- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.341
bende ocaktan berı cnm en son gecen ay doktoragıttım muayne oldum bnmde tek yumurta oldugu ıcın yumurtlama ılacı verdı bırde agnucaston verdı kullandm 3 tane buyuk yumurta vardı bkallım hyrlısı uzayan akıntı olunca ne oluo cnm bılgı verırmısınız
tamam tamam yemem yaaaa kaç kere gelmiş aynı mesaj
geçenlerde ben çağırmıştım arkadaşları 11 çeşit yapmıştım yani
Merhaba kızlar nasılsınız epeydir giremedim en son eşim ameliyat olmuştu bugün regl günün ve üçgündür belimin sol tarfında çok agri ve hareket ettikçe batma oluyor sizce ameliyattan bu kadar kısa süre sonra hamile olma ihtimalim var midir
bazıları yumurtalama donemıne ısaretır dıyor bazıları hamılelık belırtılerı dıyor canım ben de anlamadım benım ader duzensız belkı sımdı yumurtalama donemım ama ıste tam anlıyamıyorum bende 3 gun o uzayan akıntı oldu bakalım artık sonucu zamanla anlarız Hayırlısıyla
canım uzayan akıntı yumurtlama dönemınde olur hamıle kalınca sulu beyaz seffaf akıntı ıslak ıslak oluyor
canım uzayan akıntı yumurtlama dönemınde olur hamıle kalınca sulu beyaz seffaf akıntı ıslak ıslak oluyor
bazıları yumurtalama donemıne ısaretır dıyor bazıları hamılelık belırtılerı dıyor canım ben de anlamadım benım ader duzensız belkı sımdı yumurtalama donemım ama ıste tam anlıyamıyorum bende 3 gun o uzayan akıntı oldu bakalım artık sonucu zamanla anlarız Hayırlısıyla
kızlar bu ay denemeye başladık fakat sabah kalkıyorum lavaboya gittiğimde içimdeki her şey çıkıyor sabaha kadar kalkmıyorum bile neden böyle oluyor normal mi bu ilk gebelik olucak kısmet olursa yanlıs bır sey yapmıyorum değil mi ?
eger erkegın spermı menısı falasn cok akıskansa dısarı akaıyor öyle duurmlarda ıste ılıskıden sonra belın altına yastık koymak yatmak kalkmamk lazım kı dısarı akmasın zaten fazlalık kalanda akıyor sonra gıden gıder yumurtya ama senın demekkı esının cok sıvı tavsıyem esının üstte oldugu pozısyonda bosalsın ıcıne hemen cıkması 1-2 dk kdar beklesın sen belının altına yastık koy öyle bır yarım saat yat aahhh ahhh anedır bu kadınların cilesi adam yapsın bıtırsın uyusun rahatca bız akmasın dıye cebelleselım duralımkızlar bu ay denemeye başladık fakat sabah kalkıyorum lavaboya gittiğimde içimdeki her şey çıkıyor sabaha kadarkalkmıyorum bile neden böyle oluyor normal mi bu ilk gebelik olucak kısmet olursa yanlıs bır sey yapmıyorum değil mi ?
bende ıslaklıkta oluyor canım ondan dıyorum ya tam olarak ıcerde neler olup bıtıyor anlıyamıyorum
pembecik sen bu akıntı varken kocanla ilşkiye girseydin keşke belki myumurtlama dönemindesinn.ne bileyimmm
hamilemisin anlıyamadım tam olarak içinden ne çıkıyor
hamilemisin anlıyamadım tam olarak içinden ne çıkıyor
istgersen içine bakayımneler oluyor bitiyor diye
selam canım ben aşılama yaptırmadım hiç bi ilaçda kullanmadım ama yaptırmayı düşünüyorum ben özelde yaptırırım sanırım..aşılama deneyimini benimle paylaşırsan sevinirim hoşçakal
eger erkegın spermı menısı falasn cok akıskansa dısarı akaıyor öyle duurmlarda ıste ılıskıden sonra belın altına yastık koymak yatmak kalkmamk lazım kı dısarı akmasın zaten fazlalık kalanda akıyor sonra gıden gıder yumurtya ama senın demekkı esının cok sıvı tavsıyem esının üstte oldugu pozısyonda bosalsın ıcıne hemen cıkması 1-2 dk kdar beklesın sen belının altına yastık koy öyle bır yarım saat yat aahhh ahhh anedır bu kadınların cilesi adam yapsın bıtırsın uyusun rahatca bız akmasın dıye cebelleselım duralım
eger erkegın spermı menısı falasn cok akıskansa dısarı akaıyor öyle duurmlarda ıste ılıskıden sonra belın altına yastık koymak yatmak kalkmamk lazım kı dısarı akmasın zaten fazlalık kalanda akıyor sonra gıden gıder yumurtya ama senın demekkı esının cok sıvı tavsıyem esının üstte oldugu pozısyonda bosalsın ıcıne hemen cıkması 1-2 dk kdar beklesın sen belının altına yastık koy öyle bır yarım saat yat aahhh ahhh anedır bu kadınların cilesi adam yapsın bıtırsın uyusun rahatca bız akmasın dıye cebelleselım duralım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?