- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.141
slm kızlar nasılsınız gogusum kollarım eklemlerı agırıyo kızlar belım basım donuyor uykum gelıyor batmalar var goguslerımde adetttttt gelıceksen gel yoksa umutlanıcam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
rüya gördümmm kız.hahahaha rüya görrdüm anlatayımm.annem ben abim teknedeyiz bir abimle annem habire balık yakalıyor ayyy okavalar balıkla doldu.bende dedim balık yakalıcam ama oltayla değil dedim süzgeçle yakalıcam dedim eğildim denizin üzerine 2 tane balık geldi ama küçüktüler bende geriye bıraktım yazık ölmesinler diye.bizim gelin olucak kız bende yakalamak istiyorum dedi.eeeee görümce olucazm yaaaa sen yakalıyamazsın bilemezsin dedimm.(görümceliğimi yaptım yani) habire balık vardııı. nolurrrr yorumlaaaa.ilk defa rüyamda kocamın aldatmadığını gördüm hahahah şaşırdım yani
slm kızlar nasılsınız gogusum kollarım eklemlerı agırıyo kızlar belım basım donuyor uykum gelıyor batmalar var goguslerımde adetttttt gelıceksen gel yoksa umutlanıcam aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kızlar merhabalar nassınız....
aaa eceliii geri gelmiş bizee.. nerlerdesin şeker nasıl kayifler...
ayyy ayşemmm nasıl kıskandım anlatamam. benimde bi tatile ihtiyacım çok.. denizi geçtim buralarda daha yaz güneşini göremedim valla.
benim kocam işte ben evde yalnızım. açtım müziğin sesini şarkı söleyip tepiniyom evde he he...
sol kasığımda batmalarım var 2 gündür. gıdaklıyom galiba :) ama kocam yok piyasada o ayrı mesele..
eceli ben de rüyamda kova kova yoğurt gördüm. 8-10 kova vardı herhalde. dolaptan çıkarıp bi iş arkadaşıma veriyom yoğurtları.. dolabı temizlicekmişim.
Tatlim merhaba anca okudum yazini... Cok sevindim iyi bir dr la muhatap olmana en kisa zamanda bende gidecegim. Ben tsh fsh prolaktin falan hicc cektirmedim simdiye kdr istetip yaptiricem onlari kismetse. Bu arada klomen yada ovitrellle igne yazdimi? 6 ay takip dediyse muhakkak baslatacaktir ve bben cok etkili buluyorum onlari basla derse baslicam sahsen ama igne her ay 70 tl beni kasiyo sahsen en azindan klomenle baslayabilirim ise... Neyse bakalim ne uygun gorcekk... Tekrar ne zaman gideceksin konttrele? Catlayip catlamadigi gormek icin... Masaallah bauya buyukmus inciler insallah catir catir cikar cicvcivler
Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin
EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN
Bismillahirrahmanirrahim TEMMUZ LISTEMIZ
Eceli HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Opsesiff HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Elif_87 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ozgeozal 2 temmuz
Pembemasal 10 temmuz
Opsesiff 3 temmuz
Zuzu19 8 temmuz
Ayvareceli 18 -20 temmuz
Serpil_melis 10 temmuz
Reyyan87 21 temmuz
Beyazkurdela 20 temmuz
Littlebridie 5 temmuz
Juliaa 18 temmuz
Missyaman 1 temmuz
Banu_K 11 temmuz
Seramonii 7 temmuz
Felsefe 10 temmuz
Ebrsa 5 temmuz
Sarısın27 20 temmuz
Umaynur 19 temmuz
Gulceonur 21 temmuz
Gunes0001 23 temmuz
Deryaf 24 temmuz
Aysem_kas 27 temmuz
Hayaletcasper 14 temmuz
Nazlama 26 temmuz
Kandilll 30 temmuz
Merciminik 25 temmuz
Ecrinayaz 17 temmuz
54julye 21 temmuz
Owner 20 temmuz
Zuzu4742 3 agustos
"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim
Selam hatunlar ben ocak ayından berı cocuk ıcın ugrasıyorum en sonunda olmayınca doktora gıttım ve tk yumurtamın olmadıgını ogrendım ve bana klomen dıe ovulasyon olusturucu bır hap verdı ılac bıttıgı gıbı gıttım 3tane yumurtam vardı 20mm 17mm ve 16mm buyuklugunde daha sonra bana catlama gunlerıne gore ılıskı verdı bakalım sımdı beklemedeyım bat 10 temmuz adet belırtım yok bakalım hayırlısı allahtan allah herkezın kalbıne gore versınamın:)[/QUO
aaaaaaaaaaaa benimde bat 10 temmuz pembemasalında 10 temmuz bende gebelik belirtileri var ama tabi herşeyin en iyisini rabbim bilirr inşallah güzel haberleri veririz
Selam hatunlar ben ocak ayından berı cocuk ıcın ugrasıyorum en sonunda olmayınca doktora gıttım ve tk yumurtamın olmadıgını ogrendım ve bana klomen dıe ovulasyon olusturucu bır hap verdı ılac bıttıgı gıbı gıttım 3tane yumurtam vardı 20mm 17mm ve 16mm buyuklugunde daha sonra bana catlama gunlerıne gore ılıskı verdı bakalım sımdı beklemedeyım bat 10 temmuz adet belırtım yok bakalım hayırlısı allahtan allah herkezın kalbıne gore versınamın:)[/QUO
aaaaaaaaaaaa benimde bat 10 temmuz pembemasalında 10 temmuz bende gebelik belirtileri var ama tabi herşeyin en iyisini rabbim bilirr inşallah güzel haberleri veririz
valla cnm bende ne adet belırtısı var nede hamılelıksadece annem bana suya ıdrar koydu ıste koca karı yontemlerı var dedı bıde cocuk yatagın dolu dedıler el yordamıylada bılmıyoum artık ınandırmak ıstemıorum kendımı cunku sonnra sonuc negatıf olunca ınsan uzuluo;(
ne haber kızlar nasılsınıız kimsecikler yokmuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?