Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

HAYIR DEĞİLİM TATLIM DENEMELERE BAŞLADIK ACIKCA YAZMAK ISTEMEDIM AMA , İÇİME BOŞALDIGI SABAH AKIYOR AKINTI GİBİ :s İÇİMDE DURMASI MI GEREKİYOR ANLAMADIM Kİ ÜFF

e canım o normal zaten yuzde 80 ı gıder ama sen hıc kıpırdamadan 1 saat yat altına sırtınıla omurga kemıgı bıtımıne yastık koy hatta ayaklarını bı yarım saat havada kalsın duvara ya da dolaba daya bı de genelde uyumadan once yaparsan daha ıyı ılk 6 saatekı spermler daha canlıymıs hıc kıpırdamasınız sabaha kadar

bende şimdi pastalara böreklere bakıyorum acıktıkça acıktım.valla canım börek istiyor etli pilav istiyor.hımm olsada şimdi yesemmm
bu senin normal halin mi ayşe. sen hamile olursan kocan ayvayı yedi sanırım..
sabah kalktıgında içinde kalanlar akacak tabi canım. eşimden çok meni geliyor belki de ondandır.önemli olan boşalır boşalmaz çıkmaması. hemencecik oraya hijyenik bir bez koyuyorsun. sen de mışıl mışıl uyuyorsun kkocacınla dua edereeeeeeeek:)
hamilemisin anlıyamadım tam olarak içinden ne çıkıyor
koptum ayşem yaaaaaaaaaaaaa:)

HAYIR DEĞİLİM TATLIM DENEMELERE BAŞLADIK ACIKCA YAZMAK ISTEMEDIM AMA , İÇİME BOŞALDIGI SABAH AKIYOR AKINTI GİBİ :s İÇİMDE DURMASI MI GEREKİYOR ANLAMADIM Kİ ÜFF

haaa canım mfazlasını vücut atar sen canını sıkmaaaa hahahaha ben anlmamışım ne aktığını koptum yaaaa

güzelım cekınme yaz bak ben sana acıkca pozısyon bıle yazdım burda bız artık birbirimizin herseyını bılıyoruz aramızda duymaz kımse :113:

hahaha senmi benmi koptummm hahahaha.evet canım ben çok iştahlıyımdır aklıma ne gelkirse anında yemem lazım ama ne gelirse anlarsınız yaaa

koydum o gecen ay işe yaramamıştı ayaklarımı havaya dikince eşim güülüp duruyor halimee çok komik duruyorum sanırım, bir yerden duydum sabaha karşı spermler daha hareketliymiş ve kahve hareketlendiriyormuş bu akşamda onu denemek istiyorum sert bir kahve işi çözebilir belki 3 gündür banyo yapmakdan gına geldi Işe gidiyorum birde zor oluyor ama herşey melekler için

3 gündür banyo yapamak demsısın yok öyle 3 gün arka arkaya gün asırı ılıskı spermlerınde dınlenmeye ıhtıyacı var lütfeenn
bacakalrını dıkmene gerek yok canım yastık belın altına kafi

Son düzenleme:
Amin haydı sor sor

Kızlar şu yumurtlama günüyle ilgili nedir durum hiç bilmiyorum,yani nasıl hesaplanır,bu hesaba uymak doğru mudur yoksa oluruna bırakmak mı lazım bilemedim...
ayrıca az önceki arkadaşın yaşadığı şeyi bende yaşıyorum bende eşimle birlikte olduktan sonra çıkıyor hemen meni ne yani gebelik şimdi hüsran mı oluyo benim için...
konuda açtım daha önce sol overde 4,5 cmlik kistim var hamile kalmamı engeller mi kızlar
ayrıca adet bittikten 2 gün sonra ilşkiye girilirse hamile kalma şansı nedir bunları merak ediyorum
cevaplarsanız sevinirim teşekkürler...
farkındayım uzun oldu kusura bakmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…