Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

aminnn canım seni çok iyi anlıyorum

ben 13 aylık evliyim 7 aydır istiyoruz ama daha nasip kısmet olmadı canım

kesinlikle herkes kafana takma diyo !! onlarr diyince kafaya takılmayacak ya sanki millet anca konuşmasını biliyo

kendi başlarına böyle bi durum gelmediği için konuşmasını biliyolar..

böyle bişey kafaya nasıl takılmaz Allah aşkına ya..hepsi boş laf kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum hemde hiç kimseyle

ben 13 aylık evliyim 7 aydır istiyoruz ama daha nasip kısmet olmadı canım

zamanını bekliyordur tatlım benim kıyamam üzülme sakın stres te etkiliyor , doktora göründünmü hiç ?

zamanını bekliyordur tatlım benim kıyamam üzülme sakın stres te etkiliyor , doktora göründünmü hiç ?

evet canım doktora gittim testlerimde hiç bişey çıkmadı..eşimin testlerindede bişey çıkmadı..yumurta takibi yaptırdım ondada bişey çıkmadı..en son seçenek rahim filmi çekilecektim ama körün taşı gibi bu ay makina bozukmuş onu çekilemedim..doktorum bu ay bişey yapmaya gerek yok çünkü herşey normal yapılacak bişey yok dedi 1 ay ara verdik canım

bende 13 aylık evliyim.. 4 aydır istiyoruz ama hala olmadı.. erken mi bilmiyorum ama ilk denemede hamile kalnları duydukça alt üst oluyorum eşimlede paylaşamıyorum üzmek istemiyorum onu konuşacak kimsemde yok ailem çok uzakta istanbul derler bide adına binlerce insanın içinde yalnızsın !! burası da olmasa kafayı yerdim herallde...

yaa daha yenisin panik yapma ben isteyeli nerdeyse 2 yıl olcak ben napimmmmmmmm

Canım tabiki daha yeni ama insanın içine bu hasret düştümü yeni olması hiç birşey ifade etmiyo..

Allah inşallah sanada banada her kim çocuk hasreti çekiyorsa herkese nasip etsin inşallah

yaa daha yenisin panik yapma ben isteyeli nerdeyse 2 yıl olcak ben napimmmmmmmm

hepiniz sakin olun sizin yerinize ben deliririm

Kızlar kelin ilacı olsa başına sürermiş misali herkesi motive etmeye çalışan ben var ya ne hallerdeyim belli etmemeye calısıyorum belirti arıyorum kendimde ama diyorum ki bu ay bebek yok sonra daha çok üzülüyorum eşim bana saglıklıyız olur diyince mutlu oluyorm sonra bir anlık bir şey yine kafama takıyorum kımse bılmıyor tabi herkese de rol yapıyorum şu an erken herkesın sormasından ve bebek yapın artık demesınden bıkmış oluyorum. Ve sonrakı ay yıne denıyoruz olmuyor bakalım bır dahakı aya mı kaldık görücez.

demek aynı zamanlarda evlenmişiz canım..bende haberi bugün az önce aldım eşime bişey söyleyemedim çünkü onuda üzmek istemiyorum şimdi ağlıyıp zırlamıyım dedim

böyle bi derdi burdan başkasıyla konusamıyorki insan

birbirimizi tanımasakta o kadar iyi geliyor ki sizinle konuşmak ... allah hepimizin gönlünün muradını versin inşallh...

ne haberini az önce aldın anlamadım ?

tanıdıgım birinin daha ilk ayda hamile kalma haberini canım

birbirimizi tanımasakta o kadar iyi geliyor ki sizinle konuşmak ... allah hepimizin gönlünün muradını versin inşallh...

evet gerçektende öyle sizinle paylaşmasaydım hala ağlıyo olucaktım ama şimdi biraz daha iyiyim kızlar sağolun..

Amin arkadaşım inşallah en kısa zamanda bizimde yüzümüz güler

inşallah kızlar sakin olalım hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…