- 23 Haziran 2012
- 3.336
- 1.524
- 448
- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.521
yok canım hiç gitmedim daha. cumartesi ilk randevum. ama bugün konuştum doktorumla. b hcg 10000 üzeri gösterince ben de çok korktum aradım hemen. bir sorun olduğu yada olmadığı anlaşılmaz değerden dedi bana. sen de korkma. verdiklerinden biri asprin kanı sulandırıp bebeği beslemene yardımcı olmak için. iyi olur inşallah herşey
slm kızlar ben size bişey sormak istiyorum adetim 11gün gecikti hiç böle olmazdı bebekte istiyorum bir hafta önce kan testi yaptırdım çıkmadı nler oluyor sizce....???
Canim bence bi test dHa yAp garanti olsun gec dollenmis olabir
bencede yaptır geç döllenme olmuştur bende adetime 2 gün kala yaptırdım 1.4 negatif çıktı 4 gün sonra 136 hamile çıktı bide negatif ama değerin kaç?????????
slm kızlar ben size bişey sormak istiyorum adetim 11gün gecikti hiç böle olmazdı bebekte istiyorum bir hafta önce kan testi yaptırdım çıkmadı nler oluyor sizce....???
Arkadaslar merana benim bu sabah uzayan akıntım oldu iki defa arkasindanda su gibi akıntım geldi bu ne demek şimdilutfen biri cevap versin
ara sıra gecikmeler oluyormuydu..bence bi kaç gün bekleyip tekrar test yaptır.inş hamiş olursun
Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarr nasılsınızzzz hadı uyanın ya da uyandıysanız bıle gecın artık pc basınaa:) ben hala beklemedeyım merak edenlere solyım yok hıc gelen gıden
Haydiii pembişşş görelimmm seniiiiiiiGunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarr nasılsınızzzz hadı uyanın ya da uyandıysanız bıle gecın artık pc basınaa:) ben hala beklemedeyım merak edenlere solyım yok hıc gelen gıden
vala canım bılmıyorum da karnım cok sıstı gıbı bısı kız bı fazlalık var gıbı ay her ıkı sonuc ta da hayırlısıııoleyyyyyyyyyyyyyyyyyy tuttu bu ay oleyyyyyyyyyyyyy
Haydiii pembişşş görelimmm seniiiiiii
vala canım bılmıyorum da karnım cok sıstı gıbı bısı kız bı fazlalık var gıbı ay her ıkı sonuc ta da hayırlısııı
hayırlısı canım beklıyoruz bakalımm :)
günaydın çıtır çerezler nasılsınız bakayımmmm.varmı doğuran hamile kalan söylesin .
ınsAllah canım dua edınhadi bismillah sevincez bu ay
günaydın çıtır çerezler nasılsınız bakayımmmm.varmı doğuran hamile kalan söylesin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?