Temmuz ayı gebelik planlayanlar 🐣

Ah bilmemmi yaa beklemek zaten sıkıcı ama kan testi kesin sonuç sonucu olumsuz bile olsa üzülme varmı yokmu strese girme busefer adette gelmiyo şekil ada görüldüğü gibi🙁
Valla aynen öyle adet de olmadım ama hamile miyim daha kesinleştiremedim 😂 hakkımızda hayırlısı canım sen de üzülme bir mucize oluverir belki

Valla aynen öyle adet de olmadım ama hamile miyim daha kesinleştiremedim 😂 hakkımızda hayırlısı canım sen de üzülme bir mucize oluverir belki
Ortada adette yok kanlar negatif gebelk testleri pozitifti geçen ay korkuma gittim doktora hormonlar düzgüz rahim düzgün bişi yok dedi eee madem yok ben niye adet olmuyorum diyorum tarlusal verdi gönderdi onuda içmek bana iyi gelmiyo adet miktarını artırıyo ölede sıkıntılı oluyo sağ kaburgamda hepagrım var bütün bölümleri gezdim hiç bi sorun çıkmadı kanlar temiz idrar temiz bende ne var anlamadım valla ya streste yaptıgım yok oğlum var işte onunla ugrasıyorum

Ortada adette yok kanlar negatif gebelk testleri pozitifti geçen ay korkuma gittim doktora hormonlar düzgüz rahim düzgün bişi yok dedi eee madem yok ben niye adet olmuyorum diyorum tarlusal verdi gönderdi onuda içmek bana iyi gelmiyo adet miktarını artırıyo ölede sıkıntılı oluyo sağ kaburgamda hepagrım var bütün bölümleri gezdim hiç bi sorun çıkmadı kanlar temiz idrar temiz bende ne var anlamadım valla ya streste yaptıgım yok oğlum var işte onunla ugrasıyorum
Allah bağışlasın acılarını göstermesin rabbim iyi ki varlar 💞 Allah sağlıkla hayırlısıyla tekrarını nasip etsin inşallah.

Allah bağışlasın acılarını göstermesin rabbim iyi ki varlar 💞 Allah sağlıkla hayırlısıyla tekrarını nasip etsin inşallah.
Sağol teyzesi amin cümlemizin evladını inşalah 2 yasına girecek oda 3 temmuzda çok zor büyüttüm ben oğlumu zor bi bebekti doğumda zordu hamilelikte zordu ama maşalah şükür sağlığı iyi ya o önemli benim yaşda 38 buzamana kadar korunmadım olursa olur dedik olmadıda bitanede kızım olsun inşalah umuda kardeş nasip artık 🥰

Sağol teyzesi amin cümlemizin evladını inşalah 2 yasına girecek oda 3 temmuzda çok zor büyüttüm ben oğlumu zor bi bebekti doğumda zordu hamilelikte zordu ama maşalah şükür sağlığı iyi ya o önemli benim yaşda 38 buzamana kadar korunmadım olursa olur dedik olmadıda bitanede kızım olsun inşalah umuda kardeş nasip artık 🥰
Amin inşallah gönlünüzce olsun her şey çabuk olsa beraber büyürler inşallah ne güzel. Şansları bahtları açık olsun 🙏🏻

Yine aradım en geç yarına çıkar dediler yuh artık ya dedim kapattım
Hangi şehir o ya bizi çatlattılar meraktan bi beta 4 gündür nasıl çıkmaz. Bende laborantım sonuç 20 dakka da çalışılıyor. Tabiki hastaya hemen verilmiyor yoğunluktan çalışılması sürüyor baya ama sağlık ocağından gelenler akşamına çıkıyor. Hadi cumadan verdin diyelim en en geç pazartesi sonucu alman lazım zaten böyle saçmalık olmaz. Hamileysen doğumun yaklaştı resmen :KK70:

Hangi şehir o ya bizi çatlattılar meraktan bi beta 4 gündür nasıl çıkmaz. Bende laborantım sonuç 20 dakka da çalışılıyor. Tabiki hastaya hemen verilmiyor yoğunluktan çalışılması sürüyor baya ama sağlık ocağından gelenler akşamına çıkıyor. Hadi cumadan verdin diyelim en en geç pazartesi sonucu alman lazım zaten böyle saçmalık olmaz. Hamileysen doğumun yaklaştı resmen :KK70:
Hahahah vallahi aynen öyle bebeği göreceğiz değer yok ortada. Az önce hormonları da yüklemişler devamı da gelir inşallah

