- Konu Sahibi pembemasal
-
amaaannn salla bebeğimmm elbet oda olur... onu bunu bırakta bu pembe bizi uzaktan gözetleyip duruyoo pusuya yatmış sanırım açığımızı bekliyoooo cevap mevap verdiği de yok.. (acık dedikodu yapalım dedim)
valla öyleeee yaaa ama sinirlerim çok bozuluyor ben biraz fazla kıskancım kız bide kaşta yaşamıyor bistanbula taşınmış gitmiş o......pu hikaye okadar miğde bulandırıcı ki sinirlerimi fotoğrafı bile bozmaya yetiyorrr s......tük.hafif meşref kadınnn
çaktırma ozaman pembe hakkında sana sır vereyim bence bu ay tutturdu bebeği pembe .içime öyle geliyor hamile bence ama duymasın tamam mı sonra sinirlenir belki
kızlarrrrr yarım saat önce kendi kendimi kıskançlık krizine soktummm.kocamın eski bir arkadaşını faceten gördüm çıldırdım yaaa.manyakmıyım neyim yaaa sadece resmini gördümmm ahahahaha.kocamı hemen aradım bi bağırdım bi bağırdım adam ne olduğunu bilemeden telefonu kapattım. kocam geri aramadı bence halen benim neye kızdığımı düşünüyordur
tamam canımmm bende size kıyamammmmheeeeeee o zaman haklısın bebeğimmm... bu devirde eşinden korkmasan bile etraftaki meşrefsiz kadınlardan korkucan zaten.... kendinide fazla yıpratma babyy... kıyamam sanaaaaaa
catlakkk kızzz yaaa yazmayın lean o kadar cabuk takıp ede ede bı hal oldum nasılsınız umut dunyasının prenseslerııı
bencede tutturdu bebeğide söylemiyo bizeee... hep şüpheleniyorum ondan zaten hamişse bile söylemez o kesinn.. o varya oooooooo yere bakan yürek yakann cinsteeennnn
aaaaaa pembemi gelmiiiişşşşşbizde seni çekiştiriyoduk
evet kız bencede tutturdu bence öyle içime doğuyor o sarı çiyan bize formulüde vermezzzz.bizde senle beraber salak salak bakınalımmm.millet çatır çatır hamile kalıyorrr
catlakkk kızzz yaaa yazmayın lean o kadar cabuk takıp ede ede bı hal oldum nasılsınız umut dunyasının prenseslerııı
kızım hanı sır dı dedikodunun içine ettinnnn.böyle dedikodumu olurrr
aaaaaa pembemi gelmiiiişşşşşbizde seni çekiştiriyoduk
2 dullama olduk ayşeeeeemmm görüyonmuuuuu pembede halletti o işi kesiiiinnn vah bize vaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh :18:
vayy vayyyyyyyyyyyyyy cadılarrr okumadan alıntı yazdım bakıyım ne demısınız
yaaaa sen anca öyle tırnak yersinnnn tırnak iyceğine başka şeyler yap hayatım anlarsın yaaa
ayyyyyyyyyyyyyyy ölecem gülmekteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn........................
Ahhhh nerdeee INSALLAHçaktırma ozaman pembe hakkında sana sır vereyim bence bu ay tutturdu bebeği pembe .içime öyle geliyor hamile bence ama duymasın tamam mı sonra sinirlenir belki
bAK BAK kızım tutsun soz en detayına kadar anlatıcambencede tutturdu bebeğide söylemiyo bizeee... hep şüpheleniyorum ondan zaten hamişse bile söylemez o kesinn.. o varya oooooooo yere bakan yürek yakann cinsteeennnn
sarı cıyan ha vay kofteler vayyyyyevet kız bencede tutturdu bence öyle içime doğuyor o sarı çiyan bize formulüde vermezzzz.bizde senle beraber salak salak bakınalımmm.millet çatır çatır hamile kalıyorrr
kızım hanı sır dı dedikodunun içine ettinnnn.böyle dedikodumu olurrr
2 dullama olduk ayşeeeeemmm görüyonmuuuuu pembede halletti o işi kesiiiinnn vah bize vaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh :18:
ahahahaaaa o başka şeyleri yapamıyom anacımm 10 gün oldu yafff herif iyi dayandı vallaaaaaa yakında tenhada kıstıracak diye korkuyommm
okuma okuma biz bişey demedik demedik... senin ne kadar iyi biri olduğunu konuştuk.. kızma bize kızmaaa... (fatmagülün abisi gibi oldum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?