Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

amaaannn salla bebeğimmm elbet oda olur... onu bunu bırakta bu pembe bizi uzaktan gözetleyip duruyoo pusuya yatmış sanırım açığımızı bekliyoooo cevap mevap verdiği de yok.. (acık dedikodu yapalım dedim)

çaktırma ozaman pembe hakkında sana sır vereyim bence bu ay tutturdu bebeği pembe .içime öyle geliyor hamile bence ama duymasın tamam mı sonra sinirlenir belki

heeeeeee o zaman haklısın bebeğimmm... bu devirde eşinden korkmasan bile etraftaki meşrefsiz kadınlardan korkucan zaten.... kendinide fazla yıpratma babyy... kıyamam sanaaaaaa

çaktırma ozaman pembe hakkında sana sır vereyim bence bu ay tutturdu bebeği pembe .içime öyle geliyor hamile bence ama duymasın tamam mı sonra sinirlenir belki

bencede tutturdu bebeğide söylemiyo bizeee... hep şüpheleniyorum ondan zaten hamişse bile söylemez o kesinn.. o varya oooooooo yere bakan yürek yakann cinsteeennnn

catlakkk kızzz yaaa yazmayın lean o kadar cabuk takıp ede ede bı hal oldum nasılsınız umut dunyasının prenseslerııı

Bismillahirrahmanirrahim Temmuz Listemiz Allah yüzümüzü güldürsün Amin

EY YARABBİM..!!Ellerimiz bomboş,ellerimizde bir tek 'yok'var.Ve biz'yok'tan var ettiğin bu ellere,senin sonsuz keremine el açmaktayız...!!Çünkü bende 'var' yok;SEN de ise'yok'yok..Dualarımızı yoktan vara,günahlarımızı vardan yoka çevir..!!Ve bizleri dua edebilme lütfundan mahrum etme.. AMİN

Bismillahirrahmanirrahim TEMMUZ LISTEMIZ

Eceli HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Opsesiff HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Elif_87 HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Ozgeozal HAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE

Pembemasal 10 temmuz

Opsesiff 3 temmuz

Zuzu19 8 temmuz

Ayvareceli 18 -20 temmuz

Serpil_melis 10 temmuz

Reyyan87 21 temmuz

Beyazkurdela 20 temmuz

Littlebridie 5 temmuz

Juliaa 18 temmuz

Missyaman 1 temmuz

Banu_K 11 temmuz

Seramonii 7 temmuz

Felsefe 10 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Sarısın27 20 temmuz

Umaynur 19 temmuz

Gulceonur 21 temmuz

Gunes0001 23 temmuz

Deryaf 24 temmuz

Aysem_kas 27 temmuz

Hayaletcasper 14 temmuz

Nazlama 26 temmuz

Kandilll 30 temmuz

Merciminik 25 temmuz

Ecrinayaz 17 temmuz

54julye 21 temmuz

Owner 20 temmuz

MFN84 18 temmuz

Acemiperi 26 temmuz

Ebru_1907 31 temmuz

Ebrsa 5 temmuz

Zuzu4742 3 agustos

OGİBİ Beklemede

"Lâ Tâhzen, İnnallâhe Meâssabirin " Üzülme! Allah sabır edenlerle beraberdir.
Kızlar herkez bat tarıhını yazarsa Listeye ekliyelim Bismillahirrahmanirrahim

bencede tutturdu bebeğide söylemiyo bizeee... hep şüpheleniyorum ondan zaten hamişse bile söylemez o kesinn.. o varya oooooooo yere bakan yürek yakann cinsteeennnn

evet kız bencede tutturdu bence öyle içime doğuyor o sarı çiyan bize formulüde vermezzzz.bizde senle beraber salak salak bakınalımmm.millet çatır çatır hamile kalıyorrr

evet kız bencede tutturdu bence öyle içime doğuyor o sarı çiyan bize formulüde vermezzzz.bizde senle beraber salak salak bakınalımmm.millet çatır çatır hamile kalıyorrr

2 dullama olduk ayşeeeeemmm görüyonmuuuuu pembede halletti o işi kesiiiinnn vah bize vaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh :18:

ayyyyyyyyyyyyyyy ölecem gülmekteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnn........................

sersem bilmiyosun iştee bilmiyorsun aaaaaaaaaaaaaa öf ya kaliteli kız çizgimden çıkartma beniiiii edepsiz damarım çatlıcak şimdi senlen dedikodu yapılmıyorrrr.ece yiii getirin banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ahhhh nerdeee INSALLAH
bAK BAK kızım tutsun soz en detayına kadar anlatıcam nasıl tuturdugumu

sarı cıyan ha vay kofteler vayyyyy

kızım hanı sır dı dedikodunun içine ettinnnn.böyle dedikodumu olurrr

2 dullama olduk ayşeeeeemmm görüyonmuuuuu pembede halletti o işi kesiiiinnn vah bize vaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhh :18:

kızlar ecelıye ruyamı anlatım senın ıyı cının sana gelmıs bıseyler solemıs dedı ayy bu kadın yok mu umuttt umut her lafıı sızı sevıyorum cadılarr

ahahahaaaa o başka şeyleri yapamıyom anacımm 10 gün oldu yafff herif iyi dayandı vallaaaaaa yakında tenhada kıstıracak diye korkuyommm

hadi yaaaa benimde 10 gün oldu adet dün bitti bugün artıkkkk cilala parlat cilala parlattt .bugün balkon fantazisi denicem hafta sonu deniz fantazisi oleyyyy çok heyecanlı bir haftaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…