- Konu Sahibi pembemasal
-
- #1.041
:) deli :)
bence senin bi gidesin var bizi bahane etme.. tama bu ay bunlara dikkat edersiniz olur biter işte ayşem .. zırlayıp strese sokma vücudunu :) silkeleeeeennnn kendinee gelllllll
bu ayşe ne diye yırtınıp duruyo ayyyyyyyyyy........ ????? cazgır karı
sıcaklardan fazlasıyla etkileniyorum çünkü hatayda yaşıyorum. gölgede bile 40 lara vuruyo sıcak. ve evet haklısınız şanslı sayılırım. ama dediğim gibi bebeğini kucağına alamadan kaybeden herkesi çok iyi anlıyorum. stres yapıyorum ne yazıkki elimde olmadan. o yüzden kendimi meşgul edecek ve beni yormayacak her türlü şeyi yapmaya çalışıyorum. tekrar teşekkürler iyi dilek ve benimle paylaşımlarda bulunduğunuz için
tamam be tamam silkelendim daha ayın başındayız şu andan itibaren bitmiştir kahve ve çay tüketimim
hahahahahaha manyak seni ulen bütün hastalar bana bkıyor bu kız neye gülüyor diyee
ben senin kimyasal gebelik geçirdiğini bilmiyordum çok üzüldüm ayşem.. Kaçıncı haftada öğrendiniz bunu nasıl birşey ki ?
bence bu kız neye gülüyo diye değil bu karı ne azgın bi karı diye bakmışlardır sanaa
canım benim bebeğim 6 haftalıkmış benim sürekli belim ve kasığım ağrıyordu am a çok ciddi bir ağrı oturamıyordum bile. meğersem hamileymişim.15 -20 gün ağrıyı çektikten sonra öğrendim bebeğim tutunmaya çalışıyormuş tutunamadı sonra kanamam geldi ve akıp gitti vücudumdan.yollarını çok gözlediğim bebeğimi kaybettim
Allah yaşatmasın bir daha.. üzülme sende.. en azından hamile kalabiliyorsun bunu biliyoruz... en kısa zamanda ballı börek kendin gibi deli bi kızın olur inşallah.. Hatta uyanınca günaydın lannnnn diye bağırsın beter ol emi(iyi bişimi yazdım kötümü bende çözemedim ama niyetim iyi bunu bil en azından:)
bana len derse3 kız kaldırma beni ayağa senin ağzını ayırırım derim.oda bana öfff anne yaaaa hiç şakadan anlamıyorsun dicek.ayyy keşke benim gibi neşeli bir kızım olsun
bacım bi adam olun yaa.. gözler doldu falan ağlatmayın insanı şurda.. müjde verin sevindirin işte.. bekliyoruz hadi..
hanımlar beni de ağlattınız. umarım gönlünüzce olur herşey. iyi davranın kendinize yine görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?