Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

günaydııııııııııııııın şekerlerrrrrrrrrrrrrrrr
nasılsınız bakalım
nasıl geçti haftasonunuz

Merhaba arkadaşlar bnde yeni geldim . Mevlam isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla.. Bnmde 19 temmuz bakalım beklemedeyiz

ben de hatay da yasıyorum canım. akşam 4-5 e kadar evden cıkmıyoruz biz vallaaaa:))

günaydınlar hanımlar. umarım haftasonunuz iyi geçmiştir. benim sadece pazarım iyiydi:) opsessif günaydınlar. ben daha gitmedim hiç doktora. cumartesi gideceğim ilk kez. umarım keseyi de kalp atışlarını da görürüz. sen cuma demişsin ilk mi ikinci gidişin mi. umarım haber bekleyen tüm anneler sağlıklı haberini sonra da bebişlerini kucaklarına alırlar.

aysem ben sana teselli verecek sözlerimi daha hala toparlayamadım. sen de benim gibi kısa bir süre almışsın anneliğin tadını. umarım en yakın zamanda tamamen yaşarsın sen ve tüm isteyenler inşallh... sana gerçekten hayran kaldım ben epey bir süre yıkıntı gibi dolaşmıştım. sen geleceğe bakanlardansın ve bu çok güzel bir şey. hep böyle optimist ol ki ben de nasibimi alayım senden:)))))

özge hatayda yaşıyorum demişsin. dün yağmur yedi ya( ben dörtyoldayım bu arada) biraz kendine geldi. dün havale geçiriyorum sandım:))))))

eee canım bende bebeği düşürdüm tuvaletin içine düşen her kan pıhtısın arkasından saatlerce ağladımm.kendimi uzun bir süre eve kapadım.günler ce ağladım ben evimde ağladım annem kendi evinde ağladı.sonra kendime geldim ne zmaana kadar ağlıcam diye düşündüm.ağlamanın üzülmenin sonu bitmiyor.opndan sonra kaldığım yerden devam ettimm.

günaydın canım.. ikinci ama ilkinde küçüktür o daha göremeyiz bu gün bakmayalım demişti. yani ilk kez bakılacak..

özge hatayda yaşıyorum demişsin. dün yağmur yedi ya( ben dörtyoldayım bu arada) biraz kendine geldi. dün havale geçiriyorum sandım:))))))
dün biz yağmur görmedik canım. ama şuan hava kapalı. ben merkezdeyim:)

bunları okuyunca bi kez daha yaşadım. bu kadar mı aynı olur. basından sonuna kadar aynı.tuvalette ilk pıhtı düşünce attığım çığlığı tüm mahalle duyduuu.olduğum yerde çöreklendim.eşim çok korktu o an. ve öğrendiğinde canım benim o da başladı benimle birlikte ağlamaya. birbirimizi teselli etmeye çalıştık.en ufak bir şeyde bile tutamıyordum kendimi..nihayetinde ben de vazgeçtim ağlamaktan..
seni öyle iyi anlıyorum kii ayşemm.
rabbim sana hayırlısıyla inşallah bir an önce bi bebiş versin canım. haberlerini de burda alırız inşallah:)

kızlarrr günaydınnn nassınızz.
yarısı kocamdan ayrı olmakla birlikte güzel bi hafta sonuydu benimkisi...
bu haftanın da bizim için bereketli geçmesini diliyorum, inşallah yeni hamiş haberleri alırız.
mirror sen de mi hamişsin tatlım kaçırmışım ben haberi. tebrik ederim, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
eceliii canım ğzından bl damlıyo, allah gönlümüzdekini inşallah hayırlısı ile nasip eder bize.
ayşemmm kıskandım valla deniz, güneş kekova... ohhhh canına değsin, bu moraller bebek olarak sana geri dönsünnn
pemmbeeee bak ben de kızıyom sana. ben de pcocanlıyım valla unutmaya çalışıyom bana da hatırlatıyosun. allahın izniyle bu işin üstesinden gelecez şekerim... yeter ki sen moralini yüksek tut...

hayırlısı canıımmm.artık ovulasyon takip etmekten yoruldum bu ay boşladım bu ay kendim için yaşıcam.hayırlısı ne zaman ise vakti nezamansa o zaman olsun..sen ne zaman düşürdün kaç ay sonra tekrar hamile kaldın

ee kızlar ay mahalede ınssat var canım cıktı ev temızlemekten ya butun tozlar eve gelıyor bı de kısa dogru Kosovanın baskentıne tasnıncaz yıne bı kaos olucak esıyalar bende cok sınır oluyorum fazla esıya olunca gıymedıklerımı hemen bırıne verıyorum dolapta bırıktırmekten nefret edıyorum yenı oturdum bı soluklanıyım sonra anneme gıdıcemm bakalım ee sızler nasılsınız
bu arada ben yarın ıcın beklemedeyımmmm 10 temmuz

ben 2011 ağustos 7 sinde düşürdüm. ama ondan sonra hep korunduk.ta ki geçtiğimiz aya kadar. ben il dışındaydım tayinim henüz gelmemişti diye istemedik olmasını şubata kadar.şubatta da kanımda toxoplazma cıktı sakınn yapmayındedi..geçtiğimiz ay her şey temiz cıkınca doktor artık serbestsiniz demişti. biz de yaptık. ilk ayda maşallah çok şükür tuttu.

Günaydın taze anne adayları ve aday adayları

Var mı şöyle mutlu haberler başka? Bir hamiş daha gördüm, pembemasal sende de birşeyler var gibi. Ben bu ay yumurtalama dönemi belirtilerini yaşaymaadım henüz, geçen ay da herşeyi yaşamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…