- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.161
Kan sonucum demekki guzel cok rahatladim kizlR sagolun sizleeri seviyorum
Hosgeldin bebeim nasiliz bugun? Bebein nasil uzmuyo anneyi ins. Bak senin 12 gun soonra cikan degerin sonucunda sunu farkettim sastrem, yumurtlama falan hikaye adet gorene kdr gun asrii... Tabi birileri dayanabilirsee,iyy allahimm! Gerci ben ole yapiyom ama yinede olmadi yaaa...
kızlar yarın doktora gideceğim kalp atışları için. ne olur dua edin bana gerçekten çok ihtiyacım var. sanki dünya benim omuzlarımda sanki eziliyorum o yükün altında. kimseye anlatamıyorum derdimi. yine bu bebek sağlıksız almamız gerekecek diyecek doktor diye çok korkuyorum. ne olur RABBİM yaşatmasın bana bunu yine. hayırlısını versin RABBİM. ne olur sizde benim için hayırlısına dua edin. çok korkuyorum. ben bu hayatta çok yoruldum kızlar. güzelliğin en harikasını eşim sanıyordum ama çocuğunun olması başka bi duygu. çok alıştım ben bu bebeğin annesi olmaya. RABBİM inşallah nasip etsin bana bu süreci sağlıkla mutlulukla tamamlamama. ben hepiniz için dua ediyorum bazen yeni hamilelerden o kadar tedirgin oluyorum ki sanki o bebek benimmiş gibi kötü şeyler olmasın diye ağlarken buluyorum kendimi. tanımasam da sizleri içimde yaşadıklarımı sadece size anlatabiliyorum. eşim sonunda üzülmememiz için beni konuşturmuyor bu konuda. siz de bana da birbirinize de dua edin kızlar. başkası için dua edene rabbim gönlünün muradını verirmiş. hayırlı cumalar hepimize. yaradan duysun dualarımızı inşallah.
Kizlar kan sonucum 273 dun kan verdim adetime dahA 2 gun vardi ona gore sizce sonuclarim nasil
kızlar ben geciktim biliyorsunuz bu gün 34 ne kanda ne yaptığım idrar testinde çıkmadı fakat akşam idrarı siteril kaba yaptım ççok bulanık aynı zamanda tortulu yani sanki bütün spermler orda
bu arada opsessif sen hala gelmemişsin sanırım buraya neyse gelince yazarsın dünyanın en güzel melodisini dinlediğini inşallah. Allah hepimize hayırlar versin canım sana da dua ediyorum özgeye de merciminik ayşe seastre pembemasal essira ayva reçeli zuzu aklıma gelmeyen burada gördüğüm her nick için dua ediyorum. Rabbim gönlünüzün muradını en hayırlısıyla versin. ben çıkıyorum kızlar ne olur dualarınızı eksik etmeyin benden
Kan sonucum demekki guzel cok rahatladim kizlR sagolun sizleeri seviyorum
günaydın bebeğimm... o sarışın güzel kız çocuğu annesine gelmiştir de rüyalarına giriyodur inşallaahhh... bende 3 gündür hep kötü rüya görüyorumGunaydın kızlar nasılsınız bakalım sahura kadar oturdum sabah uyumaya calıstım ama yoldan gecen kamyonlar arabalar ızın vermedı sınır oldum sabah sabah ya bu gun de yemeklerle mesgul olucam bu aksam da mısafırlerımız var yarın annemlere gıdıcem sanırım en guzel ıftar annemlerın yanında yedıgım ıftar ya cocuklugum aklıma gelıyorr:))
bu arada sabah 6 gıbı uyanıp tekrar uyudum ruyamda ben sokakta yururken bı kız cocugu gordum sarısın kıvrım kıvrım sacları bana Anne dıye bagırdı ben dondum yuzume gulumsedı :)) Ay ruyamada bıle bı hos oldum ya ne bılım o soz Anne Ramazan ayı ve bu cuma gunu hurmetıne Allah dualarımızı kabul etsın tum evlat ısteyenlere katından hayırlı saglıklı nur yuzlu kız ve erkek evlatlar nasıp etsın Amin
günaydın bebeğimm... o sarışın güzel kız çocuğu annesine gelmiştir de rüyalarına giriyodur inşallaahhh... bende 3 gündür hep kötü rüya görüyorumbu gecede hapishanede işkence yapıyolardı bana...
canım bat beklenen adet tarihi sat ise son adet olduğun tarih
günaydın bebeğimm... o sarışın güzel kız çocuğu annesine gelmiştir de rüyalarına giriyodur inşallaahhh... bende 3 gündür hep kötü rüya görüyorumbu gecede hapishanede işkence yapıyolardı bana...
doktor geç yumurlamışsın sen dedi bana canım :)) tembel olduğum her şekilde belli oluyo:))))) yani bu yumurtlama hasaplarına girmeyin ben hiç girmedim bide düzensiz olduğum için . eşim istedikçe bazen ben ama benim istememe gerek kalmıyo eşime kalsa 2 günde 1 yapar:) bebeğim korkuttu dün beni hiç hareket etmedi ama bu sabah etti ohh dedim valla teyzesi. bulantılarım hala devam napıcam bilmiyorum
irmeganım hamileyken çok görülüyo kötü rüyalar aklında bulunsun tatlım ben ne rüyalar görüyodum her akşam hemde azaldı şükürler olsun
Yok Allaha sukur kabuslarım kalmadı eskıden korku fılmı ızlerdım cok kabus gorurdum sen de mı ızledın kız bu arada ınsAllah canım bebegımız gelır bızlere agustosta Amin
Ben istemiyorum ama esim hergun istiyo buda beni acaip kasiyoo...firsat yok ozlemeye cocuk olumu boyle hic ama artik ben belirliyorum gun asrii...
kuzum geçenlerde konuşmuştunuz aklıma geldi ama daha yumurtlama dönemindeyim o yüzden hamilemiyim diye düşünemiyorum daha :)
yok kız korku filmi izlemiyorum ama uyku düzenim çok düzensizleşti... her sahurda ve her sabah çok zor uyanıyorum valla
amiiiinnn bebeğimm ağustos bizim ayımız olsun pembemm
kuzum geçenlerde konuşmuştunuz aklıma geldi ama daha yumurtlama dönemindeyim o yüzden hamilemiyim diye düşünemiyorum daha :)
yok kız korku filmi izlemiyorum ama uyku düzenim çok düzensizleşti... her sahurda ve her sabah çok zor uyanıyorum valla
amiiiinnn bebeğimm ağustos bizim ayımız olsun pembemm
hayırlısı olsun bebişkom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?