- 27 Mayıs 2022
- 1.377
- 905
Masalllah yok yok bu iki oldu daha kapisindan gecmem oranin ve optimed hastanesininTövbe estağfurullah bende kan vercektim 300 tl dedi çıktım hemen sadece beta 300 tl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masalllah yok yok bu iki oldu daha kapisindan gecmem oranin ve optimed hastanesininTövbe estağfurullah bende kan vercektim 300 tl dedi çıktım hemen sadece beta 300 tl
Yok ya şaka gibi bana mı fazla geldi bu fiyatlar yoksa zaten böyle miydi?özel hastane o fiyatları istiyor. Tıp merkezi varsa yakınında daha ucuz olabilr
Evet malesef öyle istiyorlarİki hastaneyi aradım biri 200 biri 250 dedi normal mi bu?
Aynen oyle vatan hastanesi kalabalik ama yine en iyi orasi canim haklisinYine en iyi vatan
Evet mayis ayinda bende yaptirmistim fiyatlar bu sekilde maalesefYok ya şaka gibi bana mı fazla geldi bu fiyatlar yoksa zaten böyle miydi?
Benden 300 tl istediler baska hastaneye gittim orası da 245 istedi genelde fiyatlar böyle malesefYok ya şaka gibi bana mı fazla geldi bu fiyatlar yoksa zaten böyle miydi?
Güzel sistem harika ötesi öğrenmeyeydim iyiydi her yerin böyle olduğunuBenden 300 tl istediler baska hastaneye gittim orası da 245 istedi genelde fiyatlar böyle malesef
Niye çıkmadı ya sonuç çok saçma illa ozele para yedircezGüzel sistem harika ötesi öğrenmeyeydim iyiydi her yerin böyle olduğunu
Anladım teste devam o zaman ben acaba koyulaşacak devam etmesi diye düşündüm için. Teşekkür ediyorumTesti yapmaya devam etmelisin. benimde 28 gün döngüm 14. 15. gün koyulaştı.
Eskişehirde daha pahalı selam veriyorsun 400 kağıt çıkıyosun 800 kağıt en iyi sağlık ocagın da kan vermek soygunculuk resmenGüzel sistem harika ötesi öğrenmeyeydim iyiydi her yerin böyle olduğunu
Tamamdır ben ilk defa yaptığım için koyulaşacak devam ediyor gibi düşünmüştüm. Teşekkür ederim:)teste devam et. İlla ki koyulaşarak devam edece diye bir şey yok canım. Silikten ertesi güne kopkoyu çıkabiliyor. ki çizgilerin benzer koyulukta daha.
Yine aradım en geç yarına çıkar dediler yuh artık ya dedim kapattımNiye çıkmadı ya sonuç çok saçma illa ozele para yedircez
Aslında hatam cuma gitmek oldu bir daha cuma asla kan vermem. Yarın sabah gidip aile hekimine tekrar kan vereceğim inşallah Cuma’ya kadar çıkar o daEskişehirde daha pahalı selam veriyorsun 400 kağıt çıkıyosun 800 kağıt en iyi sağlık ocagın da kan vermek soygunculuk resmen
Sabah 11 de çıkıyo kanlar bi sonraki gün çıkıyo aile hekiminiz bakıcaktır size haber veriyolar enabıza düşmesi geç oluyo ben hep böle yapıyorumAslında hatam cuma gitmek oldu bir daha cuma asla kan vermem. Yarın sabah gidip aile hekimine tekrar kan vereceğim inşallah Cuma’ya kadar çıkar o da
Bi test daha patlatsana ya kıpkırmızı çizgi görelim hadiYine aradım en geç yarına çıkar dediler yuh artık ya dedim kapattım
Bakalım bu kadar bekledik bi bu kadar daha bekleriz inşallah kafayı yemeden ilk değeri bilebilsem artışı da ona göre takip edecek o da yokSabah 11 de çıkıyo kanlar bi sonraki gün çıkıyo aile hekiminiz bakıcaktır size haber veriyolar enabıza düşmesi geç oluyo ben hep böle yapıyorum
Testim yok ki çiçeğim aslında yolda gelirken bi alayım dedim sonra vazgeçtimBi test daha patlatsana ya kıpkırmızı çizgi görelim hadi
Ah bilmemmi yaa beklemek zaten sıkıcı ama kan testi kesin sonuç sonucu olumsuz bile olsa üzülme varmı yokmu strese girme busefer adette gelmiyo şekil ada görüldüğü gibiBakalım bu kadar bekledik bi bu kadar daha bekleriz inşallah kafayı yemeden ilk değeri bilebilsem artışı da ona göre takip edecek o da yok