Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

penbişim kızlarla deminden beri yazışıyorum ben biliyorum kirlenmedim bu gün 33 gün ama çıkmadı geç döllenme olabilir diyorlar ilk defa geciltiğini söylemiştim

yaaa canım gördün mü, ben artık dualarıma şunu da ekledim kendimce, Rabbim diyorum, bu bebek isteğimde, aşırı derecede gidip yanlışa düşmekten koru... Hayırlısı demekle olmuyor, hayırlısı diyoruz ama hayırlısını bekler gibi davranmıyoruz maalesef... Rabbim kazananlardan eylesin bizleri...
sen de git canım bak kendin gör, şeker gibi bir kadın, en önemlisi insana umut aşılıyor.

Canimm aynen adettimin ucuncu gunu onda olucam. Peki esimi urolojiye gondercem ama bildigin iyi bir dr varmi? Bu arada orucla aran nasil;-)

Canimm aynen adettimin ucuncu gunu onda olucam. Peki esimi urolojiye gondercem ama bildigin iyi bir dr varmi? Bu arada orucla aran nasil;-)

canım benim eşime devlette oldu muayenesini, ciddi bir sorun olmadığından dr araştırmadık. onun da prolaktini yüksek çıkmıştı, ilaç kullandı.
oruçla aram şahane, adetliyim çünkü :)

kesin ve net hamilesiniz.Hayırlı olsun.darısı benimle birlikte tüm isteyenlerin başına.
bu arada bir şey soracağım size benimde ilki düştü 4 ay oldu bu ay bıraktık korunmayı.sizin kaç ay sonra oldu?

kesin ve net hamilesiniz.Hayırlı olsun.darısı benimle birlikte tüm isteyenlerin başına.
bu arada bir şey soracağım size benimde ilki düştü 4 ay oldu bu ay bıraktık korunmayı.sizin kaç ay sonra oldu?

Tesekkur ederim hayatim darisi sizlerinda basina canim nisanda kimyasal gebelik gecirdim bende iste bu ayda allah bana tekrar bu guzel duyguyu yasatti

slm kızlar bu aksam annemler bızde ıftara davetlı yemeklerle ugrasıyorum ara ara acıyorum ancak yogun gecıcek bu haftalar:) sızde ne var ne yok ya benım agrılar yogunlastı kızlar ya belım adet olucakmısım gıbı agıyor ovulasyon belırtısı adet belırtısı hamıle belırtısı:)) gel de cık ısın ıcınden:) Allah hayrılsıını nasıp etsın Amin

Kizlar kan sonucum 273 dun kan verdim adetime dahA 2 gun vardi ona gore sizce sonuclarim nasil

canım sen test falan deyince dayanamayıp bende test yaptım cuma günü 167 çıkmıştı şimdide 2038 kadın doğumcu yok bu acilde ki salak doktorda kaç haftalık olduğunu bilmiyo sizce kaç haftalık

Canim tekrar tebrikler senle birlikte hepimiz bir ohh cektik adetinin gecmedigini goz onunde bulundiurursak seninki tam ovulasyon bebisi ve tahminen 4 haftalik hadi gozun aydin. Dr.gitde p.tesi keseyi gorsun barii guzel haberlerle don yinee...

Canim tekrar tebrikler senle birlikte hepimiz bir ohh cektik adetinin gecmedigini goz onunde bulundiurursak seninki tam ovulasyon bebisi ve tahminen 4 haftalik hadi gozun aydin. Dr.gitde p.tesi keseyi gorsun barii guzel haberlerle don yinee...

Keseyi gorurler mi acaba bende bir ohh cektim valla bide dr tamam bu bebek saglikli desin

Kizlar kan sonucum 273 dun kan verdim adetime dahA 2 gun vardi ona gore sizce sonuclarim nasil

ayşem hayırlı olsun
bulantılarım iyice arttığı için sadece okuyup çıkıyorum gelişmeleri
ama seni görünce dayanamadım yazayım dedim
sonucun çoook güzel maşaallah
ben bir gün geçtikten sonra yaptırmıştım kan testi 60 çıkmıştı yani seninki gayet güzel
ama bek bugün 8.haftaya girdim
bir hafta geriden geliyoruz şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…