Temmuz ayı bebişe giden yolculuğumuz olsun Bismillahirrahmanirrahim

bu sefer bebegimi rahat büyütmek istiyorum

vala canım arkdas ole uyuyor kı kapıyı bıle duymuyor:) kız sen bılıyordun bu sol kasık sag kasık hıkayesını ne bu

tatlım yazmıştım bidaha yazayım.. kasık ağrısını bilmiyorum ama bebek saolda ise kız sağda ise erkek doktor benim hep sağda buluyo bebişimi erkek bebeğim:))

Kizlar biraz evvel vc ye gittim idrarimi yaparken canim cok yandi simside sizliyor. Bu hafta oldu cokta titizim bu konuda ama su sini azalttim normalde 3litre icen ben simen fazla 5 bardak. Ramazandan mi??

Kizlar biraz evvel vc ye gittim idrarimi yaparken canim cok yandi simside sizliyor. Bu hafta oldu cokta titizim bu konuda ama su sini azalttim normalde 3litre icen ben simen fazla 5 bardak. Ramazandan mi??

Canım enfeskiyon olmuşsun galiba. Hemen doktora gidip idrar tahlili yaptır ve ilaç al. Ben hala kurutamadım nasıl bir enfeksiyonsa. Akşamüstü sızlayıp duruyor.

tatlım acaba idrar yollarında iltihapmı var?? bi tahlil yaptır devam ederse

kızlar merhaba adet olmadım ben hala bugun geçti adetim hiç bi belirti yok goğüsler şişti ama adet oluncada şişio goğuslerimm.. sabah yıne gıdıp yıne test aldım yıne negatifeee artık tamamen umutsuzummmm adetimi beklemedeyımm. umudum ağustoss...inş rabbım olmayanlara nasip etsın...

benımde adetımıe 3-4 gğün kaldıa am hıcbır hamılelık belırtııs yok hoş oldugu aylardada bır sonuc cıkmadı sanmıyorum tuttugunu buaydada agustosa allah kerım dıcez sanırım

Canım enfeskiyon olmuşsun galiba. Hemen doktora gidip idrar tahlili yaptır ve ilaç al. Ben hala kurutamadım nasıl bir enfeksiyonsa. Akşamüstü sızlayıp duruyor.

tatlım acaba idrar yollarında iltihapmı var?? bi tahlil yaptır devam ederse

Kizlar ben hastanedeyim hemen yaptirayim dedim arkadaslar dediki oructan kaynaklaniyor dedi az su tuketmekten die dusunduk ama azitirsa p. Tesiye kdr dikkat edicem cok su icicem dvm ederse hemen tahlil hem mennnn, ayy yaniyoo:-(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…