Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

canım hiç bir şey senin sağlığın kadar önemli değil bişeyi kafana takma düzelir sen üzüldüğünle kalırsın

Eki Görüntüle 457789 Eki Görüntüle 457790

irmeganım canım göbüşümü soruyodunya çektim sivri sivri duruyo oğluşum orda:))) 14+3 günlük

kız çıkmış ya göbişiiinnn... ayy ben o göbişin içindeki minnak yakışıklıyı yerim yaaaa.... Maşallah canııımm.. Allah nazarlardan korusun siziii....

canım hiç bir şey senin sağlığın kadar önemli değil bişeyi kafana takma düzelir sen üzüldüğünle kalırsın

doğru söylüyosun cnm da ne bileyim kendimce sıkıntılarım var eşime söyleyemediğim.. sıkıntılarım eşimle ilgili ama söylesem konu büyüyecek felan... offffffffff Rabbim bu mübarek günde sen içimdeki huzursuzluğu al..

yaa cenım bende büyük göbüş görünce yok gibi hissediyo insa milletim 9.haftada çıkmaya başladım benim daha yeni. canım sende üzme kendini eşine anlat bence canım

söyleyerek hiç bir şeyi düzeltemezsin güzellikle yavaş yavaş yaptırmaya çalış erkekler aynı çocuk gibi bilirsin ama tabi sorununun ne olduğunu bilmiyorum ama herşey güzellikle halledebilirsin

yaa cenım bende büyük göbüş görünce yok gibi hissediyo insa milletim 9.haftada çıkmaya başladım benim daha yeni. canım sende üzme kendini eşine anlat bence canım

cnm seninki ideal bence daha 2 aylıkken karın çıkmazki çok şeker duruyo ama bide zayıfsın ya yakışacak sana hamişlik...

Son düzenleme:
cnm seninki ideal bence daha 2 aylıkken karın çıkmazki çok şeker duruyo ama bide zayıfsın ya yakışacak sana hamişlik...

saol teyzesi SİZLEREDE ÇOK YAKIŞICAK HAMİŞLİK KUZUM Allahım en yakın zamanda sizlerinde göbüşlerini doldursun inşşş

ahhh kzuum kıyamam sanaaa
ağla anam ağlaaa

1. cnm seninki ideal bence daha 2 aylıkken karın çıkmazki çok şeker duruyo ama bide zayıfsın ya yakışacak sana hamişlik...

hahaha benim göt direk büyürrr .kızzz ne oldu cocanla aranda çok merak ettim neyi analatamıyon sen anlat bize biz sana yol gösterelim bide msn varmı senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…