- 19 Mayıs 2020
- 522
- 1
- 301
- 23
- Konu Sahibi Aysennurayenni
-
Hiçbir sorun yok son 4 aydır düzensiz gecikiyordu fakat ara kanamalar oluyordu lekelenme gibi en son 4 Mayıs'ta oldum 18 Maysta tekrar oldum normal adete göre daha seyrekti sonra 4 Haziran'da tekrar kanama oldu 2 gün doktor bu ilacı verdi hormonlarda temizPco mu var canım ya da kist filan mı niye kanama oldu
Ya o düzensizlik baş belası bir şey, bende de oluyordu bir tek geçen ay olmadı yoksa oluyor o, hele de bebek istersen ne döngü kalıyor ne başka bir şey hepsi çorba oluyorHiçbir sorun yok son 4 aydır düzensiz gecikiyordu fakat ara kanamalar oluyordu lekelenme gibi en son 4 Mayıs'ta oldum 18 Maysta tekrar oldum normal adete göre daha seyrekti sonra 4 Haziran'da tekrar kanama oldu 2 gün doktor bu ilacı verdi hormonlarda temiz
Stresten büyük ihtimalle ne kadar takarsan o kadar çileden çıkartıyorYa o düzensizlik baş belası bir şey, bende de oluyordu bir tek geçen ay olmadı yoksa oluyor o, hele de bebek istersen ne döngü kalıyor ne başka bir şey hepsi çorba oluyor
Canım silikleştiğinde çatlamış oluyor kaliteli spermler 3-4 Güne kadar bile yaşayabiliyormuş inşallah tutmuşturArkadaşlar merhaba bende bir şey sorucam, bu ovülasyon testlerinde koyu çift çizgi gördükten sonraki gün mü çatlıyordu yumurta ,yani çizgiyi gördüğümüz günü sadece değerlendirebilmiş olsak hamile olma ihtimalimiz var mıı 2 gün yaşıyormuş ya bu genel bilgi mi kafam karıştı galiba yanlış biliyorum ertesi gün mü yapmalıydık yoksa testler silikleşmeye başlayınca bıraktım ilk kez düzgün kullandım, ama emin olamıyorum,
Aslında silikleştiğnde asıl konu orası oluyor yani çatladığında yumurtalıktan çıkmış ve döllenme ye hazır hale gelmiş oluyor silikleşince üç gün değerlendirilmesi lazım eğer nasibinzde varsa olada bilir umudunuzu kaybetmeyinArkadaşlar merhaba bende bir şey sorucam, bu ovülasyon testlerinde koyu çift çizgi gördükten sonraki gün mü çatlıyordu yumurta ,yani çizgiyi gördüğümüz günü sadece değerlendirebilmiş olsak hamile olma ihtimalimiz var mıı 2 gün yaşıyormuş ya bu genel bilgi mi kafam karıştı galiba yanlış biliyorum ertesi gün mü yapmalıydık yoksa testler silikleşmeye başlayınca bıraktım ilk kez düzgün kullandım, ama emin olamıyorum,
O kadar haklısın ki tamam diyorum ama akşama pirinç pilavı yapıyorum al sana şekerAYrıca size bir abla kardeş tavsiyesi şekeri tatlıyı paket gıdayı hayatınızdan çıkarın adetler düzeliyor sebepsiz düzensiz oluyorsa tek nedeni beslenme, inşallah hepimiz mutlu haberler alırız,
Ben diyete başlamıştım sonuç alamadım bıraktım şekerinde bırakmştm yani normlde daha zararlı beslenirim gebelk planı için o kadar dikkatli davranmaya rağmen sapıttı sanırım takınca olmuyor takmayınca hepsi tıkırındaAYrıca size bir abla kardeş tavsiyesi şekeri tatlıyı paket gıdayı hayatınızdan çıkarın adetler düzeliyor sebepsiz düzensiz oluyorsa tek nedeni beslenme, inşallah hepimiz mutlu haberler alırız,
Temmuza birlikte gireceğiz bakalım umarım uğurlu gelirizÇok teşekkür ederim canlar , inşallah dediğiniz gibi olur , insan kendi söz konusu olunca bildiklerini de unutuyor, ben bu postta kalmak istiyorum buralardaysanız haberleşelim
Ben burdayım hergün takip ediyorumÇok teşekkür ederim canlar , inşallah dediğiniz gibi olur , insan kendi söz konusu olunca bildiklerini de unutuyor, ben bu postta kalmak istiyorum buralardaysanız haberleşelim
malesefki gebelik olursa pirinç daha zararlı çok sağlıklı beslenme gerekiyor nasıl olacak bilmyormAH AH SORmayın bazen kendi vudumuz bize düşman oluyor, insan nefsi de girince işin içine tutamıyoruzbenim de pirinç hassas noktam kayınvalidem termeli her yıl 1 çuval pirinç getiriyor hadi yeme her gün gözüme bakıyor pirinçler beni pilav yap diye
Hiç duymadım ama çok araştırdım bebeyağı yumuşatıcı kayganlaştırıcı kremler sperm kalitesini düşürüyormuş yani mecbur olmadığı sürece önerilmiyorKızlar ilişkide bebeyağı kullanıp hamile kalan oldu mu ?
Bizim kendi halımizde düzensiz adet yaşayanlarTemmuz ayı için 2 ayrı topik açılmış
Bendede oluyor bazen genelde yumurtlma yaklaştığında veya normal vajinal akıntı bazen karışmış oluyor bazen böbrek kaynaklı enfeksiyondan olabiliyor mantar veya idrar yolu enfeksiyonu olursa zaten idrar yapılırken çok ağrı sanıclı oluyor onun normal olduğunu düşünüyorum bende de var hatta benim son ayımda böbrek ağrısı yaşamaya başladım ve afedersnz idrarın rengi çok fazla koyulaşmştı benimde yumurtlma 32.güne kadar olmadı testlerm bitti ve ben şehir dışında çıktım sanırım ben testi bıraknca yumurtlma oldu çünkü vajinal akıntı o zaman çoğaldı ilaçtan kaynaklıda olabilirÖyle gerçekten yediklerimize dikkat etmemiz lazım, ay madem soruyoruz benim çok merak ettiğim bir konu daha var ayıp olacak ama ben ovulasyon yaparken farkettim ondan önce bilmiyorum, lavaboya gittiğinizde test yapmadan çnce bir kaba koyduğunuz da sıvıyı içinde tortu tortu şeyler var mı sizinde ya ben acaba dedim korunmuyorum ya spermler geri geliyor olabilir mi ama ikisi ayrı yerler, birisi şey yazmıştı mantar enfeksiyon olanlarda oluyor diye ama hiç enfeksiyon belirtilerim yok, birisi de hamilelik beliritisi yazmış ama ben geç adet oluyorum 28. Günümde yumurtlamayı zor gördüm şu sıralar 32. günlerimdeyim hamile olma ihitmalim sıfır bence, bilginiz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?