
Hayırlısı olsun bundan sonra canim sonuclarimi bekliyorum amh bu aksam 5 gibi cikacak arayacaklar beniBen doğum kontrol ignesi kullaniyordum mesela Ama kistlerle hamile kalan kişi sayisida cok
Kimyasalda beklenen adet tarihinde ya da bir hafta önce kanamayı görme mevcutmuş sende böyle bir şey var mı kuzum bir de kanamayı görmeden erken konuşuyorsun gibi geliyor bana bir yandan da boş bir ümit vermekten korkuyorum her şeyin hayırlısını versin rabbimAdet olacağım hissediyorum napalım en azından kürtajdan sonra hamile kalabildiğimi görmüş oldum. Ekim kasım gibi yeniden sahalara döneriz nasipse
güzel sonuçlar dilerim canımBugün doktor kontrolüm var bakalım yumurtalar ne kadar büyüdü ne durumda ona bakacak.
Akıntım yoktu bugüne kadar akıntım başlamış. Canım muhtemelen tutunamadı işte vardır bunda da bir hayır maalesef olumlu konuşamıyorumKimyasalda beklenen adet tarihinde ya da bir hafta önce kanamayı görme mevcutmuş sende böyle bir şey var mı kuzum bir de kanamayı görmeden erken konuşuyorsun gibi geliyor bana bir yandan da boş bir ümit vermekten korkuyorum her şeyin hayırlısını versin rabbim
Sağlık ocağındaki sonuc çıkmadı mı daha bu ne rezillik böyle yaAkıntım yoktu bugüne kadar akıntım başlamış. Canım muhtemelen tutunamadı işte vardır bunda da bir hayır maalesef olumlu konuşamıyorum
57 işte inanamadi3 gün geçince çıkan değer neydi?
Canım bugün 4+2 mi?Akıntım yoktu bugüne kadar akıntım başlamış. Canım muhtemelen tutunamadı işte vardır bunda da bir hayır maalesef olumlu konuşamıyorum
Kuzum sen erken gebelik testi mi yaptırmıştın acaba orada değer 10 bile olsa çıkıyor çünkü eğer öyleyse belki 10du yeni oldu 30lar çok normal bir dur heleKursak bırakmadılar
İnşallah çok ihtiyacım var güzel haberleregüzel sonuçlar dilerim canım
Çıkmadı beddua etmek istemiyorum ama rezillik resmenSağlık ocağındaki sonuc çıkmadı mı daha bu ne rezillik böyle ya
HCG bakilmamis olabilir mi canım bazen unutuyorlar sağlık ocağındaÇıkmadı beddua etmek istemiyorum ama rezillik resmen
Canım inşallah senin gibi mutlu haberler alırım ya umut oldu bu hayırlısı Allah’tanCanım bugün 4+2 mi?
Zaten kimyasalda 5. Haftayı göremiyorsun öyle deniyor benim en fazla 4+6ya kadar kanamam olmamıştı
Ama bugün kan verebilirsen görürsün sonuçta ve ya kaset test yapsaydın kimyasalsa muhtemelen artık gözükmez testte
Özellikle sordum canım aldım dedi. Senin süreç nasıl olmuştu bu arada?HCG bakilmamis olabilir mi canım bazen unutuyorlar sağlık ocağında
Kuzu ilk değer çıksa bir rahatlayacağım ama yok ortadaKuzum sen erken gebelik testi mi yaptırmıştın acaba orada değer 10 bile olsa çıkıyor çünkü eğer öyleyse belki 10du yeni oldu 30lar çok normal bir dur hele
Geçen Ayın 12si betam 13 tü ve 16 Mayıs 56ydi beta. 2 gün sonra 34 oldu ertesi günde regl olmustum. Leke leke geldi ama önce içimde bir sıkıntı oluştu kimyasal diye öylede oldu. İnşallah seninki öyle değildir canım ya çok yıpratıyor insanı. Sağlıklı bir sekilde ilerler inşallahÖzellikle sordum canım aldım dedi. Senin süreç nasıl olmuştu bu arada?
Kimyasaldan sonra ara vermek gerekiyor mu bir süre yoksa çalışmalara devam edilebilir miGeçen Ayın 12si betam 13 tü ve 16 Mayıs 56ydi beta. 2 gün sonra 34 oldu ertesi günde regl olmustum. Leke leke geldi ama önce içimde bir sıkıntı oluştu kimyasal diye öylede oldu. İnşallah seninki öyle değildir canım ya çok yıpratıyor insanı. Sağlıklı bir sekilde ilerler inşallah