- 17 Ağustos 2021
- 1.883
- 2.968
- 27
Ayy hadi güzell bir değer sağlıklı bir gebelik inşallahVerdim canım cumadan beri bekliyorum işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy hadi güzell bir değer sağlıklı bir gebelik inşallahVerdim canım cumadan beri bekliyorum işte
Kız bugün 50 liraya yaptirdim ca 125 testini saat 2 dede cikmisti sonuc4 kere gideriz sizin orda kana canımız sıkıldıkça
Banada ozaman demisti ki doktor doğum vucudu yeniler endometriozis sifirlanir dogumdan sonra ama tekrar da edebilir birkac sene icindeEvet kesinlikle bir doktor ile kalmamali ben zaten nette araştırıyorum 1 haftadir bilgim olmadigi icin hic dogum yapmadiysaniz kesinlikle ameliyat olmayin diyorlardı ama beni direk ameliyata ittiler. Benden simdi kan aldilar amh bakilcak o iyi ise hsg ye gircem tuplerime de bakilcak eşimdede sikinti yoksa olur dogal gebelik dedi bakalim simdi yarini bekliyoruz Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın bir haftadir moralimiz çok bozuktu.
Oh be , hadi bekliyoruuuz heyecanlandımKızlar şimdi devletin aciline gittim verdim kanı bakalım hayırlı haberler alırım inşallah
Bukadar canım ne vercen 300 400 en az 1.30 saat sonra çıkar bizim burda böle sizde nasıl bilmiyorum da hayırlı haberler olsunKızlar şimdi devletin aciline gittim verdim kanı bakalım hayırlı haberler alırım inşallah
Amin canım yarına da cumanın sonuçları çıkarsa artışı görürüz 1.5 saate çıkar dedi hemşire deBukadar canım ne vercen 300 400 en az 1.30 saat sonra çıkar bizim burda böle sizde nasıl bilmiyorum da hayırlı haberler olsun
Dert oldu bize dertOh be , hadi bekliyoruuuz heyecanlandım
Evet elide cok hafiftir ordaki hemsirelerde özgür hoca da çok ilgili herseyi de son sistem. Kliniği zaten muhtesem iç açıcı bende bu ay olmazsa ona gidebilirim biraz uzak bana ama olsun eliyle muayene de mi yapışıklığı anladı? Benide eliyle muayene etmişti karnıma bastırarak
Hadi hayirli haberlerle gel insallah cnmKızlar şimdi devletin aciline gittim verdim kanı bakalım hayırlı haberler alırım inşallah
Abla öyle deme bat geçmiş miydi kan verdiğinde belki kimyasal değildir her zaman çok yüksek çıkmaz kiKızlar 39,28 çıkmış çok düşük sonuç heralde kimyasal geçireceğim M Mavimiresl G Gzmyts53 M Mrs Electrical Engineer M MiuLego Mucizemmm16 raz üzüldüm açıkçası daha yüksek olmalıydı etiketleyemediklerim kusura bakmasın
Canım adetin geçti mi ?Kızlar 39,28 çıkmış çok düşük sonuç heralde kimyasal geçireceğim M Mavimiresl G Gzmyts53 M Mrs Electrical Engineer M MiuLego Mucizemmm16 raz üzüldüm açıkçası daha yüksek olmalıydı etiketleyemediklerim kusura bakmasın
Devlette verdigin sonuç muKızlar 39,28 çıkmış çok düşük sonuç heralde kimyasal geçireceğim M Mavimiresl G Gzmyts53 M Mrs Electrical Engineer M MiuLego Mucizemmm16 raz üzüldüm açıkçası daha yüksek olmalıydı etiketleyemediklerim kusura bakmasın
Ay ben cuma ki sandım abla cuma gün ki hala çıkmamış mı ya belki kimyasal değildir öyle düşünme kötü düşünmeKızlar 39,28 çıkmış çok düşük sonuç heralde kimyasal geçireceğim M Mavimiresl G Gzmyts53 M Mrs Electrical Engineer M MiuLego Mucizemmm16 raz üzüldüm açıkçası daha yüksek olmalıydı etiketleyemediklerim kusura bakmasın
Kuzum hiç bilmedigim bir konu keşke telefonda onu da sorsaydin beybisu
Kuzum erken öğrenmiş olabilirsinKızlar 39,28 çıkmış çok düşük sonuç heralde kimyasal geçireceğim M Mavimiresl G Gzmyts53 M Mrs Electrical Engineer M MiuLego Mucizemmm16 raz üzüldüm açıkçası daha yüksek olmalıydı etiketleyemediklerim kusura bakmasın
Artışın sonucu öncekinden önce çıkan ilk kişi sen Olcan heraldeAmin canım yarına da cumanın sonuçları çıkarsa artışı görürüz 1.5 saate çıkar dedi hemşire de
Acilde verdiğin mi böyle çıktı. Dur bakalım yarında cuma verdiğin sonuç çıksın belki artış normaldir. Adetin kaç gün geçti?Kızlar 39,28 çıkmış çok düşük sonuç heralde kimyasal geçireceğim M Mavimiresl G Gzmyts53 M Mrs Electrical Engineer M MiuLego Mucizemmm16 raz üzüldüm açıkçası daha yüksek olmalıydı etiketleyemediklerim kusura bakmasın
Evet devletin sonucu bat günüm dündü umutlar boşa çıktıDevlette verdigin sonuç mu