• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede oluyor bazen genelde yumurtlma yaklaştığında veya normal vajinal akıntı bazen karışmış oluyor bazen böbrek kaynaklı enfeksiyondan olabiliyor mantar veya idrar yolu enfeksiyonu olursa zaten idrar yapılırken çok ağrı sanıclı oluyor onun normal olduğunu düşünüyorum bende de var hatta benim son ayımda böbrek ağrısı yaşamaya başladım ve afedersnz idrarın rengi çok fazla koyulaşmştı benimde yumurtlma 32.güne kadar olmadı testlerm bitti ve ben şehir dışında çıktım sanırım ben testi bıraknca yumurtlma oldu çünkü vajinal akıntı o zaman çoğaldı ilaçtan kaynaklıda olabilir
BEnde senin gibi düşünüyorum bu bir sorun değil normal bence de şimdi sen eşinden ayır mısın tüh ,ay kadın olmak me zor ya rabbim eksikliğini yaşatmasın bu sorular düşünceler saçlarımda beyaz çıkmasına sebep oldu 4 ay da,

BEnde senin gibi düşünüyorum bu bir sorun değil normal bence de şimdi sen eşinden ayır mısın tüh ,ay kadın olmak me zor ya rabbim eksikliğini yaşatmasın bu sorular düşünceler saçlarımda beyaz çıkmasına sebep oldu 4 ay da,
Evet malesef meslekten dolayı aileden farklı şehirde yaşıyoruz çok uzak değil yine çok şükür 🤲

Artık akıntının çoğalıp azalmasından anlıyorum yumurtlmayı az çok hafifte sancı oluyor 😂
Benim acayip sancım oluyor yunurtlama zamanı ama hiş bğr zaman tam gününden emin olamadım 2 güne birde yapmadığımız için hep kaçırdım bence o günleri ilk kez böyle takip ettim eşim kalp hastası her gün yapamıyoruz yoruyor onu :( çok üzülüyorum zaten daha 36 yaşında kalp krizi geçirdi zaten en çokta onun için istiyorum belki yavrumuz ona iyi gelir, eskiden istemiyordu oda şimdi Şubat ayından beri itiraz etmiyor çocuk konusunda bide korona olmasaydı tam emin olacaktık sorunumuz var mı yok mu testlerim kaldı hep :)

Benim acayip sancım oluyor yunurtlama zamanı ama hiş bğr zaman tam gününden emin olamadım 2 güne birde yapmadığımız için hep kaçırdım bence o günleri ilk kez böyle takip ettim eşim kalp hastası her gün yapamıyoruz yoruyor onu :KK43: çok üzülüyorum zaten daha 36 yaşında kalp krizi geçirdi zaten en çokta onun için istiyorum belki yavrumuz ona iyi gelir, eskiden istemiyordu oda şimdi Şubat ayından beri itiraz etmiyor çocuk konusunda bide korona olmasaydı tam emin olacaktık sorunumuz var mı yok mu testlerim kaldı hep :)
İnşaallah hamilesndir Rabbim kucağını boş bırakmasın Çok geçmiş olsun eğer bu ay olmazsa birsonraki ay yumurtlma yakalayınca 2 günde bir yapmaya çalışın çatlama günü değerlendirme olursa daha şansınız yüksek inşallah tekrar test yapmana gerek bile kalmaz 🤲 kırmızıları görünce psikoloji zaten alt üst

İnşaallah hamilesndir Rabbim kucağını boş bırakmasın Çok geçmiş olsun eğer bu ay olmazsa birsonraki ay yumurtlma yakalayınca 2 günde bir yapmaya çalışın çatlama günü değerlendirme olursa daha şansınız yüksek inşallah tekrar test yapmana gerek bile kalmaz 🤲 kırmızıları görünce psikoloji zaten alt üst
Evet artık öğrendim testleri güvenilir bide, hiç olmadı o günlerde yapsam yeter yormam onu da, çok sevdim bu ovülasyon işini ilaç ismi vermem doğru olur mu bilmem ama bide inofolic kullandım belki o yardımcı olmuştur yumurtanın kaliteli olmasına çatlamasına, zaten gerçek düzgün hamilelik oluşturacak bir yumurta anca 3 ay da oluyor nitekim bu bilgiyi öğrenmeden kullandım doktor da bana 3 ay kullan demişti :)

