Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

dalinimmm nasılsın canım. pembişim umutluyum ben senden bu ay hayırlısı olsun inşşş

AAA dalın hosgeldınn nerelerdesın sen ah be canım bı de ben anlayabılsem uzayan akıntım var sıcak ta basıyor bu da pskolojıkseee
canımcıklarım yazmadıgıma bakmayın takıbımdesınız klavyem bozuldu ekarn klavyesıde sınırıme dokunuyo sızlerı okudukcaa dua edıyorm sızleer rabbım herkesın yuznu guldursun sevıyomk sızlerı

inş psikolojik değildir tatlım yaaa
ıste bı bılsemm bı anlasamm canım

oy canım benım cok sagol ama arada yaz

aman gıcık sey nasıl dayanıyn test yaptırmadan bılmemkı :))) ben sabremedımya adete 1 hafta varken yaptırdım cok suku bebısım bana gelmıstı.sımdıde tepıklerını sayıyrum teyzesı darısı tum ısteyenlerın basınaaaa ...amınnnnnnnnnnnn

Amin canım benım kızlar kızıyor su kıstlere cok takılmama ama takılmamak ta elımde degıl ya araftayım resmen umutlansam mı umutlanmasam mı bılemedım canım

Gunaydin kizlar ben bugun gun arkadaslarimla kekova turuna gidiyorum isterseniz google dan bakabilirsiniz.gercekten gorulmeye deger bir yer

Gunaydin kizlar ben bugun gun arkadaslarimla kekova turuna gidiyorum isterseniz google dan bakabilirsiniz.gercekten gorulmeye deger bir yer

Gunaydınnoo gel keyfim gel ya bı de googlede bakın dıyorrr nıspettt kızz benımde bı tatlıle cok ıhtıyacım var ya Hadı sana ıyı eglneceler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…