Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

Eceliiiii

Elif87

Opsesif

Var mı hamile olan diye baktım maşallah 3 tane hamiş var. Allah nazarlardan saklasın. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Opsesif senin belirtiler gerçekmiş benimkiler boş çıktı Gerçi doktor düşük yapmış olabilirsin dedi ama çok kurcalamak istemedim.

Ben uğramıyorum diye listede adım da yok BAT 26 temmuz.

Dayanamadım yine geldim. Çok yazıp tekrar psikolojik strese girmiycem ama ara sıra uğrar güzel haberlerinizi alırım inşallah

merhabalar bayanlar benımde 30 hazıranda gelmesdı gerekn adetım 3 temmuz ıtıbarıyle tesrıf etmıstır malesef :2:
silbastan baslıyoruz yıne buay yumurtlama hesapla falan derken batım:31 temmuz

teşekkürler acemi peri

inşaallah hayırlısıyla peri gibi bir kızım olur

ayşeeeeeeem valla her eve lazım senden bir tane ne kadar pozitif bir insansın kocaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaan öptüm seni sağ ol desteklrin için

kızlarrr merhaba yeni üye oldum allah herkesin gönlüne göre versin bende evleneli 2sene 10 ay oldu ve henuz hiç denemedimm bu ay reglmin son günü bittikten sonra ılk defa deniyeceğim inşallah olur çok stres yapıyorumm..

Selam kızlar benim bat 5 temmuz,hiçbir belirtim yok:S
bakalım ya soğan kürüde yaptım bu ay..
Buarada hamile olan anne adaylarımızı tebrik ediyorum,darısı biizm başımıza ..

kuzum klomen yumurta geliştirici ilaç ya onu 1 sene dolsunda öyle kullanayım diyorum.. şimdi ramazanda kullansam saatlerini uyduramam belkide o yüzden... böyle relax devam edelim bebeğimm... hayırlısıyla gelir elbet bebişlerimizz...

kızlarrrrr yarım saat önce kendi kendimi kıskançlık krizine soktummm.kocamın eski bir arkadaşını faceten gördüm çıldırdım yaaa.manyakmıyım neyim yaaa sadece resmini gördümmm ahahahaha.kocamı hemen aradım bi bağırdım bi bağırdım adam ne olduğunu bilemeden telefonu kapattım. kocam geri aramadı bence halen benim neye kızdığımı düşünüyordur

bilemiyorum ama bence fazlada uzatmaaaa arayı hemen başla derim

yavrum coşmuşun yaaaaaa ne var sanki resmi varsa sende bi alemsin.. ama şuda bi gerçek erkekleri arada böyle korkutmak iyi oluyo... testiyi kırmadan gereğini yapmak lazım :) o yüzdeeeeeeeeeeennnnn kocaman bi aferin sana ayşeeeeeeeeeeeeeeeeee....

bilemiyorum ama bence fazlada uzatmaaaa arayı hemen başla derim

amaaannn salla bebeğimmm elbet oda olur... onu bunu bırakta bu pembe bizi uzaktan gözetleyip duruyoo pusuya yatmış sanırım açığımızı bekliyoooo cevap mevap verdiği de yok.. (acık dedikodu yapalım dedim)

valla öyleeee yaaa ama sinirlerim çok bozuluyor ben biraz fazla kıskancım kız bide kaşta yaşamıyor bistanbula taşınmış gitmiş o......pu hikaye okadar miğde bulandırıcı ki sinirlerimi fotoğrafı bile bozmaya yetiyorrr s......tük.hafif meşref kadınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…