Evet artık öğrendim testleri güvenilir bide, hiç olmadı o günlerde yapsam yeter yormam onu da, çok sevdim bu ovülasyon işini ilaç ismi vermem doğru olur mu bilmem ama bide inofolic kullandım belki o yardımcı olmuştur yumurtanın kaliteli olmasına çatlamasına, zaten gerçek düzgün hamilelik oluşturacak bir yumurta anca 3 ay da oluyor nitekim bu bilgiyi öğrenmeden kullandım doktor da bana 3 ay kullan demişti :)
Doktor kontrolünde iyi olmuş kür felan kullanılıyor ben zaten geçen ay incir kürü deniyeym dedm kanama başlaynca bıraktım artk ondan kaynaklmydı bilmyorm ama yinede pişman oldum yumurtlma yakalayamadım bile banada sanırım yumurta geliştirici verecek cuma sondu ilacın genelde kullananlar bıraktıktan bir kaç gün sonra kanama yaşıyormuş ve çok sancılı oluyormuş inşallah sancı olmaz bakalım bekliyorum

Doktor kontrolünde iyi olmuş kür felan kullanılıyor ben zaten geçen ay incir kürü deniyeym dedm kanama başlaynca bıraktım artk ondan kaynaklmydı bilmyorm ama yinede pişman oldum yumurtlma yakalayamadım bile banada sanırım yumurta geliştirici verecek cuma sondu ilacın genelde kullananlar bıraktıktan bir kaç gün sonra kanama yaşıyormuş ve çok sancılı oluyormuş inşallah sancı olmaz bakalım bekliyorum
Doktor mu önerdi ne kürü bu ben hiç yapmadım korkuyorum aldım bir tane macun ama galiba kullanmıcam, sana ne verdi doktorun

Doktor mu önerdi ne kürü bu ben hiç yapmadım korkuyorum aldım bir tane macun ama galiba kullanmıcam, sana ne verdi doktorun
Yok kürü ben internttn görüp kullandım tam kullanmadım yarım bıraktım incir kaynatıp suyunu içiyorsun yumurta geliştirici bir hafta kullanıp bıraktım doktor adet düzenleyici için ilaç verdi

Merhabalar umudunu kaybetmeyenler olarak temmuz ayında gebelik planlayanlar bu postun altında birleşelim ben şu an adet söktürücü kullanıyorum adet olup bittikten sonra temmuzdaki yumurtlmaya kaldı 🙌
Benim adetim ayın 12 sinde bitti daha birleşme olmadı ovulasyona son6 gün var FLO takvimine göre ne zaman yapmalym blmyrm eşim çok yorgun geliyor işten bide

Benim adetim ayın 12 sinde bitti daha birleşme olmadı ovulasyona son6 gün var FLO takvimine göre ne zaman yapmalym blmyrm eşim çok yorgun geliyor işten bide
Yerinizde olsam takvime hiç güvenmem çünkü o sadece tahmini olan birşey ovülasyon testi kullansaydnz keşke kullanmadysanzda beyaz akıntınız çoğalmaya başladıysa 2 günde bir değerlendirmeye çalışın

Selam kizlar 2kayip yorucu süreç ve ardından yine burdayım.. ☺️
Kayıplarımin sebebi sanırım pıhtılaşmaymiş.Şuan kan sulandırıcı ve folik asite basladim hanike jakir kalmaz +kan sulandırıcı iğne baslanicak .
1hafta 10ün içinde regl olucam sanırım bayagidir takip etmiyordum.
Temmuza bende gebelik planlıyorum yani inşallah hepimiz en kısa zaman da iyi haberler veririz💝🍀

Selam kizlar 2kayip yorucu süreç ve ardından yine burdayım.. ☺️
Kayıplarımin sebebi sanırım pıhtılaşmaymiş.Şuan kan sulandırıcı ve folik asite basladim hanike jakir kalmaz +kan sulandırıcı iğne baslanicak .
1hafta 10ün içinde regl olucam sanırım bayagidir takip etmiyordum.
Temmuza bende gebelik planlıyorum yani inşallah hepimiz en kısa zaman da iyi haberler veririz💝🍀
İnşallah olur hepinizden küçük minnoşların haberi gelir😍

Back