Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

evet canım sen öyle diyorsun ben öyle diyorum ama büyükler öyle demiyo isim hakkı size aittir demiyolar insanın da canı sıkılıyo tabi

evet canım sen öyle diyorsun ben öyle diyorum ama büyükler öyle demiyo isim hakkı size aittir demiyolar insanın da canı sıkılıyo tabi

sıkma canını
rüyamda gördüm felan kişi bana bu ismi koy diye söyledi felan dee. madem herşeyi çok iyi biliyorlar hamile kadının rüyasınıda bilirler. hehehehehehe kandır onları iş bitsin.

ben bu anlamda şanslıyım sanırım. eşim kimseyi karıştırmaz. çok dikkafalıdır çünkü:)) onun için sadece ben ve doğacak bebeği önemli. ki isim düşünmeyi bırakın bi kenara daha bebekten bile konuşmuyoruz. sadece benim sağlığımı soruyo. hala başın dönüyo mu canın bi şey istiyo mu falan diye. ama zor iş kayınvalide falan karışınca ne yapsın adamcağız mecbur kalıyo

o zaman benim ailem hiçe sayılıyor diye düşünürüm anneannesinin ve dedesinin de hakkı var o zaman. Ayrıca mecbur kalınacak bir durum yok bana ne ölen insanların isimlerinden koymuş ıkı eltiminde cocuklarının isimlerini , ben neden koymakdan mahrum kalayım kendı cocuklaırmın isimlerini akıl var mantık var ya

ya biz tabi ki haklıyız. ama kendinde o hakkı gören kayınvalide kayınpeder falan oğullarına müdahale edince onlar da çaresiz kalıyor. ben sadece eşler de bu konuda çaresiz demeye çalıştım. benim adım babaannemin adı erkek kardeşim dedemin adı kız kardeşim de ninenin adı olmak üzere iken annem isyan bayrağı çekmiş ve bu kızın adını ben koyacağım demiş. bunlar yaşanan şeyler. keşke her anne baba kendi karar verdiği ismi koyabilse ama olmuyo bazen. yani kocalara da hak veriyorum arada kalmak zor çünkü.

yani adam surat çekeceğime karımı ikna ederim diyor. bu da çaresizlikten oluyor.onlar da bizler de haklıyız. bu durum da bu yüzden zor işte

ben hiç bir şekilde hak vermiyorum hiç bir şekilde bana deseki hayatım daha olmadı zaten olunca birlikte karar veririz , veya benım bir istediğim isim var onu koyarız derse amenna ama bana büyüklerimize sorucaz derse dur dedim ben o kadar saf değilim o zaman derim ki benim anne babamın ilk torunları onlar koyacaklar derim demeye de hakkım olur ama benım annem babam karısmazlar bile bılıyorum. Ama büyükler derken kendi annesini kastediyor buna da adım kadar eminim ve ben,m adımda x ise ben asla koydurmam asla !

slm arkadaşlar hepimize hayırlı bebek nasip etsin rabbim ben de temmuz ayı hamilelerinden olmak istiyorum çalışmalar devam dün gece 4 kalktım acayip çöekelek kokuyordu kodan uyuyamadım pencereyi açtım eşimi bile kokladım o derece rahatsdız oldum 5 gibi uyumuşum sabah kalktığımda öyle bir koku yoktu nerden geldiğinide anlamadm acaba bu beliti miydi kızlar eczaneden test alcaktım ama 4 gunde de bellı olmaz sanırım

hamilelik psikolojisine cok cabuk kaptırıyoruz kendimizi o yüzden bu şekilde. Regliniz geçtimi ?

canım benim senin eşin seni epey kızdırmış. geleneklerine bağlı bi eşin var demek ki. isim koyma hakkı ikinize ait. bu su götürmez gerçek. ama olmayınca da eşler birbirini kırmamalı.sonuçta iki isim koyulabilir yada aile içinde göbek adı şeklinde kalabilir diğer isim. bunun için gerçekten de eşinle kırgınlık yaşama bence. ve canını da sıkma. oluruna bırak canım. ve biz kadınların en iyi bildiği şey durumu alttan işlemektir unutma))

durumu alttan işlemeyi çok iyi biliyorum fakat üstüme gelerek beni çok derinden yaraladı neden dersen . Annesi herkese lafını geçirmiş hepsine koymus madem öyle benım annem ve babamın ilk torunu olcak onlar koycaklar derim bende ama bana makul bir fikir söylemiyor sen hiç bir şeysin demeye getiren bir cumle ben ne dersem o olcak da demek allah askına ??

belki eşin çok gergin bi ortamdaydı o an. istemeden söyledi belki. bak ne güzel yazmışsın kocasının meleği diye. sen çok seviliyorsun ki böyle yazdın. seven insan karşısındakini hiç etmez ki. o an gerginlikle söylemiştir eşin. yoksa senin gibi kendini güzel ifade eden bi kadın bu şekilde cümleleri sürekli kullanan biriyle evlenmezdi. eminim eşin çok sinirli idi. akşam konuşmak yerine zamanla sen çözersin bu sorunu da. hem kendini hiç sayılmış gibi de hissetme lütfen. öyle olsaydı sen bu evliliğe yanaşmazdın çünkü. tamam mı canım arkadaşım. bunu tekrarla bence eşim gergindi de. öyle söyle ki kendi kendini düşüncelere boğma.sen akıllı bi kadınsın bunu söyle kendine:)

TEŞEKKÜR EDERİM GERÇEKTEN İNSANI SÜPER MOTİVE EDİYORSUN ARKADAŞIM . TAMAM SİNİRLENMEMEK İÇİN TEKRARLAMICAM . EVET DEDİĞİN GİBİ ASLA BÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMEZ ÖYLE BİRİ DEĞİL BAKALIM OLSUN DA BİR BEN O ZAMAN DİYECEĞİMİ DERİM

ayrıca ben senin yerinde olsam asla senin ailen benim ailem olayına çevirmem bunu. eşine böyle anlatma durumu arkadaşım. ben benim eşime zorla kendi ailesi gibi benimsettim benim ailemi. eğer sen ben davasına girseydim temelli çözümsüz kalırdı bu olay. haklısın biraz eşin zorlamaya çalışmış ama dediim gibi sen burada bunu çözeceksin zamanla. ben de inatçıyımdır ama sessiz yaparım yapacağım şeyi. bu yüzden kavga etmenize de gerçekten gerek yok canım arkadaşım. sıkma hiç canını

olabılır canım hayırlısı olsun dıyeyım kaptırdım sanırım 30 hazıranda regl olmustum 3-4 gundur esımle korunmuyoruz hemen nerden belırtı olcak degıl mı kısmet:)

işte bak canım sen böyle olacaksın:)) afferinn bana:))))) şaka bi yana gerçekleri ve gördüklerimi söyledim canım. üzülme boşa

O ZAMAN İSİM KONUSUNU ÇOK GÜZEL BİR YAZI İLE KAPATAYIM

"Bir bebeğimiz olacak seninle burnu sana,
ağzı bana benzeyecek.
Erkek olursa çok iyi laf yapacak ağzı babası gibi,
kız olursa ağzı değil gözleri konuşacak annesi gibi. Kavgalarımız olacak seninle hayır önce 'anne' dedi,
yok yok 'baba' dedi.
... Erkek olursa annesini daha çok sevecek herkess gibi,
kız olursa sen olacaksın sanırım ilk aşık olacağı adam tipi. Küçücük elleri ile saracak tüm benliğimizi
ismini ben verecegim, soyadını senin verdiğin gibi. ♥​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…