- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.221
Günaydın taze anne adayları ve aday adayları
Var mı şöyle mutlu haberler başka? Bir hamiş daha gördüm, pembemasal sende de birşeyler var gibi. Ben bu ay yumurtalama dönemi belirtilerini yaşaymaadım henüz, geçen ay da herşeyi yaşamıştım
pembemasal inşallah sağlıkla birlikte bu ay hamile kalırsın. olmasa da üzülmemek gerekiyor. hersyden önce sağlık. senin için de çok dua ediyorum. hayırlısı olsun hepimizin hakkında
fazla bı belırtı kalmadı sımdı cnaım pcoyum yarın normalde adet olmam gerkıyor ama bakalım 40 kısı solerse olurmus ıns Hamıleyızdırr
Bu arada cuma günkü tahlil sonucum yetişmemişti bugün öğrendim sonucumu. çarşamba 882.60 idi cuma güünkü de 2084 çıktı.. doktor çok güçlü bi gebelik dedi. 2 günde 2 katı olması gerekirken 3 katına çıkmış bu. sağlık ocagı doktoruydu bu bakan. benim doktor izne çıkmıştı. c.tesi gittiğimde kendini devlete deşifre mi ettin diye espri yaptı hatta.
bu sonuçlar böylemi çıkıyor sizde de . 3 kat sasırttı daa
bı gun ev cıkısı kosede kıstırıp dovun kız kırıgım cıkıgım var dıye ısyann ederım:) tmm kız festıvalere partılere katılıcam artık zate her gece dısardayım hayatım da ınan eskısı kadar takmıyorum adet barı gecıkmesın dıyorum tamam kızmayınn sustum annemlere gıdıyorum sonra da ıse gorusuruz artık aksam okurum yazılarınızıaaaa yeter asrtık habre pco yazıp durma yahu.şu pco ne kadar çok büyüttün gözündee.kendi kendini strese sokmuşsun
Aminnn kızzz Aminnn hehe 3 harflı kelımeyı duymasınız da 9 harflı kelımeyı yazarız te zamanda hepımız ınsAllah hamıleyım dıyeee:)pembeeeeeeeeeeeee. kız inşallah hamile kalırsın kız. kal da şu malum 3 harfli kelimeyi de duymaz oluruz artık:)))
ben 2011 ağustos 7 sinde düşürdüm. ama ondan sonra hep korunduk.ta ki geçtiğimiz aya kadar. ben il dışındaydım tayinim henüz gelmemişti diye istemedik olmasını şubata kadar.şubatta da kanımda toxoplazma cıktı sakınn yapmayındedi..geçtiğimiz ay her şey temiz cıkınca doktor artık serbestsiniz demişti. biz de yaptık. ilk ayda maşallah çok şükür tuttu.
kızlar merhaba;
Size bişey sorucam bilen cevaplarsa sevinirim..Biz 2 sene önce evlendik ve 1 senedir bebek istiyoruz fakat henüz tutturamadık..doktor 1 sene sonra gelin demişti...şimdi önümüzdeki hafta doktora gidicem ..Sorum şu sizce doktor ilk olarak ne önericek bana başıma neler gelicek bilen varsa bilgi verebilir mi??Çok korkuyorum çünkü..
kızlar merhaba;
Size bişey sorucam bilen cevaplarsa sevinirim..Biz 2 sene önce evlendik ve 1 senedir bebek istiyoruz fakat henüz tutturamadık..doktor 1 sene sonra gelin demişti...şimdi önümüzdeki hafta doktora gidicem ..Sorum şu sizce doktor ilk olarak ne önericek bana başıma neler gelicek bilen varsa bilgi verebilir mi??Çok korkuyorum çünkü..
çok uykum var yaaa çok yorgunum.hiç bugün enerjim yokkk ne oluyor bana yaaa
kıs bütün hafta sonu gez gez sora yorgunum desek bi kahve iç kendine gelirsin dicem ama o da yasak bize demi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?