- Konu Sahibi pembemasal
-
günaydın kızlarr kandiliniz mübarek olsuuunnnn.....
canım arkadaşlarım benim bugün moralim çok bozuk konu bebek değil eşimlede tartışmadım ama hayattan çok bunaldım... çalan her şarkıda ağlamak istiyorum içim hiç huzurlu değil sebebini de bilmiyorum ama çok bunaldımm...
Eki Görüntüle 457789 Eki Görüntüle 457790
irmeganım canım göbüşümü soruyodunya çektim sivri sivri duruyo oğluşum orda:))) 14+3 günlük
hayırlısıyla kucağına almak nasip etsin
irmeganım canım göbüşümü soruyodunya çektim sivri sivri duruyo oğluşum orda:))) 14+3 günlük
canım hiç bir şey senin sağlığın kadar önemli değil bişeyi kafana takma düzelir sen üzüldüğünle kalırsın
kız çıkmış ya göbişiiinnn... ayy ben o göbişin içindeki minnak yakışıklıyı yerim yaaaa.... Maşallah canııımm.. Allah nazarlardan korusun siziii....
doğru söylüyosun cnm da ne bileyim kendimce sıkıntılarım var eşime söyleyemediğim.. sıkıntılarım eşimle ilgili ama söylesem konu büyüyecek felan... offffffffff Rabbim bu mübarek günde sen içimdeki huzursuzluğu al..
kız çıkmış ya göbişiiinnn... ayy ben o göbişin içindeki minnak yakışıklıyı yerim yaaaa.... Maşallah canııımm.. Allah nazarlardan korusun siziii....
doğru söylüyosun cnm da ne bileyim kendimce sıkıntılarım var eşime söyleyemediğim.. sıkıntılarım eşimle ilgili ama söylesem konu büyüyecek felan... offffffffff Rabbim bu mübarek günde sen içimdeki huzursuzluğu al..
yaa cenım bende büyük göbüş görünce yok gibi hissediyo insa milletim 9.haftada çıkmaya başladım benim daha yeni. canım sende üzme kendini eşine anlat bence canım
cnm seninki ideal bence daha 2 aylıkken karın çıkmazki çok şeker duruyo ama bide zayıfsın ya yakışacak sana hamişlik...
günaydın kızlarr kandiliniz mübarek olsuuunnnn.....
canım arkadaşlarım benim bugün moralim çok bozuk konu bebek değil eşimlede tartışmadım ama hayattan çok bunaldım... çalan her şarkıda ağlamak istiyorum içim hiç huzurlu değil sebebini de bilmiyorum ama çok bunaldımm...
inşallah cnm.. hayırlısı olsun hakkımızda...saol teyzesi SİZLEREDE ÇOK YAKIŞICAK HAMİŞLİK KUZUM Allahım en yakın zamanda sizlerinde göbüşlerini doldursun inşşş
ahhh kzuum kıyamam sanaaa
ağla anam ağlaaa
cnm seninki ideal bence daha 2 aylıkken karın çıkmazki çok şeker duruyo ama bide zayıfsın ya yakışacak sana hamişlik...
inşallah cnm.. hayırlısı olsun hakkımızda...
sen öyle dedin ya ayşem gözlerim doldu inan...
hahaha benim göt direk büyürrr .kızzz ne oldu cocanla aranda çok merak ettim neyi analatamıyon sen anlat bize biz sana yol gösterelim bide msn varmı senin
msn var cnm ama çooook uzun zamandır açmıyorum.. özelden yazayım sana dur..
ayyy kendini bugün duygusallığa bağlamışsınnn.dün benim kıskançlığpa bağladığım gibi
derdini anlat bakayım sen biii
aynenn bugün acayip duygusalımm... kuzum ben bayadır açmayınca yeni sürümü çıkmış msn nin onu yüklüyo şimdi.. sen ekle emi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?