- Konu Sahibi pembemasal
-
- #3.121
Kizlar ben hastanedeyim hemen yaptirayim dedim arkadaslar dediki oructan kaynaklaniyor dedi az su tuketmekten die dusunduk ama azitirsa p. Tesiye kdr dikkat edicem cok su icicem dvm ederse hemen tahlil hem mennnn, ayy yaniyoo:-(
Kizlar ben hastanedeyim hemen yaptirayim dedim arkadaslar dediki oructan kaynaklaniyor dedi az su tuketmekten die dusunduk ama azitirsa p. Tesiye kdr dikkat edicem cok su icicem dvm ederse hemen tahlil hem mennnn, ayy yaniyoo:-(
Offff ya ne kadar cok sikiliyprum.vede cok uyusugum su aralar
Caniimm ne oldu biliyomusun biraz once hastaneye yengemin arkadasi geldi 7 aylik hamile ve astimi var kadinin dusun verem gecirmis 38 yasinda ve tek akcigerle yasiyor buna ragmen hamilee ve dr avagni tezel okdr memnun kii bunu duymak bana umut oldu gittim lavaboya agladim agladimm o kdr sagliksiz gorunuyorki kadin amaabebek o kdrr iyiki kilosu 1e ay onden gidiyormuss vee erken dogum yapacak bu ikadin. Rabbim ne buyuk yaa herseyi o bilir. Gercekten utaniyorum korkuya kapilip sitem etmektenn:-(
yaaa canım gördün mü, ben artık dualarıma şunu da ekledim kendimce, Rabbim diyorum, bu bebek isteğimde, aşırı derecede gidip yanlışa düşmekten koru... Hayırlısı demekle olmuyor, hayırlısı diyoruz ama hayırlısını bekler gibi davranmıyoruz maalesef... Rabbim kazananlardan eylesin bizleri...
sen de git canım bak kendin gör, şeker gibi bir kadın, en önemlisi insana umut aşılıyor.
Canimm aynen adettimin ucuncu gunu onda olucam. Peki esimi urolojiye gondercem ama bildigin iyi bir dr varmi? Bu arada orucla aran nasil;-)
Offff ya ne kadar cok sikiliyprum.vede cok uyusugum su aralar
kesin ve net hamilesiniz.Hayırlı olsun.darısı benimle birlikte tüm isteyenlerin başına.
bu arada bir şey soracağım size benimde ilki düştü 4 ay oldu bu ay bıraktık korunmayı.sizin kaç ay sonra oldu?
Kizlar kan sonucum 273 dun kan verdim adetime dahA 2 gun vardi ona gore sizce sonuclarim nasil
canım sen test falan deyince dayanamayıp bende test yaptım cuma günü 167 çıkmıştı şimdide 2038 kadın doğumcu yok bu acilde ki salak doktorda kaç haftalık olduğunu bilmiyo sizce kaç haftalık
Canim tekrar tebrikler senle birlikte hepimiz bir ohh cektik adetinin gecmedigini goz onunde bulundiurursak seninki tam ovulasyon bebisi ve tahminen 4 haftalik hadi gozun aydin. Dr.gitde p.tesi keseyi gorsun barii guzel haberlerle don yinee...
Kizlar kan sonucum 273 dun kan verdim adetime dahA 2 gun vardi ona gore sizce sonuclarim nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?