Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

:) deli :)

bence senin bi gidesin var bizi bahane etme.. tama bu ay bunlara dikkat edersiniz olur biter işte ayşem .. zırlayıp strese sokma vücudunu :) silkeleeeeennnn kendinee gelllllll

tamam be tamam silkelendim daha ayın başındayız şu andan itibaren bitmiştir kahve ve çay tüketimim

sitrese girmek istemiyorsan hayatım buraya takıl benim gibi dolu çılgın manyak deli sapık eğlenceli ateşlı bayanlar var takıl bizeee

sıcaklardan fazlasıyla etkileniyorum çünkü hatayda yaşıyorum. gölgede bile 40 lara vuruyo sıcak. ve evet haklısınız şanslı sayılırım. ama dediğim gibi bebeğini kucağına alamadan kaybeden herkesi çok iyi anlıyorum. stres yapıyorum ne yazıkki elimde olmadan. o yüzden kendimi meşgul edecek ve beni yormayacak her türlü şeyi yapmaya çalışıyorum. tekrar teşekkürler iyi dilek ve benimle paylaşımlarda bulunduğunuz için

ben senin kimyasal gebelik geçirdiğini bilmiyordum çok üzüldüm ayşem.. Kaçıncı haftada öğrendiniz bunu nasıl birşey ki ?

canım benim bebeğim 6 haftalıkmış benim sürekli belim ve kasığım ağrıyordu am a çok ciddi bir ağrı oturamıyordum bile. meğersem hamileymişim.15 -20 gün ağrıyı çektikten sonra öğrendim bebeğim tutunmaya çalışıyormuş tutunamadı sonra kanamam geldi ve akıp gitti vücudumdan.yollarını çok gözlediğim bebeğimi kaybettim

Allah yaşatmasın bir daha.. üzülme sende.. en azından hamile kalabiliyorsun bunu biliyoruz... en kısa zamanda ballı börek kendin gibi deli bi kızın olur inşallah.. Hatta uyanınca günaydın lannnnn diye bağırsın beter ol emi (iyi bişimi yazdım kötümü bende çözemedim ama niyetim iyi bunu bil en azından:)

bana len derse3 kız kaldırma beni ayağa senin ağzını ayırırım derim.oda bana öfff anne yaaaa hiç şakadan anlamıyorsun dicek.ayyy keşke benim gibi neşeli bir kızım olsun

bana len derse3 kız kaldırma beni ayağa senin ağzını ayırırım derim.oda bana öfff anne yaaaa hiç şakadan anlamıyorsun dicek.ayyy keşke benim gibi neşeli bir kızım olsun

bacım bi adam olun yaa.. gözler doldu falan ağlatmayın insanı şurda.. müjde verin sevindirin işte.. bekliyoruz hadi..

hehehehe çekirdek çıtlıyom kıslarrrrgünde 100 gr ay çekirdeğinde 237 mcg folik asit varmış :)))

Son düzenleme:
Selamm kızlar bende kabak çekirdeğinde olduğunu biliyorm folik asit ama ay çekirdeğini bilmiyordum aysem gecmis olsun bende Ocak ayında geçirdim kimyasal gebelik ama benimki adet olduktan uç dört gun sonra düştü. Sanirim bı önceki siklustan kalmış o yüzden farkedemedim kan degerim çıkınca ve düşmeye başlayınca anlaşıldı doktorum eşimden şimdilik test istemedi bişeyler oluyo demekki dedi bekliyoz bakalım esimi ikna edebilirsem iki uç ay sonra asilama istiyorum

Selamlar kızlar bir bakayım dedim

Allah gönlünüze göre versin bu mubarek aylardainş. hepiniz en kısa sürede hamiş kalırsınız

çörekotunu duydunuzmu:26:
hamile kalmada rolü varmış ama hamile kaldıktan sonra kesilecek
evde ekmek yapıyorduk içine eşim atardı ve ben gunlerce yedim sonradan faydasını okudum hamile kalmada faydası varmışDeneyin isterseniz:26:

arkadaşlar benim 11 aylık bir bebeğim var ve hala emziriyorum ve mayısın 20 sinde ilk reglimi gördüm 3 gün sürdü ve ilk 2 gün yoğundu haziranın 20 si oldu hatta geçti temmuzun 6 sı bugün ama hala tık yok ve son 5 gündür kasıklarımda ara ara ağrılarım oluyo genellikle sol tarafımda 4 gündürde belim ağrıyo hani bu belirtiler adet belirtisi desem ben hiç böyle şeyler yaşamadım ağrısız olurdu hemen eşimle korunma yöntemimiz dışarı bırakıyordu acaba hamilemiyim sorusunu sormaktım sıkıldım 5 gün önce test yaptım negatif çıktı bi yandan bebek emdikçe gecikiyormu diyorum ama ilk reglim oldu bunun belirtiside yumurtalıklar çalışıyor demekmiş salı günü hastaneye gideceğim bakalım ne çıkacak sizin etrafınızdan duyduğunuz herhangi bişe var mı bu konu hakkında .......................bir şey daha sormak istiyorum şimdi ben mayısın 20 sinde regli oldum ya eşimlede haziranın 3 veya 4 dünde ilişkiye girmiş olsam o zaman gebe kalmış olsam bebek rahme ne kadar sürede düşüyor ve gebelliğim belli oluyor haziranın 20 sinde olmam gerektiya 2 ci reglimi ilişkiye girdiğimiz gün ile reglinin arası çok kısa oluyo ondan mı test göstermiyo acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…