- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.201
sıcaklardan fazlasıyla etkileniyorum çünkü hatayda yaşıyorum. gölgede bile 40 lara vuruyo sıcak. ve evet haklısınız şanslı sayılırım. ama dediğim gibi bebeğini kucağına alamadan kaybeden herkesi çok iyi anlıyorum. stres yapıyorum ne yazıkki elimde olmadan. o yüzden kendimi meşgul edecek ve beni yormayacak her türlü şeyi yapmaya çalışıyorum. tekrar teşekkürler iyi dilek ve benimle paylaşımlarda bulunduğunuz için
benim hafta sonum süperdi ilk defa kocamla bir pazar geçirdimmm.
vaaaaay süpeeeeeeeeeeeeeeer
benim de kocam yanımdaydı ama biz temizlik yaptık
aysem ben sana teselli verecek sözlerimi daha hala toparlayamadım. sen de benim gibi kısa bir süre almışsın anneliğin tadını. umarım en yakın zamanda tamamen yaşarsın sen ve tüm isteyenler inşallh... sana gerçekten hayran kaldım ben epey bir süre yıkıntı gibi dolaşmıştım. sen geleceğe bakanlardansın ve bu çok güzel bir şey. hep böyle optimist ol ki ben de nasibimi alayım senden:)))))
günaydınlar hanımlar. umarım haftasonunuz iyi geçmiştir. benim sadece pazarım iyiydi:) opsessif günaydınlar. ben daha gitmedim hiç doktora. cumartesi gideceğim ilk kez. umarım keseyi de kalp atışlarını da görürüz. sen cuma demişsin ilk mi ikinci gidişin mi. umarım haber bekleyen tüm anneler sağlıklı haberini sonra da bebişlerini kucaklarına alırlar.
dün biz yağmur görmedik canım. ama şuan hava kapalı. ben merkezdeyim:)özge hatayda yaşıyorum demişsin. dün yağmur yedi ya( ben dörtyoldayım bu arada) biraz kendine geldi. dün havale geçiriyorum sandım:))))))
bunları okuyunca bi kez daha yaşadım. bu kadar mı aynı olur. basından sonuna kadar aynı.tuvalette ilk pıhtı düşünce attığım çığlığı tüm mahalle duyduuu.olduğum yerde çöreklendim.eşim çok korktu o an. ve öğrendiğinde canım benim o da başladı benimle birlikte ağlamaya. birbirimizi teselli etmeye çalıştık.en ufak bir şeyde bile tutamıyordum kendimi..nihayetinde ben de vazgeçtim ağlamaktan..eee canım bende bebeği düşürdüm tuvaletin içine düşen her kan pıhtısın arkasından saatlerce ağladımm.kendimi uzun bir süre eve kapadım.günler ce ağladım ben evimde ağladım annem kendi evinde ağladı.sonra kendime geldim ne zmaana kadar ağlıcam diye düşündüm.ağlamanın üzülmenin sonu bitmiyor.opndan sonra kaldığım yerden devam ettimm.
dün biz yağmur görmedik canım. ama şuan hava kapalı. ben merkezdeyim:)
bunları okuyunca bi kez daha yaşadım. bu kadar mı aynı olur. basından sonuna kadar aynı.tuvalette ilk pıhtı düşünce attığım çığlığı tüm mahalle duyduuu.olduğum yerde çöreklendim.eşim çok korktu o an. ve öğrendiğinde canım benim o da başladı benimle birlikte ağlamaya. birbirimizi teselli etmeye çalıştık.en ufak bir şeyde bile tutamıyordum kendimi..nihayetinde ben de vazgeçtim ağlamaktan..
seni öyle iyi anlıyorum kii ayşemm.
rabbim sana hayırlısıyla inşallah bir an önce bi bebiş versin canım. haberlerini de burda alırız inşallah:)
hayırlısı canıımmm.artık ovulasyon takip etmekten yoruldum bu ay boşladım bu ay kendim için yaşıcam.hayırlısı ne zaman ise vakti nezamansa o zaman olsun..sen ne zaman düşürdün kaç ay sonra tekrar hamile kaldın
günaydın canım.. ikinci ama ilkinde küçüktür o daha göremeyiz bu gün bakmayalım demişti. yani ilk kez bakılacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?