Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

inşallah bende aspirini niye veRDİ Kİ DİODUM değerin 10000 çıktıysa kseyi ultrasonda çok rahat görürsün canım ben tam bilmiyorum değerimi mesela 2 temmuzda 136 çıkmıştı 5 temmuzda 442 bugunde kse karından göründüğüne göre 15000ü buldu demekki

Son düzenleme:
Arkadaslar merana benim bu sabah uzayan akıntım oldu iki defa arkasindanda su gibi akıntım geldi bu ne demek şimdi lutfen biri cevap versin

Arkadaslar merana benim bu sabah uzayan akıntım oldu iki defa arkasindanda su gibi akıntım geldi bu ne demek şimdi lutfen biri cevap versin

açıkçası ben böyle bir durum yaşamadım ama topiklerden öğrendiğim kadarıyla bat tarihin ne zaman bilmiyorum.. ya hamilelik belirtisi ya da ovulasyon olabilir

ayşeonur daha doğru anlatayım. aspirin kanı sulandırıp pıhtılaşmayı önler haliyle bebek daha iyi beslenir ve daha önemlisi kalbi atmaya başlayınca bizde sıkıntı yaratmayan kan pı8htısı onda kalbinin durmasına neden oluyor. benim arkadaşımda vardı bu sıkıntı. kanı pıhtılaşıyor ve bebekleri karnında ölüyordu. çok şükür şimdi 4 aylık hamile. o da bebek aspirini kullanıyordu sürekli. doktorlar ihtiyaç olmasa bile bunu kullanabiliyorlarmış önlem için. benim bildiklerim bunlar.

Kızlar kızlar gelemmı :) kırmızılar az once tesrıf ettıler bu ay yumurtlama ılacı kullanıp yumurtam oldugu halde kalamadım yarın esıme spermıomgram testı yaptırmaya gıdıyoruz bakalım onda ne cıkıcak bu ay ınsallah hem esım hem ben ılac mılac bakalım ne olucak ta spermıogram testı ne zmn sonuclanıyo bır bılgısı olan varmı acılll yardım

Gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kızlarr nasılsınızzzz hadı uyanın ya da uyandıysanız bıle gecın artık pc basınaa:) ben hala beklemedeyım merak edenlere solyım yok hıc gelen gıden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…