- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.941
aynenBenm üstüme evlenen herkes hamile hatta çocuğu doğanlar bile oldu ama ben hala hamile kalmayı bile beceremedim düşündükçe sinir oluyorum sürekli mutsuzum gözlerim doluyo sürekli ... Allahım bu güzel duyguyu bu güzel cuma gününün yüzü suyu hürmetine bizede tattır.. (amin)
kızlar üzülmeyin amin hepimize tattırsın ben evdeyken cok üzülüyrdum şimdi işe başldım evdeki kadar kafama takmıyorum ama kısmet demekki zamanını bekliyor bebişlerimiz bende cok umudumu yitirdim hatta ilk ay çok ağlammıstım çünkü psıkolıj olarak hamıle olmaya alıstırmısım kendımı istemeden cok zor geçti kısmet dıyorum kısmet hepiniz kendinize gelin bakalım . Ne kadarlık evlisiniz ?
kesinlikle herkes kafana takma diyo !! onlarr diyince kafaya takılmayacak ya sanki millet anca konuşmasını biliyo
aynenBenm üstüme evlenen herkes hamile hatta çocuğu doğanlar bile oldu ama ben hala hamile kalmayı bile beceremedim düşündükçe sinir oluyorum sürekli mutsuzum gözlerim doluyo sürekli ... Allahım bu güzel duyguyu bu güzel cuma gününün yüzü suyu hürmetine bizede tattır.. (amin)
ben 13 aylık evliyim 7 aydır istiyoruz ama daha nasip kısmet olmadı canım
ben 13 aylık evliyim 7 aydır istiyoruz ama daha nasip kısmet olmadı canım
zamanını bekliyordur tatlım benim kıyamam üzülme sakın stres te etkiliyor , doktora göründünmü hiç ?
yaa daha yenisin panik yapma ben isteyeli nerdeyse 2 yıl olcak ben napimmmmmmmm
yaa daha yenisin panik yapma ben isteyeli nerdeyse 2 yıl olcak ben napimmmmmmmm
bende 13 aylık evliyim.. 4 aydır istiyoruz ama hala olmadı.. erken mi bilmiyorum ama ilk denemede hamile kalnları duydukça alt üst oluyorum eşimlede paylaşamıyorum üzmek istemiyorum onu konuşacak kimsemde yok ailem çok uzakta istanbul derler bide adına binlerce insanın içinde yalnızsın !! burası da olmasa kafayı yerdim herallde...
demek aynı zamanlarda evlenmişiz canım..bende haberi bugün az önce aldım eşime bişey söyleyemedim çünkü onuda üzmek istemiyorum şimdi ağlıyıp zırlamıyım dedim
Böyle bi derdi burdan başkasıyla konusamıyorki insan
demek aynı zamanlarda evlenmişiz canım..bende haberi bugün az önce aldım eşime bişey söyleyemedim çünkü onuda üzmek istemiyorum şimdi ağlıyıp zırlamıyım dedim
böyle bi derdi burdan başkasıyla konusamıyorki insan
ne haberini az önce aldın anlamadım ?
birbirimizi tanımasakta o kadar iyi geliyor ki sizinle konuşmak ... allah hepimizin gönlünün muradını versin inşallh...
tanıdıgım birinin daha ilk ayda hamile kalma haberini canım
evet gerçektende öyle sizinle paylaşmasaydım hala ağlıyo olucaktım ama şimdi biraz daha iyiyim kızlar sağolun..
Amin arkadaşım inşallah en kısa zamanda bizimde yüzümüz güler
inşallah kızlar sakin olalım hep birlikte
kesinlikle sakin olalım ve bekleyelim no panikinşallah kızlar sakin olalım hep birlikte
kesinlikle sakin olalım ve bekleyelim no panik
ben biraz sakinledim valla iyi geldiniz sağolun kızlar
kesinlikle sakin olalım ve bekleyelim no panik
zaten ayın 17 side bi gelmek bilmedi şeytan diyo git bul tut kulağınndan çeke çeke getirrr
zaten ayın 17 side bi gelmek bilmedi şeytan diyo git bul tut kulağınndan çeke çeke getirrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?