İzmir bu arada

Evet canim ameliyat en son evrede dedi. Eger cocuk istemiyorsan dogum kontrol hapi ile kontrol altina alinir eger cocuk dusunuyorsaniz onun uzerinden yol cizeriz dedi. Cok sevindim. Amh degerim ciksin bakalim aricaklar beni 🥰🥰🤲🤲 her ufak sorunda ameliyata tuo bebege yönlendirirsek herkez zengin olur dedi. Bilmedigimden inandim uzdum kendimi adam ne guzel anlatti herseyi
Valla çok sevindim kuzum hep birlikte hamile kalalım ve bebek eşyaları alalım linkler paylaşalım cinsiyet bekleyelim istiyorum artık 🐣

Çıkmadı bebeğim ya ortada yok Allah kahretmesin bunları napıyor bu insanlar bilmiyorum ki günlerdir yiyip içip yatıyorlar mı anlamadım gitti. Aile hekimine de uğradım yok sonuç şaka gibi yaaa. Nerelerde yaptırabilirim kadın doğuma gitmeden bu kan tahlilini?
Acil de baktrsana kuzu anlat durumu ilac kullanmam gerekli de. Yada tıp merkezi varsa orada yaparlar özel hastanelrde 1 saatte cikiyo sonuclar

Acil de baktrsana kuzu anlat durumu ilac kullanmam gerekli de. Yada tıp merkezi varsa orada yaparlar özel hastanelrde 1 saatte cikiyo sonuclar
Doğru diyorsun da hiç 250 bayılasım yok vallahi aman battı balık yan gider özel hastaneleri daha fazla zengin etmeyeceğim 💪🏻 Soluğu akşam hastanede almazsam iyi :KK70:

Evet bugun cok aradilar dedikleri doktor carsamba geliyormus randevu verelim direk tüp bebek tedavisi yapicaklardi bana 4 5 kere aradilar WhatsApp tan mesajda atiyorlar 🤷 insanlarin duygulariyla oynayıp para icin can yakiyorlar yazık 😭 hic birseye bakmadilarki tuplerim yada amh vs. Baska bisi nasil boyle net konustular anlamıyorum hala
Canim inanki sana soylediklerinden dolayi zaten doktorun bende korktum benimd yüksekti daha önce ama baksana şimdi deger 8 olmus düşmüş kendi kendine her doktorun lafiyla sözüyle hareket etmememk gerekiyor kesinlikle ya banada gayet sagliklisin dedi bi doktor dogal yol dedi 5 ay olmadi 6. Ayda geleceksin aşılama yapacam dedi özel hastaneydi gitmedim prof buldum ona gittim adam dediki bu sonuclrla nasil hamile kalamadin bu kadar ay gayet iyi durumdasin senin tuplerinde yapisiklik yada kapali olabilir dedi rahim filminde tüplerim kapali cikti ve ilacla actilar geçen ay. Diger doktora kalsaydim Aşılama yaptirirp bekleyecektik bebek olcak diye her ay umut edip

Canim inanki sana soylediklerinden dolayi zaten doktorun bende korktum benimd yüksekti daha önce ama baksana şimdi deger 8 olmus düşmüş kendi kendine her doktorun lafiyla sözüyle hareket etmememk gerekiyor kesinlikle ya banada gayet sagliklisin dedi bi doktor dogal yol dedi 5 ay olmadi 6. Ayda geleceksin aşılama yapacam dedi özel hastaneydi gitmedim prof buldum ona gittim adam dediki bu sonuclrla nasil hamile kalamadin bu kadar ay gayet iyi durumdasin senin tuplerinde yapisiklik yada kapali olabilir dedi rahim filminde tüplerim kapali cikti ve ilacla actilar geçen ay. Diger doktora kalsaydim Aşılama yaptirirp bekleyecektik bebek olcak diye her ay umut edip
Evet kesinlikle bir doktor ile kalmamali ben zaten nette araştırıyorum 1 haftadir bilgim olmadigi icin hic dogum yapmadiysaniz kesinlikle ameliyat olmayin diyorlardı ama beni direk ameliyata ittiler. Benden simdi kan aldilar amh bakilcak o iyi ise hsg ye gircem tuplerime de bakilcak eşimdede sikinti yoksa olur dogal gebelik dedi bakalim simdi yarini bekliyoruz 🥰 Allah'ım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏 bir haftadir moralimiz çok bozuktu.

X